0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: отзиви за клиника АФРОДИТА
« Отговор #20 -: Декември 09, 2009, 14:04:32 pm »
Моля, пренесете кавгата си на лични съобщения!
*
Re: отзиви за клиника АФРОДИТА
« Отговор #21 -: Декември 19, 2009, 14:05:56 pm »
Не мога да се стърпя и да не напиша и моите ОТЗИВИ за Афродита.Обърнете внимание,че не съм новорегистриран потребител с 1-2 мнения.След лапароскопия ми бе доказана непроходимост на тръбите поради сраствания.Това се случи точно когато стартираше фонда.Док ми обясни,че единствения път до бебе е инвитро и ни препоръча Афродита.Много мнения изчетох и хубави и лоши (но все пак това го има за всяка клиника),подадохме си документите чрез тях.
Още с първата си среща с д-р Баев останах очарована от вниманието (все пак всичко ти е ново и от всичко те е страх),започна процедурата,лекарства,инжекции,УЗ,хормони................Наистина пункцията и трансфера се правят само от д-р Пападопулус,а за всичко останало се грижи д-р Баев.
В крайна сметка след трансфера реших,че ако опита ми е неуспешен следващия път пак при тях ще ида.За мое голямо щастие имам положителен тест и през лятото живот и здраве ще станем родители.Още по-радостното е,че през цикълът в който участвах и аз има много положителни тестове и щасливи бъдещи родители.

Laura81 ,съжелявам за разочарованието ти,но ще те поправя,определено пациентите не са 3-ма на кръст.Как го определи с едно ходене  :? Желая ти моя успех без значение в коя клиника ще правиш опита си!

Само могада благодаря за професиолнализма и подкрепата на целия екип!
*

    mira_mimi

  • *****
  • 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
Re: отзиви за клиника АФРОДИТА
« Отговор #22 -: Декември 19, 2009, 14:27:51 pm »
Нямам лично впечатление от тази клиника, но ми направи впечатление това
ЛАУРА,ТИ СЕ ИЗКАЗВАШ МНОГО КОМПЕТЕНТНО ЗА ЦЯЛ ЕКИП И КЛИНИКА С ЕДНО ПОСЕЩЕНИЕ И ЕДИН РЕЗУЛТАТ ,КОИТО НЕ ВИ Е СВЪРШИЛ РАБОТА ЗА  ФОНДА...ТО ЧИСТАЧКИ ТО ГЛУПОСТИ АЗ СЪМ БРЕМЕННА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОЗИ ЕКИП СЛЕД ВСИЧКИ МЪКИ ВКЛ И Д-Р МАЛИНОВ И НЕГОВИЯ ЕКИП[/color]........../НЯМА ДА ПОЛЗВАМ ЕПИТЕТИ/,ЗАЩОТО Е ГРОЗНО ЛАУРА.ПАЦИЕНТИ ИМАТ И ЩЕ ИМАТ ЗАЩОТО СА ДОБЪР ЕКИП И ПОЗИТИВНИ ХОРА СЪС МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ ,АКО ИСКАШ И ТИ ДА ИМАШ ТАКЪВ РЕЗУЛТАТ ЩЕ ТРЯБВА ДА ГОВОРИЩ ПО УМЕРЕНИ И НЕ ТОЛКОВА ЗЛОБНИ ПРИКАЗКИ,ЗАЩОТО ПОЛОЖИТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ ИМАТ ДОБРИТЕ ХОРА.ЛАУРА
Д-р Малинов не е специалист по репродуктивна медицина,  :D  :D :D
*
Re: отзиви за клиника АФРОДИТА
« Отговор #23 -: Декември 19, 2009, 23:51:58 pm »
Най-учтиво моля да ползвате бутона за проверка на правописа.

Нападките или яростната защита са излишни. Достатъчно сме интелигентни, за да преценим сами дали да се насочим към въпросната клиника или не. Споделеният опит е полезен, но без да се изпада в крайности.  :wink:

Успех на всички!
« Последна редакция: Декември 19, 2009, 23:58:00 pm от blue_sky »

Re: отзиви за клиника АФРОДИТА
« Отговор #24 -: Декември 23, 2009, 18:41:10 pm »
Всеки има право на мнение,както и да сподели опита си!
Трябва ли да съжалявам,4е не съм се изказала положително за Афродита??,немисля!
Съжалявам само,4е споделих опита си в тази тема.
Успех на вси4ки моми4ета,явно това 4акане за рожба вси4ки е изнервило.

Re: отзиви за клиника АФРОДИТА
« Отговор #25 -: Февруари 25, 2010, 15:48:01 pm »
ZDRAVEITE MILI MOMI4ETA ISKAM DA SPODELQ 4E AZ SAWO SAM EDNA OT VQRVAWITE VAV TAZI 4UDESNA KLINIKA MISLQ 4E KOITO VQRVA ISTINSKI BI GO POSTIGNAL NAVSIQKADE NO,NEI DA I PRAVITE VEDNAGA LOWI IZVODI ZA DOKTORI KOITO MOGAT DA SAWESTVUVAT NAVSQKADE VSI4KOE BOJA RABOTA POVQRVAITE MI MOLQ VI PIWETE MI :)
*

    mira_mimi

  • *****
  • 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
Re: отзиви за клиника АФРОДИТА
« Отговор #26 -: Февруари 25, 2010, 20:59:36 pm »
Боже Господи, прости ми, че споменавам напразно името Ти, но как има още хора, които при наличие на наша, родна КИРИИЦА, с която толкова се гордеем, пишат на маймуница!!!Да не споменавам, че има и кредор :? Светите братя ще е обърнат в гроба, ако вече не са го сторили!
Re: отзиви за клиника АФРОДИТА
« Отговор #27 -: Февруари 26, 2010, 23:10:48 pm »
Мисля че всички момичета желаем да сме щасливи и да имаме това който най много искаме вевчета нали а не да се пресмиваме една на друга мира мими струва ми се че си много лоша със такива грозни епитети
*
Re: отзиви за клиника АФРОДИТА
« Отговор #28 -: Февруари 27, 2010, 00:44:43 am »
крис, извинявай, но това на маймуницата не се чете. А и писаното на кирилица е пълно с грешки. Не се обиждай, ами може да вземеш да се замислиш евентуално.
Радвам се, че си успяла и ти желая всичко най-хубаво!

Re: отзиви за клиника АФРОДИТА
« Отговор #29 -: Февруари 27, 2010, 10:41:18 am »
Да не говорим, че в писаното от Мира-Мими няма дори и един епитет, още по-малко грозен :)


МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
Re: отзиви за клиника АФРОДИТА
« Отговор #30 -: Март 03, 2010, 13:53:23 pm »
Здравейте, момичета,

Преди да изкажа мнението си, отбелязвам, че съм новорегострирал се участник във форума, не защото искам да правя реклама на мед. център Афродита, а защото бих искала да дам мнението си на ползвал техните услуги пациент.
След неуспешна инсеминация в друга клиника, няколко месеца умувахме със съпруга ми дали да продължим на същото място или да търсим алтернатива. Благодарение на близка моя приятелка, не се отказахме от опитите, а просто сменихме мястото. А това беше клиника Афродита.
Сега съм щастлива бременна в края на петия месец (очакваме нашето бебче да се роди през лятото) след една успешна инсеминация, професионално направена от младият, но отдаден на работата и много грижовен д-р Баев.
Консултациите са винаги много подробни, всички детайли се обясняват и на всички въпроси се отговаря.
Липсва неприятното усещане, както в други клиники, че си част от един безкраен конвейр, защото личното отношение и предостатъчното време при всички прегледи както и изчерпвателните отговори, на поставените въпроси премахват всички съмнения и предоставят нужното спокойствие, че си в добри и сигурни ръце.
Желая на всички момичета, които се борят за свое дете, независимо в коя клиника, да се изчистят от негативизма, от отрицателните емоции, да се вгледат в себе си, в чуствата си, в мъжа до себе си и заедно да преодолеят проблемите.

Успех!
Re: отзиви за клиника АФРОДИТА
« Отговор #31 -: Март 09, 2010, 23:36:55 pm »
здравейте момичета момичета кокичета на мен сащо ми престой да ходя вав клиника афродита;След неуспешен опит ще пробвам и втори пьт благодарение на това че сьм одобрена от фонда как може да разбера кьде мога да отседна за времето което ще бьда там понеже сьм от провинсиата и нямам вазможности да пьтувам моля ако сте запознати ришете ми
*
Re: отзиви за клиника АФРОДИТА
« Отговор #32 -: Март 09, 2010, 23:44:20 pm »
Аз бих питала директно в клиниката. Понякога има апартаменти на разположение на пациентите.

*
Re: отзиви за клиника АФРОДИТА
« Отговор #33 -: Март 10, 2010, 15:30:16 pm »
cris7347 Аз отседнах в хотел АТМ,в двойна стая със собствен санитарен възел,плазмен Тв с кабелна и интернет за 50лв на вечер с включена закуска.Останах доволна от престоя си там,но бяхме с кола,понеже хотела е на Цариградско шосе и ни беше удобно.Клиниката не предлага апартаменти,аз те съветвам където и да отседнеш задължително да е със собствен санитарен възел,понеже аз след пункцията бях през 15 мин във ВЦ-то.
*

    Zlatulka

  • *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Re: отзиви за клиника АФРОДИТА
« Отговор #34 -: Март 17, 2010, 22:52:15 pm »
Момичета, моля дса не спамите темата и да пишете на кирилица.

Re: отзиви за клиника АФРОДИТА
« Отговор #35 -: Март 29, 2010, 13:16:57 pm »
Здравей те,
за клиника Афродита, може да говори само този, който е ползвал услугите й. Стига вече с клиника Надежда и д-р Стаменов. Прегледите са по три минути, внимание нула, всеки месец стъргане на живо и чакане с часове /при положение, че имаш записан час/. Да не говорим за това, че никога не си виждаш резултатите и винаги нещо не ти е в норма. Та така, д-р Стаменов, ме мота година и половина и опит така и не направих, защото усетих, че нищо не е на ред и само си губя времето. Говора така,защото съм ходила и на двете места. По препоръка на гинеколога ми отидох в клиника Афродита. Тук се сблъсках със спокойствие /което мисля че е много важно/, невероятна прецизност и внимание от страна на екипа. Д-р Баев е изключително внимателен и добър специалист. Никога не оставя въпрос без отговор. Винаги обгрижва пациентите си.  Мисля си, че д-р Пападопулус, след като е поверил грижите за нас на д-р Баев, знае какво прави.
Това е мое мнение и не искам да ангажирам никого с него.
На всички, момичета на които им предстой ин витро успех.
Re: отзиви за клиника АФРОДИТА
« Отговор #36 -: Април 04, 2010, 14:12:54 pm »
здравеите
аз не сам пациентка на клиника афродита но мисля да я посетя,решила съм да сменя клиника надежда ,защото съм стресирана от безкраиното чакане,никога не се знае кога ще минеш,всичко е един конвеир няма време да зададеш въпроси,ако ги зададеш ти се отговаря набързо а когато трябва да се свържеш с лекаря трябва да се чувстваш щастлив ако успееш след цял ден опити,резултатите не ги виждаш,да не говорим че дори история на заболяването не ти дават ако трябва да се преместиш в друга клиника а и мисля че и успеваемостта им не е толкова висока,само дето рекламата им е много добра
с една дума момичета ако не сте доволни пробваите да си смените клиниката и се водете от усещанията си от собственият си опит и на прехвалени ягоди не ходете с голяма кошница!
*
Re: отзиви за клиника АФРОДИТА
« Отговор #37 -: Април 04, 2010, 16:37:44 pm »
 Много хубаво изказване.Напълно те подкрепям.
*

    Zlatulka

  • *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Re: отзиви за клиника АФРОДИТА
« Отговор #38 -: Април 07, 2010, 14:42:45 pm »
здравеите
аз не сам пациентка на клиника афродита но мисля да я посетя,решила съм да сменя клиника надежда ,защото съм стресирана от безкраиното чакане,никога не се знае кога ще минеш,всичко е един конвеир няма време да зададеш въпроси,ако ги зададеш ти се отговаря набързо а когато трябва да се свържеш с лекаря трябва да се чувстваш щастлив ако успееш след цял ден опити,резултатите не ги виждаш,да не говорим че дори история на заболяването не ти дават ако трябва да се преместиш в друга клиника а и мисля че и успеваемостта им не е толкова висока,само дето рекламата им е много добра
с една дума момичета ако не сте доволни пробваите да си смените клиниката и се водете от усещанията си от собственият си опит и на прехвалени ягоди не ходете с голяма кошница!
Все пак темата е "Отзиви за клиника Афродита", а не "Да оплюем киника Малинов". Моля, придържайте се към темата. Доволни и недоволни от дадена клиника ще има винаги.

Re: отзиви за клиника АФРОДИТА
« Отговор #39 -: Май 04, 2010, 15:12:29 pm »
здравейте момичета утре ми предстои пункциа молиа ако знае ниакои каде мога да отседна притеснена сам