0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: От 2009г - до 3 безплатни опита инвитро?!?!
« Отговор #160 -: Октомври 13, 2008, 17:53:10 pm »
Здравейте, момичета .
ДАНО ТОВА КОЕТЕ КАЗВАТЕ Е ИСТИНА  :bighug: ТОВА СИ Е НАПРАВО ИСТИНСКА РЕВОЛЮЦИЯ .
ЗА ТОВА ПРЕДЛОЖЕНИЕ СЕ СПОМЕНА ОЩЕ МИСЛЯ ,ЧЕ МАРТ МЕСЕЦ ОТ Д-Р А.ПЪРВАНОВА /мисля ,че беше от НДСВ/ ,НО ДО СЕГА ВСЕ НЕЩО ПРЕЧЕШЕ ,А И НАПЪЛНО СЕ БЯХ ОТЧАЯЛА СЛЕД ДУМИТЕ НА Г-ЖА МАСЛАРОВА ПО БТВ -СУТРЕШНИЯ БЛОК ,ЧЕ НИКОЙ НЕ ДАВАЛ  ГАРАНЦИЯ  ДАЛИ ОТ ВТОРИЯ ИНВИТРО ОПИТ  ЩЯЛО ДА ИМА УСПЕШЕН РУЗУЛТАТ . ТАКА ЧЕ ДАНО ТОВА Е ИСТИНА СТИСКАМ ПАЛЦИ И УСПЕХ НА ВСИЧКИ . МИСЛЯ СИ ,ЧЕ АКО ВСЕ ПАК Е ИСТИНА ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪОРЪЖИМ С МНОГО НЕРВИ И ТЪРПЕНИЕ ,ЗАЩОТО НИ ОЧАКВА ГОЛЯМА БЮРОКРАЩИНА  :bfp: preggo НО ТОЗИ РЕЗУЛТАТ Е НАЙ ВАЖЕН
*
« Отговор #161 -: Октомври 14, 2008, 09:47:39 am »
Днес, д-р Стаменов беше в предаването "Тази сутрин" по БТВ
http://www.btv.bg/index.pcgi
*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
« Отговор #162 -: Октомври 14, 2008, 10:44:33 am »
Днес, д-р Стаменов беше в предаването "Тази сутрин" по БТВ
http://www.btv.bg/index.pcgi
Много обещаващо звучи...ще се моля тази надежда да не бъде излъгана... все пак вече и бизнес и синдикати са готови да окажат помощ.
Опитът с разпределението на общинската помощ във Варна ме кара леко да съм скептична, но ще си наложа да вярвам.
« Отговор #163 -: Октомври 14, 2008, 11:31:29 am »
Да, много обещаващо звучи наистина, но защо нито от Здравната каса, нито от МЗ са излъчили представител, не са ли заинтересовани?! Хич, не ми се иска да вярвам на нещо, което все още не се е случило. Но все пак надеждата умирала последна. Дано да не сме излъганите камилчета!
« Отговор #164 -: Октомври 14, 2008, 11:58:37 am »
Сутринта в Искрено и Лично по Нова ТВ темата е била за Инвитрото,д-р Стаменов е гостувал.Дано някой намери линк за пропусналите.

*
« Отговор #165 -: Октомври 14, 2008, 13:02:11 pm »
така ли????? ейййй не го гледах  :( :(
« Отговор #166 -: Октомври 14, 2008, 13:19:30 pm »
Да, но в сайта на И&Л пише, че гости на предаването са Татяна Димитрова, Радина Велчева и д-р Даниел Димов. Само дето все още няма публикуван запис от предаването (или поне аз не намерих такъв) :?
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #167 -: Октомври 14, 2008, 18:48:09 pm »
Д-р Стаменов беше в Тази сутрин по Бтв.
« Отговор #168 -: Октомври 14, 2008, 20:52:29 pm »
 :balk_47: Няма да има възрастови ограничения, преди малка каза по ВВТ г-жа Първанова!
*
« Отговор #169 -: Октомври 14, 2008, 20:54:32 pm »
:balk_47: Няма да има възрастови ограничения, преди малка каза по ВВТ г-жа Първанова!
« Отговор #170 -: Октомври 16, 2008, 20:18:34 pm »
Дано всичко това се случи за да можем всички ние да изпитаме радостта от майчинството.  :D
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
« Отговор #171 -: Октомври 17, 2008, 07:08:19 am »

*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #172 -: Октомври 17, 2008, 13:36:34 pm »
Снощи говорих с д-р Стаменов, който ме увери, че тази програма ще стартира още през януари следващата година.  :D

*
« Отговор #173 -: Октомври 17, 2008, 17:32:15 pm »
Снощи говорих с д-р Стаменов, който ме увери, че тази програма ще стартира още през януари следващата година.  :D
Уха, Златулка, това е прекрасна новина и то от първа ръка!  :wink: :lol: Знаеш ли нещо повече, н-р какви ще са критериите, ще има ли възрастова граница, как ще става подборът и т.н.???

*
« Отговор #174 -: Октомври 17, 2008, 17:49:56 pm »
Страхотна новина! :)
« Отговор #175 -: Октомври 17, 2008, 17:52:15 pm »
Знаете ли какво ме притеснява,дано парите се уползотворят рационално,какво имам впредвид.Ще разкажа за какво става въпрос:
На 19.10 в Шумен ще се проведът консултации за двойки с репродуктивни проблеми,и ще се тегли томбула,като на 2дв ще се помогне финансово,но дв.които се лекуват в този цетър,до тук супер,страхотно,НО
лекарят основал тази клиника,говоря само за шефа,не и за др. д-ри които работят там,бе изгонен от болницата,както и от районните клиники,поради некадърност,и т.то има финансова възможност откри този център.Ходих там в продължение на година,и заради тях пролактина ми хвръкна в небесата,щото трябвало да спра парлодела внезапно,а не постепенно и куп др.некадърности.Е,питам се аз,ами др.момичета които не се лекуват там,щото има дрспециялисти,защо именно този некадърник ще ми определя кой ще кандидастсва за инвитро по програмата и кой не.Защо не се занимават наистина свестните лекари,за мен той е лекар-мафиот,намерил вратичка да печели от болката ни :( :x
Съжалявам за дълги пост,но немога да се събера в кожата си,това е издевателство!
« Отговор #176 -: Октомври 17, 2008, 17:54:53 pm »
Знаете ли какво ме притеснява,дано парите се уползотворят рационално,какво имам впредвид.Ще разкажа за какво става въпрос:
На 19.10 в Шумен ще се проведът консултации за двойки с репродуктивни проблеми,и ще се тегли томбула,като на 2дв ще се помогне финансово,но дв.които се лекуват в този цетър,до тук супер,страхотно,НО
лекарят основал тази клиника,говоря само за шефа,не и за др. д-ри които работят там,бе изгонен от болницата,както и от районните клиники,поради некадърност,и т.то има финансова възможност откри този център.Ходих там в продължение на година,и заради тях пролактина ми хвръкна в небесата,щото трябвало да спра парлодела внезапно,а не постепенно и куп др.некадърности.Е,питам се аз,ами др.момичета които не се лекуват там,щото има дрспециялисти,защо именно този некадърник ще ми определя кой ще кандидастсва за инвитро по програмата и кой не.Защо не се занимават наистина свестните лекари,за мен той е лекар-мафиот,намерил вратичка да печели от болката ни :( :x
Съжалявам за дълги пост,но немога да се събера в кожата си,това е издевателство!
« Отговор #177 -: Октомври 17, 2008, 18:12:54 pm »
manual, намерих запис на предаването "Искрено и лично" от 14.10 по Нова телевизия http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=1111&bm=3, но не можах нищо да открия за предаването "Разговорът" по ББТ на 13.10 с участието на Ани Зашева и д-р Антония Първанова. За него ultra точно е написала отговорите на поставените въпроси. Остава да чакаме да бъдат оформени точно критериите с активното участие на неправителствените организации: Сдружение "Зачатие" и фондация "Искам бебе". АНИ, огромно и сърдечно ти благодаря за това, което правите за нас. Вие сте лицето и гласа на всички нас - двойките с репродуктивни проблеми. Успех в благородното начинание.
*

sunnynevi

• 273
  • Слънца и усмивки за всички!!!
« Отговор #178 -: Октомври 18, 2008, 12:51:10 pm »
А, как всъщност и къде трябва да стане кандидатстването за тая програма???Никога в интерес на истината не съм разчитала на помощ от държавата, отдавна съм настроена негативно към това, именно защото в повечето случаи всичко се оказва празни приказки, пуснати ей така в пространството  :(!
Дано, моля се и аз този път да е изключение, и да усетим заинтересованост от страна на държавните институции  :youwoman: :goodluck:

Та, ако някой вече е опитал, нека сподели !!! :bighug:

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #179 -: Октомври 18, 2008, 16:26:49 pm »
няма още програма, тепърва ще се обмисля начина на кандидатстване, най-вероятно от февруари-март догодина може и да почне /това в сферата на личните предположения/
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит