Слънчева и здрава седмица и от нас!
Много отдавна не съм писала, децата междувременно попораснаха. Живота на майка им взе да става малко по-лесен. Е, не че Александра почти не ме оставя да поспя през последните няколко нощи заради зъб, но и това ще мине.Тя от две седмици вече ходи на ясла за сега до обяд. Доста бавно свиква, но тя е много малка още.Обръщат и много внимание, но най ми е притеснено за вирусите. Вчера имаше едно дете с разстройство, а днес 9 деца са върнати по същата причина. Та ние днес и утре ще пропуснем яслата пък дано ни се размине.
Юлия вече е в градинска група и ходи с удоволствие, голяма разлика има с яслата. Всеки път като отида по рано да взема Алекс виждам в групата на Юлия да се танцура, пее, рисува, разни групови игри. Тя вечер ми показва какво са правили през деня.
Вики, и аз съм много доволна от Судокрем. Само веднъж педиатърката ни предписа лекарство, защото зачервяването се оказаха гъбички.
Ади, честито, и аз чакам този момент с нетърпение, защото Александра още не е проходила.
синьо кокиче , я сподели колко харчи вашия ситроен, че моя ми дава 14,7 на градско. Вярно, на газ карам, ама пак ми се вижда доста.Ксантията не е чак толкова голяма.Аз едно време като новак карах Волво комби, с удължена база, специална изработка по поръчка на шведските пощи и отгове на всичко оранжево. Няма да ти казвам как като видеха и жена да го кара направо път ми правеха.
Мини, радвам се, че Стефи е добре!