0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Мнения и отзиви за д-р К.Александров - АГ Варна
« Отговор #100 -: Май 29, 2015, 15:16:06 pm »
Нямам такива впечатления от д-р Александров.
Посетих го два пъти.Много мил и внимателен.Така се случи,че забременях спонтанно след неуспешна инсеминация.
След като родих бях още в родилна зала,когато той мина.Позна ме и ме поздрави.

Ако не вярвате в чудеса вероятно сте забравили,че всеки от нас е чудо!
Re: Мнения и отзиви за д-р К.Александров - АГ Варна
« Отговор #101 -: Юли 05, 2015, 10:22:00 am »
Здравейте, момичета! Аз съм пациент на доктор Александров. Той ми направи операцията за премахване на едната тръба. Всичко мина бързо и безпроблемно. Сега му се доверих и направих инвитро и в момента съм бременна. Не мога да ви опиша колко щастлива се чуствам в момента. Благодарение на него съм на път да сбъдна мечтата си. Целият им екип -доктор Александров, доктор Кисьов, Малена и Ани са най-добрите специалисти. От тях получих не само професионално отношение, но и човешко. Както по -време на операцията, така и по време на инвитро процедурата. Благодаря им от сърце!
*
Re: Мнения и отзиви за д-р К.Александров - АГ Варна
« Отговор #102 -: Юли 06, 2015, 15:34:46 pm »
Здравейте момичета! А д-р Александров проследява ли бременността след успешно ин-витро при него:примерно ако не дай Боже има някакъв проблем и се наложи оставане за задържане-той ли казва,или трябва да се запишем при др.гинеколог за проследяване на бременността.
   
*

    sixsens

  • *****
  • 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Re: Мнения и отзиви за д-р К.Александров - АГ Варна
« Отговор #103 -: Юли 06, 2015, 16:07:31 pm »
Последно, когато аз бях бременна /2010г./, проследяваше. Най-добре е да го попиташ дали ще поеме следенето на твоята бременност. Записването за ЖК си е отделно. Аз тогава се следях и при него, и на ЖК. Разбира се, посещенията по ЖК си бяха проформа и лекарят там беше надлежно уведомен как е постигната бременността и при кого се следи. Но пък така си имах прегледи на всеки 2 седмици, за мое успокоение :lol:

Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
Re: Мнения и отзиви за д-р К.Александров - АГ Варна
« Отговор #104 -: Август 07, 2015, 13:02:35 pm »
[quote
Аз за толкова висене в коридора на АГ Варна може да съм видяла много неща, но не и пренебрежително отношение от страна на д-р Александров към когото и да било.
[/quote]

За съжаление аз лично съм била потърпевша от лошо отношение от страна на д-р Александров. През април 2009 ме навика и ме нарече: "зомбирана" и хипохондричка и че едва ли не било при мен на психологическа основа, че не мога да забременея. И всичкото това пред бившия ми вече съпруг. Уви, бившия ми съпруг веднага пое същата теза и ми беше трудно да се справям с подобна ситуация. На мен си ми остана лека травма. Да не говорим за изгубеното време.

След време, преглътнах всичко, ходих при него за лапаро. Той още от ехографа видя ендометриозните ми кисти> Тогава казах на д-р Александров в очите, че ме е нарекал така и че после мъжът ми ме е обиждал по същия начин. Дано да е "поел" нещо, защото колкото и да изнервен или безпомощен пред случая да е даден лекар (тогава ме боляха стави-нещо извън неговата компетенция), никой никога няма право да дава такива констатации.

Дано да не го прави повече - съсипващо е.
Не съм пушила от 10/02/2014 (отказвам ги на сила)
Re: Мнения и отзиви за д-р К.Александров - АГ Варна
« Отговор #105 -: Април 24, 2018, 14:19:21 pm »
Момичета, гледам че никой скоро не е споделял мнения за д-р Александров. Има ли някой, който скоро да е ходил и какви са му впечатленията?
Re: Мнения и отзиви за д-р К.Александров - АГ Варна
« Отговор #106 -: Май 30, 2018, 19:01:55 pm »
Аз ходя и съм доволна! Никога не съм видяла пренебрежително отношение към някой! Ако нещо конкретно те интересува питай  :wink:
Re: Мнения и отзиви за д-р К.Александров - АГ Варна
« Отговор #107 -: Януари 20, 2019, 00:05:52 am »
Здравейте!Предварително се извинявам,ако въпросът ми не е за тук.От скоро живеем във Варна и общо взето няма към кого да се обръщам за съвет,особено за лекари.Бременна съм в 7г.с. и ми предстои да избера лекар за проследяване и ЖК.След много ровичкане по теми и сайтове,останах с добро мнение за д-р Александров.Въпроса ми е дали той води ЖК(видях,че работи в АГ-болницата)? :?
*
Re: Мнения и отзиви за д-р К.Александров - АГ Варна
« Отговор #108 -: Януари 20, 2019, 11:39:23 am »
Маги,д-р Александров е репродуктивен специалист.Проследява бременност на пациентки ,които са забременели при него след лечение,инсеминация или инвитро.
Успех и лека бременност!