0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Starlet

  • *****
  • 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Не ходете при Д-р Веселин Пенков гр. Плевен?
« Отговор #40 -: Април 14, 2006, 11:20:20 am »
Цитат на: Anonymous
Не желая никого да убеждавам за компетентността на д-р Пенков. Нито да му правя реклама. Като не го защитавате, не го и отричайте. Много е лесно да се каже - д-р Пенков не е добър, идете при д-р Конова!Е това вече е реклама!

Гост № 2


Ето това изказване и мнение ме навежда на мисълта че въпросният ГОСТ 2 и ГОСТ 3 са едно и също лице пишешто може би от различни компютри. И за да бъда ясна никой не казва подобно нещо: "д-р Пенков не е добър, идете при д-р Конова!" Темата е само за този "доктор" тук място няма намесата на името на  д-р Конова, то беше споменато по друг повод, но както винаги няма кой да чете. И за да напмня само момичетата включително и мен споменаха името на д-р Конова по повод предстоящи имунологични изследвания в Плевен и среща на кафе с едно от момичетата потребители на сайта, така че ще помоля от тук на татък в тази тема да се пише само по темата без намесата на имената на други лекари и специалисти, които не са по въпросната тема!!!

И "докторе" Пенков най-добрата реклама за един лекар е не саморекламата, а отзивите от пациентите. Така се гради и кариера щом сте тръгнали да правите такава, а не като доите и лъжете пациентите си.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Не ходете при Д-р Веселин Пенков гр. Плевен?
« Отговор #41 -: Април 14, 2006, 16:17:37 pm »
Цитат на: Anonymous
Като не го защитавате, не го и отричайте. Много е лесно да се каже - д-р Пенков не е добър, идете при д-р Конова!Е това вече е реклама!Гост № 2


не се излагай, никой не е казвал такова нещо, най-малкото защото е нелепо - единият лекар е гинеколог, а другият е имунолог и не са взаимозаменяеми!

а първото ти изречение е пък тотално сбъркано. ако имам ПРИЧИНИ да отричам един лекар - ще го правя, разбира се! само за мъртвите се говори или добро или нищо, драги Гост №2! за лекарите, както и за останалите хора - няма такава забрана!  :lol:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

    mimi0033

Re: Не ходете при Д-р Веселин Пенков гр. Плевен?
« Отговор #42 -: Април 19, 2006, 15:41:01 pm »
Чета всичко написано за д-р Пенков и не вярвам.Той е прекрасен човек и отличен специалист.Благодарение на него имам живо и здраво момиченце.На теб скъпа Starlet мога само да кажа,че си сбъркала специалиста-ти определено се нуждаеш от друг.Всичко написано за д-р Пенков са абсолютни глупости.Така,че мили жени посетете д-р Пенков и се уверете сами в компетентността му.
*
Не ходете при Д-р Веселин Пенков гр. Плевен?
« Отговор #43 -: Април 19, 2006, 16:17:36 pm »
Като искате да го хвалите поне кажете как ви е помогнал т.е. какви са ви били проблемите и как той ги е разрешил. Ето още една тема по въпроса:

http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=53565.0
*

    Starlet

  • *****
  • 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Re: Не ходете при Д-р Веселин Пенков гр. Плевен?
« Отговор #44 -: Април 19, 2006, 17:31:38 pm »
mimi0033 ли си или само 00 незнам. Ама и аз мога на човек без проблеми да му кажа прави секс и ще забременееш. Тоест здрав човек как се лекува? По въпроса за специалиста не мисля че аз имам нужда от друг специалист а въпросният "доктор", а и теб като те чета ми се струва че имаш нужда. Защото ако си имаш на идея малко, от малко от медицина трябва да ти е станало ясно че този "специалист" Пенков си е направо за вземане на дипломата, при тези груби лекарски лъжи и манипулации. Да се радва че не го емнах пред съд тогава и му предай (или на себе си предай защото моите съмнения остават) че със самореклама няма да стане работата. За текста в скобите съдя от редица обстоятелства. И много интересно защо толкова месеца и години никой не го похвали тоя бе като е такъв специалист? А да, да добавя Галя е дала линк, към още един посещаван сайт, където пък никой не се пъна толкова време и мълчат за прословутия "специалист". А де? Как става тая работа? Казват му на Пенков че има лошо мнение в даден сайт и изведнъж се включват разни гости дето нямат и доблестта да говорят като хората. Сега очаквам включване и по другата тема в другят сайт за която сигурно сега сте научили, там сигурно пак ще се изсипят едни хвалби едни чудеса за "златните качества и умения на страхотният специалист" д-р Пенков от Плевен, от разни гости. И още нещо няма да са само тези две теми ако се продължава с тази простотия. Аз съм се обосновала с факти пазя си и изследванията, имам си и свидетели. Така, а ти си помисли кой има нужда от цитирам: "друг специалист"?
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
Re: Не ходете при Д-р Веселин Пенков гр. Плевен?
« Отговор #45 -: Април 19, 2006, 18:12:22 pm »
Цитат на: Starlet
този "специалист" Пенков си е направо за вземане на дипломата, при тези груби лекарски лъжи и манипулации. И много интересно защо толкова месеца и години никой не го похвали тоя бе като е такъв специалист? А да, да добавя Галя е дала линк, към още един посещаван сайт, където пък никой не се пъна толкова време и мълчат за прословутия "специалист". А де? Как става тая работа? Казват му на Пенков че има лошо мнение в даден сайт и изведнъж се включват разни гости дето нямат и доблестта да говорят като хората. Сега очаквам включване и по другата тема в другят сайт за която сигурно сега сте научили, там сигурно пак ще се изсипят едни хвалби едни чудеса за "златните качества и умения на страхотният специалист" д-р Пенков от Плевен, от разни гости. И още нещо няма да са само тези две теми ако се продължава с тази простотия. Аз съм се обосновала с факти пазя си и изследванията, имам си и свидетели. Така, а ти си помисли кой има нужда от цитирам: "друг специалист"?


 :good_post:
Добре казано. Не знам само, как не им писна и не им ли стана ясно, че тези неща така не стават
Не ходете при д-р Веселин Пенков гр.Плевен
« Отговор #46 -: Април 19, 2006, 20:47:59 pm »
Нямам никакво намерение да обсъждам с теб "скъпа"Starlet какво ми е било и как съм лекувана.Просто всичко,което пишеш за д-р Пенков са пълни глупости плод на твоята фантазия.И немога да разбера като си толкова компетентна по гинекологичните въпроси,защо не се лекуваш сама!
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Не ходете при Д-р Веселин Пенков гр. Плевен?
« Отговор #47 -: Април 19, 2006, 20:59:52 pm »
Въздържайте се от лични нападки. Следва триене!
*
Не ходете при Д-р Веселин Пенков гр. Плевен?
« Отговор #48 -: Април 19, 2006, 22:08:48 pm »
Лали ще ме извиниш миличка, но съм бясна


Случайно ми е много добре известно, как така изведнъж броени гости започнаха да влизат във форума и да бият защита на въпросният специалист  :evil: И дори да ходи да се оплаква на Арменският поп този специалист, мнението за него няма да се промени, защото тези който са доволни се броят на двете ми ръце.
Мimi0033, ти коя си бре за да казваш кое са пълни глупости и кое НЕ, що не си седиш вкъщи и да си гледаш детенцето. И да ти кажа чесно, плод на твоята фантазия е защита която биеш в момента. Я се ориентирай на време - щот човека става единственно и само за водене на консултации и раждане.
Айде като си в такава защита на въпросният как ще обясниш факта - обажда ми се момиче което се е лекувало при въпросният близо 2е години и постоянно е викана на прегледи и помпена с хормони - без цветна снимка и без спермограма. Сменя тя "Специалиста" и отива в друга клиника, пускат там спермограма и какво се оказва при мъжът няма нито един жив сперматозоид.
Кога ли специалиста щеше да им пусне спермограма и този ли ми защитаваш ти  :evil:
Хайде моля ти се - не се изказвай неподготвена
Не можахте ли да разберете, че мнението за този човек няма да го промените. И колкото разпечатки на мнения да си прави и да отрича, че не преглежда с метода на опипването просто няма кой да се върже. Абе ейййй ние да не ядем доматите с колците тук  :evil: я се осъзнай бре
*

    Starlet

  • *****
  • 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Re: Не ходете при д-р Веселин Пенков гр.Плевен
« Отговор #49 -: Април 20, 2006, 11:09:02 am »
Цитат на: mimi0033
Нямам никакво намерение да обсъждам с теб "скъпа"Starlet какво ми е било и как съм лекувана.Просто всичко,което пишеш за д-р Пенков са пълни глупости плод на твоята фантазия.И немога да разбера като си толкова компетентна по гинекологичните въпроси,защо не се лекуваш сама!


Ами след като нямаш доблестта да се обосновеш просто не пиши. Колкото и да се пънеш и пениш няма да променя мнението си за тоя самозванец. Аз съм се обосновала и както казах и в предното си мнение пазя си "великите" изследвания. И ако всичко което пиша са пълни глупости какво ще кажеш за мненията на момичетата от този линк:

http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=53565.0

Там много точно са го определили като цитирам: "ЦИЦОМАН". Да се радва Пенков че досега никоя негова пациентка на го е осъдила за сексуален тормоз и спрекулация с положението. Защото точно това заслужава. За компетентноста ми по гинекологичните въпроси мога само да кажа че станах компетентна именно поради случилото се с "Доктор" Пенков. Искам да предпазя повече момичета от унижението да ги опипват под какъвто и да е предтекст, и да ги изнудват (това е точната дума) с пари без да ги лекуват,а дори с риск да бъдат увредени след скъпото "лечение" при този "лекар". Това лице е срам за българските лекари!!! По въпроса за това защо не се лекувам сама, отговорът трябва да ти е ясен, аз не съм лекар. И това че съм попаднала на един самозванец не значи че поставям всички лекари под една графа. Има много специалисти в България които работят за пациентите си, а не против тях. Просто Пенков не е сред тях!!! Това че неможете да приемете факта че е така си е ваш проблем (и на вас mimi0033 и на вас г-н Пенков). Има някои български поговорки които също могат да отговорят на въпросите.
1-вата е "Каквото си надробиш, това ще сърбаш" (по отношение на  мненията на момичетата пострадали от въпросното лице "Д-р" Пенков)
2-рата е "Това което сам човек си пирчини, никой друг неможе да му го направи" (по отношение на възмущенито на въпросното лице от мненията дадени за него и работата му)
3-тата е "Парен каша духа" (по отношение на начетеността и образоваността ми в медицинските въпроси, това разбира се не ме прави лекар, но ме предпазва от шарлатани и спекулации за сметка на здравето ми и финансовото ми състояние)
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
Не ходете при Д-р Веселин Пенков гр. Плевен?
« Отговор #50 -: Април 20, 2006, 14:19:01 pm »
Мисля,че започнахме доста грубо.Аз в никакав случай не искам да те убеждавам да посетиш отново д-р Пенков или пък да променям мнението ти за него.Но недей да настройваш всички само,защото ти не си доволна.Нека всеки избере подходящия за него лекар.Нека това не звучи като защита на д-р Пенков-аз не съм му адвокат и не му правя реклама.Аз изказвам моите впечатления от въпросния лекар и ниой не би променил мнението ми за него.А на теб Starlet желая да намериш подходящия за тебе специалист,който да зеши проблема ти.Успех!
*

    Starlet

  • *****
  • 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Не ходете при Д-р Веселин Пенков гр. Плевен?
« Отговор #51 -: Април 20, 2006, 16:30:09 pm »
Цитат на: mimi0033
Мисля,че започнахме доста грубо.Аз в никакав случай не искам да те убеждавам да посетиш отново д-р Пенков или пък да променям мнението ти за него.Но недей да настройваш всички само,защото ти не си доволна.Нека всеки избере подходящия за него лекар.Нека това не звучи като защита на д-р Пенков-аз не съм му адвокат и не му правя реклама.Аз изказвам моите впечатления от въпросния лекар и ниой не би променил мнението ми за него.А на теб Starlet желая да намериш подходящия за тебе специалист,който да зеши проблема ти.Успех!


Дадох вече линк към тема в друг сайт където ясно си личи че не съм само аз недоволна. Явно не ви е изгодно и удачно да коментирате мненията и на други пострадали по почти същият начин (схемата е една и съща). Другото което приемам като обвинение и обида е че настройвам някого. Всеки има разум и може да мисли. Аз разказах историята си, а който иска да си прави изводите и да си решава дали да посещава или не това лице. Иначе благодаря за пожеланията, намерила съм подходящият специалист и съм доволна и от отношението и разбирането му към мен като лекар и специалист!
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

    Anonymous

Re: Не ходете при Д-р Веселин Пенков гр. Плевен?
« Отговор #52 -: Април 21, 2006, 11:59:35 am »
:))))))))))))))))))Лекар като д-р Пенков да се защитава, отговаряйки на нападки във форумите!Това вече са глупости!

Гост № 2
*

    Anonymous

Не ходете при Д-р Веселин Пенков гр. Плевен?
« Отговор #53 -: Април 21, 2006, 12:02:23 pm »
Здравей mimi0033!Поздравления за изказванията!Все още има хора, които се държат интелигентно във форумите!

Гост № 2

Бележка от модератора - Госте, не си мисли, че като пускаш много мнения по темата, създаваш у някого илюзията, че пишат много хора! :) прекрасно виждам откъде пишеш и кои мнения са твои. умната...
*

    Starlet

  • *****
  • 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Re: Не ходете при Д-р Веселин Пенков гр. Плевен?
« Отговор #54 -: Април 21, 2006, 12:23:29 pm »
Цитат на: Anonymous
:))))))))))))))))))Лекар като д-р Пенков да се защитава, отговаряйки на нападки във форумите!Това вече са глупости!


Още един който няма смелост да се представи някак си. Да "лекар" като Пенков щом има наглостта да ходи да се разправя и щом има наглостта да се мъчи да ме притиска да си изтрия мненията мисля че отговаря на нападки във форумите. Интересно защо скъпи Гости не отговаряте в БГ-мама. Там модератори трият мненията от един и същ потребител регистрирал се няколко пъти. Сигурно затова не смеете да пишете там за похотливите опипвания на толкова момичета. Пък и не разбирам какво толкова странно има де не е лекар от световна или национална величина тази личност. Щом си позволява такова опипване на пациентките що за лекар е???
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
Не ходете при д-р Веселин Пенков гр.Плевен
« Отговор #55 -: Април 21, 2006, 13:10:13 pm »
Знаеш ли Старлет,четяйки всичко което пишеш ме навеждаш на мисълта,че таиш в себе си много,много злоба.Престани да обиждаш всички защитници на д-р Пенков.Това за опипването и т.н. си е твое мнение и още веднъж ти казвам,че нямам никакво намерение да го променям.А това кой как ще се пише във форума си е негова работа.Не търси във всяка защита на д-р Пенков негово вмешателство,защото това отново са твои  предположения.Май някъде ти каза,че не настройваш никого? Абе миличка,ти с такива големи букви си написала"НЕ ХОДЕТЕ..."-и това ако не е машинация незнам какво е.
*

    Starlet

  • *****
  • 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Re: Не ходете при д-р Веселин Пенков гр.Плевен
« Отговор #56 -: Април 21, 2006, 13:20:08 pm »
Цитат на: mimi0033
"НЕ ХОДЕТЕ..."-и това ако не е машинация незнам какво е.


Ми това е моето мнение, нима пък ти искаш да ми кажеш че нямам право на него при тез глупости които се случиха в кабинета му. И след като темата е такава не те карам да се намесваш в нея. Регистрирай се и си пусни нова тема в защита на Пенков като желаеш. Все ми е тая. Темата е НЕ ХОДЕТЕ ПРИ ПЕНКОВ и отдолу съм изложила фактите. Ти не желаеш да изложиш никакви факти и само пишеш ли пишеш без никаква подкрепа от факти. Затова не виждам смисъл повече да ти отговарям.  
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
Не ходете при д-р Веселин Пенков гр.Плевен
« Отговор #57 -: Април 21, 2006, 13:43:42 pm »
Ами да ти кажа твоите факти,които излагаш са неразбираеми за повечето от нас без медицинско образование и мисля и за самата теб.Виждам,че злоба и хъс не ти липсват затова вземи ги изложи на по-подходящо място,където ще получиш исканото от теб.Тук май само сипеш клевети за човек,който при такива обстоятелства неможе да се защити.Аз също мисля,че да продължавам да ти пиша е безмислено,но продължавайки да нападаш няма да отстъпя.И дано да осъзнаваш сериозността на това,което пишеш!
*

    Starlet

  • *****
  • 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Re: Не ходете при д-р Веселин Пенков гр.Плевен
« Отговор #58 -: Април 21, 2006, 14:26:05 pm »
Цитат на: mimi0033
Ами да ти кажа твоите факти,които излагаш са неразбираеми за повечето от нас без медицинско образование и мисля и за самата теб.Виждам,че злоба и хъс не ти липсват затова вземи ги изложи на по-подходящо място,където ще получиш исканото от теб.Тук май само сипеш клевети за човек,който при такива обстоятелства неможе да се защити.Аз също мисля,че да продължавам да ти пиша е безмислено,но продължавайки да нападаш няма да отстъпя.И дано да осъзнаваш сериозността на това,което пишеш!


За пореден път те подканям да прочетеш и мненията от линка който беше даден по-нагоре в темата, към друг сайт. И определено за пореден път някой се прави че не е разбрал. Второто кето ще кажа е че моите факти ако са неразбираеми за теб, не виждам смисъл тогава защо се пънеш и пишеш толкова активно без да разбираш за какво става въпрос, аз определено знам за какво става въпрос пак повтарям защото още при вида на изследванията се усъмних в коректността на Пенков и проучих много старателно въпроса, досега не срещнах никъде, нито в български, нито в руски, нито в англоезичен сайт, нито от лекар акушер-гинеколог или специалист по репрудуктивна медицина че резултати от изследвания за хламидия могат да бъдат поставени след стискане на гърдите на жената!!!!  Ако ти намериш подобна информация поне на няколко места бих се радвала да пуснеш препратките към тези страници. Повечето момичета които посещават този сайт са наясно с фактите които съм изложила, и ако си мислиш че с празни приказки ще промениш нещата жестоко се лъжеш. Отново за пореден път ще кажа че си пазя всички велики изследвания от въпросното лице (така че обвинението ти за клевета въобще не ме засяга и интересува). Лек ден ти желая не се хаби да ми отговаряш отново с празнословие!!!
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Не ходете при д-р Веселин Пенков гр.Плевен
« Отговор #59 -: Април 21, 2006, 15:07:55 pm »
Цитат на: mimi0033
Аз също мисля,че да продължавам да ти пиша е безмислено,но продължавайки да нападаш няма да отстъпя.И дано да осъзнаваш сериозността на това,което пишеш!


Мими, дано и ти да осъзнаваш сериозността на това, което пишеш! ако не я осъзнаваш, аз като модератор с радост ще ти помогна.
изказахте си мнението и двете по въпроса за лекаря, оттук нататък всякакви по-нататъшни престрелки по този повод ще считам за нечистоплътни и продиктувани от задни мисли.
така че, предлагам мирно да се преустанови безплодната дискусия, за да не я преустановя аз насилствено!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!