0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Tincheto

  • **
  • 126
  • МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ!!!
Re: отзиви за клиника АФРОДИТА
« Отговор #60 -: Септември 19, 2012, 13:47:09 pm »
Благодаря ти Уморена!:)
[URL = http://lilypie.com] [/url]


Re: отзиви за клиника АФРОДИТА
« Отговор #61 -: Септември 19, 2012, 15:21:06 pm »
Искам специално да отговоря на bg petya i mira mimi. Първо трябва да се научите какво означава и как се изчислява гестационна седмица. Мисля,че никой в този сайт не е влязъл , за да се подиграва с проблемите ,още пък по-малко да лъже и да си измисля. Смятам,че жените с подобни проблеми трябва да се подкрепяме и помагаме,защото така се получава много ценна информация понякога.Написала съм самата истина и ще е грях за мен и бъдещите ми деца да лъжа и да си измислям.Просто знам колко е тежко да не можеш да забременееш и да се чудиш къде да отидеш. Ако искате се смейте още,живота сам ще ви научи.
Re: отзиви за клиника АФРОДИТА
« Отговор #62 -: Септември 28, 2012, 14:41:45 pm »
Здравейте и от мен.

Преди известно време една колежка в работата ме помоли да и помогна в търсенето на добра клиника за ин-витро продцедури и мога да кажа, че е изключително впечатлена от д-р Баев и цялостното отношението към нея в клиниката. За щастие, на мен не ми се е налагало да използвам тези услуги но найстина е голяма радост да видиш пред очите си сбъдването на една красива мечта :) Да са ни живи и здрави и тя и малчо  :bori_003:
Трудностите са кръстопът, който поставя личността пред избор - да прояви характер или да направи компромис.
Re: отзиви за клиника АФРОДИТА
« Отговор #63 -: Октомври 11, 2012, 19:23:26 pm »
Здравейте момичета,аз също съм пациентка на клиника Афродита и на д-р Баев.В момента съм в процедура инвитро там,срещнах много добро отношение от екипа,а за д-рБаев незнам как да изразя неговата загриженост към всяка една пациентка,страхотен човек,обръща много внимание и ние се чувствахме много спокойни и информирани за всичко,което се случва.Дано се сбъдне нашата мечта,а дори и да е отрицателен резултата,мога да кажа само хубави неща за д-рБаев,той направи всичко възможно ,за което му благодаря!При предишните ми опити в други клиники не срещнах такова внимание и всички са като на конвеер, а чакането беше безкрайно за часове,не искам да плюя никой но разликата е голяма.Да е жив и здрав д-рБаев и да дарява много радост на такива двойки с проблеми.
Re: отзиви за клиника АФРОДИТА
« Отговор #64 -: Ноември 19, 2012, 18:49:53 pm »
Само за протокола - аз също съм пациентка на кл. Афродита. Имам една успешна инсеминация там и съм доволна от екипа и отношението. Др Баев е лекарв, при който бях и съм очарована от него и ембриолога му!
Животът не свършва днес... нито утре... той продължава. Важно е как ние го възприемаме :-)
Re: отзиви за клиника АФРОДИТА
« Отговор #65 -: Декември 19, 2012, 12:00:46 pm »
Здравейте, аз бях пациент в клиника Афродита и д-р Баев и персонала там ме ощастливиха с едно красиво и здраво бебче!!! Толкова бързо се случиха нещата, че сега само можем да се радваме за това, че избрахме клиника Афродита! Желая ви същият Успех мами! На Коледа се случват чудеса...и в Афродита - също!!! :bori_003: :bori_002: :bori_006: :P
Re: отзиви за клиника АФРОДИТА
« Отговор #66 -: Януари 31, 2013, 18:41:26 pm »
При д-р Баев нещата се случиха със страшна бързина-на 05.05.2012 ми беше първия преглед при него, на 06.06.2012 ми беше инвитрото, а сега съм бременна с близнаци в пети месец!

Наистина съм потресена съм от бързината. Как се прави инвитро месец юни, а септември месец си бременна 5 месец ????
При мен се получи същото - инвитро в началото на август и ... след 3 седмици - две чертички  :D Успех на всички!
Re: отзиви за клиника АФРОДИТА
« Отговор #67 -: Февруари 18, 2013, 17:35:56 pm »
Искам да изкажа благодарност към д-р Баев и екипа на клиника "Афродита",благодарение на които си имам две близначета от 4 февруари!!! Благодарение на д-р Баев,който повече от мен беше убеден, че инвитрото ще е сполучливо-и то първото ин витро, което съм правила в живота си!! По време на цялата ми бременност,която следи д-р Баев,съм имала невероятно отношение от него,не просто на лекар към пациент,а на истински приятел,на когото звънях за всяка болка или кръвотечение и той всеки път ме успокояваше, че всичко ще е наред и ми даваше кураж ,че ще успеем заедно! За щастие имах лека бременност-в смисъл без влизане в болница за задържане,пиех си всички лекарства, които трябваше.В 38-ма седмица д.р Баев ми направи секцио на 4 февруари и се родиха моите момиченца-съответно 2700 гр. и 2300 гр. Отново искам да благодаря на д-р Баев за високия професионализъм и невероятното човешко отношение и разбиране,защото ни направи много щастливи,нещо ,което се съмнявах, че ще стане- от първи опит инвитро да забременея с близнаци!!
Re: отзиви за клиника АФРОДИТА
« Отговор #68 -: Февруари 19, 2013, 18:48:27 pm »
Много се радвам за теб,да са ти живи и здрави близначетата и дано на всички им се сбъдне мечтата да имат дете!Д-р Баев също да е жив и здрав и дарява семействата с най голямото щастие на света!
Re: отзиви за клиника АФРОДИТА
« Отговор #69 -: Март 05, 2013, 11:38:49 am »
Благодаря ти,Лейди! Пожелавам ти същото щастие като нашето и вярвам, че ще стане,защото си попаднала на д-р Баев!!Стискам ти палци да видиш скоро двете чертички на теста!! Аз бях много скептична и не ми се вярваше,че ще се получат нещата,но явно човек трябва наистина да повярва в добрия край!
*
Re: отзиви за клиника АФРОДИТА
« Отговор #70 -: Декември 10, 2013, 11:06:44 am »
Към новорегистрираните потребители - ако се чудите къде ви изчезват постингите, можете да ми пишете на лс. Моля, прочетете правилата на форума.

Форумите на Зачатие са свободна за изразяване зона - можете спокойно да споделяте недоволството от лекари и клиники - но не са място, на което е позволено да се пишат грозни и обидни постинги по техен адрес. Всяка следваща такава изява ще бъде изтривана.