0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Коментари по статия - Първи признаци на бременност
« Отговор #120 -: Декември 07, 2007, 20:04:32 pm »
Ами при мен е странно, че повечето симптоми ги има, но втора черта няма.Обикновено започват да ме болят гърдите сидмица преди М, но сега ми направи впечатление, че ме заболяха 2 седмици преди датата.Знам, че е рано но направих тест и то два пъти, но само  :bfn1: Вече втори месец правим опити, но засега неуспешни, а толкова искам да го изненадам за празниците.Но надеждата умира последна.Надявам се този път да е станало, ако не продължаваме с опитите :goodluck:
« Последна редакция: Декември 07, 2007, 20:16:50 pm от polinalab »
Re: Коментари по статия - Първи признаци на бременност
« Отговор #121 -: Януари 12, 2011, 05:13:46 am »
zdraveite predi minuta se registrirah tuk i iskam da vi kaja 4e statiqta vi e mnogo hubava pojelavam kusmet na vsi4ki koito iskat da za4enat :) imam vsi4ki simptomi za bremennost bez povru6tane,no tozi dekemvri imah dva puti M. a zapo4nah da se sumnqvam predi 3 dni mnogo sum oburkana 6te moje li da mi kajete ne6to? Blagodarq predvaritelno :)
*

    deep

  • *
  • 2887
  • believe in YOU
Re: Коментари по статия - Първи признаци на бременност
« Отговор #122 -: Януари 12, 2011, 13:49:45 pm »
gabito18, направи тест, след няколкодневно закъснение! Ако желаеш можеш да пуснеш кръвен тест в някоя лаборатория. Симптомите са относителни и се появяват различно при жените.

gabito18, Пиши на кирилица!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

    baby girl

  • *
  • 1
  • бъдете оптимисти
Re: Коментари по статия - Първи признаци на бременност
« Отговор #123 -: Април 02, 2013, 14:34:05 pm »
здравейте и от мен сега открих този сайт и много ми харесва от желанието си да имам бебе и да съм бременна чета какво ли не..имам някой симптоми които ме карат да се надявам..успех на всички момичета които искат бебок :babbycarrage:
;)
Здравейте, бъдещи и настоящи мами! :) Много харесвам вашия форум и нямах търпение да дойде момента и аз да се регистрирам в него.
Имам следното вълнение по въпроса- възможно ли е да знам че съм бременна още на 3-4 ден след зачеването? Струва ми се странно да е толкова бързо, но все пак.... кой знае? Тази мисъл не спира да се вмъква в съзнанието ми.
Имам следните "симптоми"- пишкам ужасно често, пие ми се много вода (и двете неща са нетипични за мен). Става ми гадно при пътуване (а пътуването е ежедневна част от живота ми и никога не се е случвало да ми се гади). Много ми се спи и не ми се прави нищо... Нямам търпение да дойде момента за теста, но ми се струва адски далече... Моля ви, споделете мнението си!
Усмихнат ден на всички! 8)
*
Статията е страхотна и въпреки, че не е писано в темата над 120 дни аз реших да поздравя за добрата тема! Много е добра за всички момичета , които правят опити за бебовци...
*
не съм по темата, но моята кратка бременност приключи фатално, може би съм виновна пред момичетата тук.АЗ СЪМ ТИТИ и се извинявам на всички които съм обидила и огорчила, сега се сещам за Лали Таня и на всички други.Загубих бебето и ще трябва да понеса наказанието си.ИЗВИНЯВАЙТЕ
Въпреки, че е коментар от 2005г. се надявам, че вече имаш своето чудо...И НИКОГА за нищо не се обвинявай!!!
Здравейте!

За да опресня темичката ще добавя и аз моите симптоми.

5 дена преди датата на предполагаемата мм, всеки ден имах разстройство. Не можех да помириша месо, но доматите ми се струвахя най вкусни. Спеше ми се, а аз не спя по принцип. 3 дена преди цикъла имах положителен тест! :) Ураа ! Сега седмица по-късно пишкам по-често, обонянието ми се е засилило и гърдите ми са набъбнали с чувствителни зърна. Това е! :)

Надявам се да съм била полезна! :)
*
Това с тестовете ми е много странно. При едни не показва нищо или "невидима" втора черта дори след закъснението, а при други както в твоя случай показва още преди закъснението....  :?
*
Това с тестовете ми е много странно. При едни не показва нищо или "невидима" втора черта дори след закъснението, а при други както в твоя случай показва още преди закъснението....  :?
Няма нищо странно - зависи от това, за колко време оплодената яйцеклетка е преминала през тръбата и "харесала" място  за да започне имплантацията, което да доведе до покачване на ЧХГ. Времето е от-до (дни) и е напълно възможно това с уринарните тестове.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
Ами честно казано, според мен е от теста! Бяхме на почивка в Гърция и там се купих Clear blue. Води се, че е много чувствителен и факт, отчете ми! Например януари имах 1 мисед и в деня на предполагаемата М ми отчете супер бледа черта. Та може наистна просто да отчитат по неска ЧГХ.  :wink: