0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #20 -: Юли 18, 2006, 14:26:01 pm »
Ходила съм при Дойчинова, Шишкова и Св. Христова, и веднъж при Е.Тодоров, но само на видеозон.
д-р Р. Дойчинова - прегледа ме (малко грубо по мое мнение), а също и на видеозон. Имах течение и след микробиологично изследвне ми предписа силен антибиотик и вагинални свещички. Течението ми изчезна, но за около половин година. Иначе, е работила в София, доколкото знам. Нямам лошо мнение за нея. Но си мисля, че вниманието, което обръща на пациентките не е достатъчно.
д-р Е. Тодоров  - нямам лични впечатления, но съм чувала хубави неща.
д-р Св. Христова - по мое мнение е една от най-добрите, да не казвам най-добрата. Проблема е, че не работи със здравната каса, но ако това не е проблем, си мисля, че ТЯ е специалиста. Имам смътен спомен, че и тя се занимава със стерилитет.
д-р Шишкова - мила и загрижена. Тя следи бременността ми в момента, но при нея има прекалено много пациентки и се чака по 2-3 часа.
За д-р Зарзаланов, казват, че бил касапин и краля на абортите в Русе, но истината е, че много жени, които имат проблеми със забременяването ходят при него. Той, поддържа връзка с д-р Стаменов в София. Имам приятелка, която ходи при него и той я свърза с д-р Стаменов.
Цвети, моят съвет е като на 'Anonymous' - обади се на Стаменов и тръгвай за София. Дори ако ти се наложи лапароскопия - направи я при д-р Стаменов, в неговата клиника, той работи и със здравната каса.
Желая ти успех!
*
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #21 -: Юли 18, 2006, 15:18:38 pm »
Аз много доволна от д-р Зарзаланов като водещ раждането на дечко. Не знам колко е добър като стерилитетен специалист. Дай Боже по-малко жени да стигат до него по този повод, защото сигурно е много тежко дълго до правиш неуспешни опити за бебче. УСПЕХ НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА, КОИТО СЕ СА СЕ ОРИЕНТИРАЛИ КЪМ НЕГО И КОЛЕГАТА МУ В СОФИЯ!!! СТИСКАМ ПАЛЦИ ДА СЕ ПОХВАЛИТЕ СКОРО С ДОБРИ НОВИНИ!!!
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #22 -: Юли 19, 2006, 11:49:16 am »
Здравейте момичета отново, вече съм бремена и имам малко проблеми с кървене още в 6 седмица, след лежане една седмица в болницата на инжекции всичко се отправи, но сега незнам при кого да хода за да проследи бременоста. Много ми е претеснено от случката и неискам да ходя при някой който няма да ми обърне внимание. Моля ви дайте ми съвет при кого да ходя.
« Последна редакция: Юли 25, 2006, 22:10:56 pm от tcveti »
*
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #23 -: Юли 19, 2006, 12:35:58 pm »
Цвети, и аз съм "ЗА" д-р Зарзаланов. Много добре обяснява, не претупва пациентките си, отделя им достатъчно време, включително отговаря на всички въпроси които те вълнуват дори да са съвсем елементарни. Проблема е с чакането пред кабинета му. Работи от 17-19, а когато отида след работа в 18 часа - чакам до 20.00. Не връща пациентките пред вратата си дори работното време да е изтекло. Прегледът при него е 10 лева - независимо дали те гледа с ехограф (коремен или вагинален ) или те преглежда на магарето. За рецепти и консултации не взема пари и се старае каквото може да мине през Здравната каса (тогава те вика в кабинета по Стерилитет в МБАЛ). Бременните жени са с предимство, така че той ги вика преди останалите чакащи пациентки. Още веднъж горещо ти го препоръчвам. Ако имаш въпроси пиши ми на Q-то. Радвам се страшно много за теб и безпроблемна бременност от тук нататък :D
*
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #24 -: Юли 19, 2006, 14:47:49 pm »
Честита бременост на Цвети!!!!Дано да нямаш повече проблеми, а само радости.  :) Наистина Д-р Зарзаланов е страшно спокоен човек. Аз имам много мили спомени от паждането. Изпипва си нещата.
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #25 -: Юли 19, 2006, 15:58:37 pm »
Здравей Цвети!

Зарзаланов е добър избор, но не работи по касата. За да не ходя при сто доктора, аз съм се доверила на д-р Емил Тодоров в транспортна болница.  При него ходя на консултации и всяка седмица гледаме бебчо. Иначе, един път в месеца ходя до Варна при д-р Александров да си го гледа и той (нали си е негово творение...  :D) Не дай си боже да стане нещо винаги можеш да звъннеш на Зарзаланов по спешност...
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #26 -: Юли 26, 2006, 19:35:24 pm »
Първата бременност бях при д-р Дойчинова, много съм доволна.Предимство и че работи с касата.Преглежда в Медикус.Втория път се наложи спешна намеса, заради мисед и  извикаха д-р Зарзаланов .Нямала съм контакти с този  д-р но останах с много добри впечетления.Внимателен и грижовен до край, за разлика от останалите в русенска гинекология.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

    Svetlana

  • *
  • 31
  • Има цели, които си заслужават, само ако не убиват
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #27 -: Октомври 19, 2006, 13:48:34 pm »
Имам много добри впе4атления от д-р Св. Христова но не знам къде приема Ще съм ви благодарна ако ми дадете адрес
Благодаря :D
*
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #28 -: Октомври 19, 2006, 14:26:19 pm »
Доктор Христова работи на ул. "Независимост" 2. Това е ДКЦ 1, в болницата. Телефона е 887494, но най-вероятно е централа.
*
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #29 -: Ноември 13, 2006, 15:25:06 pm »
Svetlana,
аз ходя при д-р Св. Христова. Тя ми прави и серклажа преди няколко дни. Тъй като Galia ти е дала вече адреса, искам само да допълня, че Д-р Христова работи там само във вторник и  в четвъртък от 17-18 часа. Дава дежурства и в Родилното на 2-ри етаж (отделение Гинекология) но там не й знам смените.
Страшно е внимателна, разбира си от работата, не работи с касата.
Преглед на стола (магарето) е 15 лева, толкова е видеозона, а двете заедно са 25 лева.
Ако искаш мога да издиря и мобилен телефон.
*
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #30 -: Януари 05, 2007, 22:39:28 pm »
Относно гинеколози в Русе аз лично предпочитам др.Хубчев-правил ми е и секцио и лапароскопска.А този Зарзаланов преди около 7 години беше гинеколога в Русе с наи-лоша репутация.Сега не знам може да е влязал в час човека.Аз вече се лекувам във варна и според варненските лекари Русе е града с наи-слабите гинеколози в страната.
*
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #31 -: Януари 06, 2007, 09:35:07 am »
моето мнение не беше по добро за Зързаланов, но вече 2 пъти ми помага и се намесва доста навреме и съм много доволна. А самата истина е, че гинеколози в града няма - аз също каквото ми се нолжи и ходя само в София.Айде ще си спестя мнението ми за светилото Хубчев и какво се говори от софийските му колеги за него.Ако вобще може да се нарекат колеги.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #32 -: Януари 07, 2007, 16:34:19 pm »
Хубчев беше светило предо около 5-6 години.Винаги беше пълно с хора пред частния му кабинет.За сега нямам наблюдения напуснах града преди 5 години и от тогава не съм го посещавала.Може да е сгафил нещо човека.
*
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #33 -: Януари 08, 2007, 07:50:30 am »
следих с интерес темата, но защо не виждам в постингите ви др. луиза тончева?аз в събота съм при нея да ми обгаря раничка на шийката на матката.в нито един отговор я няма, за което съм много озадачена. :?
*

    eleonor

  • ****
  • 1075
  • БEA -ПРЕКРАСНА I CИМЕОНчЕ- БОНБОНчЕ-ОБИЧАМЕ ВИ
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #34 -: Януари 08, 2007, 19:47:36 pm »
следих с интерес темата, но защо не виждам в постингите ви др. луиза тончева?аз в събота съм при нея да ми обгаря раничка на шийката на матката.в нито един отговор я няма, за което съм много озадачена. :?
Мими, за мен много добър лекар е тя.Бях ти писла в друга тема , за нея.Успех и ако не забрави6 поздрави я от мен,кажи и едно моми4е Елеонора се казва сега живее в Испания,тя 6те се сети.Дано вси4ко е наред,6те ти стискам палци.
Цитат



Beatris - 13.01.2008
Simeon- 19.01.2009

МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #35 -: Януари 09, 2007, 11:31:08 am »
Напоследък чувам много добри отзиви за д-р Александър Кунев. Работи в АГ-то, но предполагам, че има кабинет и в сградата на Стоматологията (видях табела с името му някъде отпред).
Не го познавам, дори не знам как изглежда, но наистина чувам само хубави неща.
*
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #36 -: Януари 09, 2007, 15:46:39 pm »
Момичета, според мен е редно да определите естеството на проблема, който ви кара да потърсите помощта на гинеколог и тогава да търсите нужния специалист. Ако се опитвате да забременеете е добре да се обърнете не към произволен АГ, а към такъв, който се занимава със стерилитет. Като такива мога да ви препоръчам Зарзаланов( ако имате  нерви да чакате) и може би Дойчинова.
Ако вече сте бременни и искате да се  проследи бременността ви най-препоръчваната е Шишкова, а напоследък и Юлиан Георгиев. Държа да отбележа, че не съм посещавала нито един от двамата, просто събирам мнения от бременни и раждали вече познати.
Ако просто искате да си направите контролна микробиология или цитонамазка мисля, че голяма част от практикуващите в Русе АГ ще ви свършат работа. Разбира се няма лошо да посетите и някой от изброените по-горе имена, но се въоръжете с много търпение, защото ще чакате доста.
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #37 -: Януари 09, 2007, 15:59:37 pm »
Аз съм с много противоречиви чувства относно д-р Шишкова и д-р Георгиев.
Д-р Шишкова, наистина ти обръща голямо внимание, но останах с лошо впечатление, защото до 5-тия месец не пожелаха да ми дадат предварителен час. Беше лято и съм стояла по 3-4 часа пред кабинета и.
А д-р Георгиев не го познавам, но докато чаках за друг лекар с който делят една и съща чакалня - за 1 час и половина, прегледа 6 жени (т.е. по 15 минути за всяка), докато при Шишкова биха минали едва 2-3.
*
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #38 -: Януари 10, 2007, 14:42:01 pm »
Здравейте момичета!!! Някой да знае дали д-рЗарзаланов си е сменил номера на телефона в частния кабинет? Опитах се да се свържа на този, който аз имам, но се оказа, че не съществува!!!
*
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #39 -: Януари 10, 2007, 15:08:46 pm »
искаш ли мобилен. ако да - кажи да ти го пратя на лс
17.01.2005                                                                              21.11.2013