0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    oganche

  • ****
  • 957
  • Малката ми мацинка
ICSI-първи опит
« Отговор #100 -: Ноември 10, 2005, 19:58:45 pm »
Цитат на: perla

3а яицеклетките,които не са се оплодили мисля,4е не си права да си мислиш,4е е от ендометрио3ата

Ами те докторите го мислят, аз просто ги слушам.
До колкото си спомням ти правиш инвитро. Аз икси. Нещата са съвсем различни в оплождането и не можем да правим сравнение м/у твоят и моят случай. Може би твоите яйца, ако са ги наболи, си щяла да имаш много повече оплодени. Но си права, че по принцип при стимулация обвивката е по-дебела и трудно се пробива.
Абе както и да го мислим, няма да го измислим. Това е положението. Или ще е...или нема да е. Избирам си първото.
По мои сметки днес им е ден за излюпване на мъничетата. Ох, дано, дано се преборят героите.

ICSI-първи опит
« Отговор #101 -: Ноември 10, 2005, 21:21:05 pm »
Оги, много късмет, мила  :balk_21:
*
ICSI-първи опит
« Отговор #102 -: Ноември 11, 2005, 09:41:40 am »
Оги, много късмет
*
ICSI-първи опит
« Отговор #103 -: Ноември 11, 2005, 10:17:33 am »
Много късмет и от мен Оги :)
*
ICSI-първи опит
« Отговор #104 -: Ноември 11, 2005, 10:30:30 am »
Много късмет и от мен Оги и само положителни емоции.
През следващите няколко дни се пази щом сега е излюпването. Нали знаеш, че самото вгнездяване е 2-3 дни.
Приемай повече белтъчини и яко стискай кракатааааа.
ICSI-първи опит
« Отговор #105 -: Ноември 11, 2005, 11:24:43 am »
Желая ти успех!
Мисли позитивно!
*

    sami

  • *****
  • 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
ogi badi spokoina
« Отговор #106 -: Ноември 11, 2005, 16:43:35 pm »
zdravei Ogi.Iskam da ti kaja izob6to da ne se pritesnqva6,za6toto vsi4ko 6te bade nared,6te vidi6.Mnogo se radvam 4e si dobre i ti pra6tam vsi4ki nai-xubavi pojelaniq.Dano da ima6 mnogo kasmet!

Пиши на кирилица!


http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
ICSI-първи опит
« Отговор #107 -: Ноември 14, 2005, 11:29:53 am »
Ей Оги :D пази душичките в теб ни е надеждата :D
Грация! Няма да е все така!
*

    oganche

  • ****
  • 957
  • Малката ми мацинка
ICSI-първи опит
« Отговор #108 -: Ноември 14, 2005, 11:33:34 am »
Цитат на: Mimoza
Ей Оги :D пази душичките в теб ни е надеждата :D

Аз ги пазя като очите си, но незнам дали са още живи?!

*
ICSI-първи опит
« Отговор #109 -: Ноември 14, 2005, 11:54:33 am »
Оги, миличка стискам ти палци! Зарадвай ни! Сугурна съм, че всичко ще е ОК. Целувки!

Бубето
ICSI-първи опит
« Отговор #110 -: Ноември 14, 2005, 11:57:04 am »
Еее такива работи да не съм те чула да си помислиш!!! Виж слънцето навън и се усмихвай само! :D
Грация! Няма да е все така!
*
ICSI-първи опит
« Отговор #111 -: Ноември 14, 2005, 12:13:30 pm »
Цитат на: oganche
Цитат на: Mimoza
Ей Оги :D пази душичките в теб ни е надеждата :D

Аз ги пазя като очите си, но незнам дали са още живи?!

И тук ли искаш да ти се скарам?  :?  Всичко е наред, ще видиш :)
Целувки!
*

    Anonymous

ICSI-първи опит
« Отговор #112 -: Ноември 14, 2005, 15:11:03 pm »
пишете, че трябва да се консумират повече белтъчини, а къде се съдържат най много.
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
ICSI-първи опит
« Отговор #113 -: Ноември 14, 2005, 15:17:08 pm »
Цитат на: Anonymous
пишете, че трябва да се консумират повече белтъчини, а къде се съдържат най много.


в месото, в изварата, в белтъка на яйцето, в сиренето и млякото.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

    oganche

  • ****
  • 957
  • Малката ми мацинка
ICSI-първи опит
« Отговор #114 -: Ноември 16, 2005, 10:00:43 am »
Днес е мрачен, мъглив и студен ден. Зимата идва, няма как. Не живеем на Хаваите....а така бих искала. Е, там има урагани...но поне е топло. В сърцата на хората е топло. Обичат се, танцуват накичени с гердани от красиви цветя. Красивите цветя и те искат топлина. Затова и пролетта е толкоз красива. Всичко е цъфнало и живее. А зимата....всичко умира. Мрачна, студена, безжизнена. Но все пак след зимата идва пролетта. Надежда все пак има. Ще потърпим три, четири месеца, но знаем че пролетта ще дойде. Но нещата не стоят така със зимата в сърцето и душата ми. Тя се е настанила от много отдавна и не иска да си иде. Аз я бутам...но тя не отстъпва място на пролетта. За кратки моменти излиза красиво и живо кокиче, но тя бързо го убива и продължава да властва. Ужасната Зима. Как да я ужищожа??? Как да преместя Хавайският бряг в измръзналата ми душица. Толкова малко й трябва. Един топъл лъч, едно малко слънчице...и тя ще си отиде. Незнам как я допуснах в себе си?! Или може би така трябва да стане?! Не съм от лесните хора и се боря със зъби и нокти, но тя е по-силна от мен. Унищожава ме малко по малко. И наистина незнам как да я изгоня? Толкова съм уморена, токова ми е студено и искам да заспя. Искам да си представя, че това е просто сън, дълъг сън и, и че скоро ще дойде пролетта с моето събуждане. Но тя все не идва и не идва. Незнам дали ще дойде някога. Вече незнам. Имам едно, единствено човешко желание, а тя ми го отнема без да има капка милост. Постоянно се питам защо, защо, защо?
Онзи ден в Билата видях на опашката пред мен едно момиче. Красиво, облечено в скъпи дрехи, с прекрасни бижута от перли. Толкова харесвам перлите. Придават стил и сексапилност. Отиваха й много. Лицето й беше не просто красиво. Тя сияеше, изглеждаше просто човешки щастлива. Забелязах, че коремчето й е малко голямо. Казах си..."ето едно щастливо, красиво, бременно момиче". Но не... тя беше красива, шастлива, сияеща майка на няколко месечно детенце в количка. След като с приятелката си натовари количката, тя си гушна слънчицето и му се зарадва. Завидях й. Така й завидях на щастието и усмивката, че не можах да откъсна очи от нея. Сигурно в очите на другите съм изглеждала смешна?! Едва не се разплаках, но после в колата се наревах. Толкова малко му трябва на човек, за да е щастлив. Незнам защо щастието не иска да дойде при мен?! Превърнала съм се в една студена топка лед. Преди да излеза в отпуск за искито, шевката ме попита дали не съм болна? Бледа, без грим и настроение? От месеци не се гримирам, обличам се със старите си спотни дрехи, нямам желание да се наглася и да излезна с усмивка от къщи. Да, болна съм. Този порочен кръг се стеснява и ме убива бавно.  А колко малко ми трябва, за да засияя като онова момиче в магазина. Просто един проклет положителен тест.
Ден 9 от трансферът ми. Направих домашен тест и той..........естественно отрицателен. Снощи, преди да си легна в 23.00 часа видях бледо розово-кафеникаво зацапване. Казах си "това беше...почна". Днес Т=37.2. Няма логика. Трябваше да е паднала. Гърдите почти не ме болят вече. Но още го няма М. Няма и зацапване. Вече изперквам. Напрежението и стресът ме съсипват. И незнам какво да правя?! На дъното съм. И най-лошото е, че незнам дали ще излекувам последният си проблем-зона пелуцида. Надеждата ми се срива, момичета.
Кръвният тест ми е насрочен за Петък.

*
ICSI-първи опит
« Отговор #115 -: Ноември 16, 2005, 10:20:53 am »
Оги, кураж, нищо не се знае още! Кръвния тест ще покаже, тези домашните хич не ги вземай под внимание. Недей се отчайва така, все някога и нас ще ни споходи щастието на онова момиче, което си видяла, просто не става толкова бързо. Желая ти късмет за петък и те прегръщам!
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin



*
ICSI-първи опит
« Отговор #116 -: Ноември 16, 2005, 10:45:40 am »
Оги, по простата причина, че съм на работа и не мога да ти се обадя, за да ти се накарам, ще го направя тук този път.
Спри, спри, спри, искам да ме разбереш правилно, знам че всички малко или много сме мазохисти, но моля те не се съсипвай сама, няма смисъл, поне аз не намерих такъв. Знаеш много добре, че всчико което ти казвам съм го преживяла и не говоря празни приказки, за да те успокоя. Разбирам, знам че няма как да се опише болката която изпитваш, дупката в сърцето и душата ти, знам че всеки месец нещо от нас си отива завинаги, губим малко по малко себе си и това, което някога сме били-едни прекрасни лъчезарни момичета, пълни със сила и дух, готови да покорят света, точно в това са се влюбили нашите мъже, хората които продължават да бъдат до нас и ни вдигат всеки път когато паднем, защото те ще продължат да ни обичат.
Първо, нищо не е свършило, какви са тези тестове на 9 ден, второ нареви се, самосъжалявай се, мисли за всичко което те кара да ставаш все по-нещастна и по-нещастна и знаеш ли... след това идва момента, в който отново вдигаш глава и продължаваш. Да, продължаваш с онази голяяяма тъга, която винаги ще носим в душите и сърцата си, но продължаваме, защото сме същите силни момичета като преди няколко години и ще успеем, бъди сигурна, защото аз съм.
И сега те моля да ме послушаш за пореден път и да вярваш, че има толкова хубави неща в живота ни, да права си зимата идва, но с нея идва коледа, прекрасен празник, идва нова година, идват малките бели снежинки, които ще мокрят лицата и косите ни и ние ще бъдем пак щастливи...
прегръщам те Оги и още чакам да ме водиш на мястото където се разбрахме :wink:
*
ICSI-първи опит
« Отговор #117 -: Ноември 16, 2005, 11:35:15 am »
Оги, много е рано за тези домашни тестове. Защо се измъчваш с тях - спри се. А пък и въобще не е задължително да те болят гърдите. Бъди силна и не губи кураж. Много успех и късмет в петък.
 :bighug:
*
ICSI-първи опит
« Отговор #118 -: Ноември 16, 2005, 11:43:02 am »
Искам да ти се скарам, но няма да го направя.Само ще ти кажа,4е тест на 9 ден нищо не о3на4ава.По4акай до крьвния.
Най лошото е 4е сама не си помагаш.Ра3бира се ,4е ще дойде пролетта.Не виждай само лошите неща.Огледай се и подари любов на 4овека до теб.Помагай си сама.И3ле3 от дупката и се бори.Борбата ще те накара да живееш.
Винаги си ка3вай и мисли,4е се полу4и.И ти ще имаш твое детенце.
Преггрьщам те силно yahoo_17
ICSI-първи опит
« Отговор #119 -: Ноември 16, 2005, 12:11:42 pm »
Здравей, Оги, съвсем наскоро минах през всичко това и се чувствах точно като теб, но човек така е устроен, че забравя лошото и надеждата никога не изчезва. Девети ден за тест е много много рано - не губи надежда, нищо не се знае, мисли позитивно (колкото и изтъркано да звучи) и се надявай. Освен това живота е хубав, независимо от всичко - а ти имаш най-важното - двама сте във всичко - колко жени могат да се похвалят с това. Ти и половинката ти сте най-важното нещо на този свят - не се затваряй в твоята зима, заедно ще намерите лятото, повярвай ми. :)
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.