Знаете ли какво ме притеснява,дано парите се уползотворят рационално,какво имам впредвид.Ще разкажа за какво става въпрос:
На 19.10 в Шумен ще се проведът консултации за двойки с репродуктивни проблеми,и ще се тегли томбула,като на 2дв ще се помогне финансово,но дв.които се лекуват в този цетър,до тук супер,страхотно,НО
лекарят основал тази клиника,говоря само за шефа,не и за др. д-ри които работят там,бе изгонен от болницата,както и от районните клиники,поради некадърност,и т.то има финансова възможност откри този център.Ходих там в продължение на година,и заради тях пролактина ми хвръкна в небесата,щото трябвало да спра парлодела внезапно,а не постепенно и куп др.некадърности.Е,питам се аз,ами др.момичета които не се лекуват там,щото има дрспециялисти,защо именно този некадърник ще ми определя кой ще кандидастсва за инвитро по програмата и кой не.Защо не се занимават наистина свестните лекари,за мен той е лекар-мафиот,намерил вратичка да печели от болката ни

Съжалявам за дълги пост,но немога да се събера в кожата си,това е издевателство!