0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
МЦРЗ /клиниката на д-р Щерев/ работи непрекъснато през цялото лято  :D
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin



zizunka, за твоите проблеми (които по стечение на обстоятелствета са подобни на моите) горещо ти препоръчвам Д-р Владимиров. Вярно, че при него ако не се лъжа е най-скъпо, но! той е специализирал точно в областта на яйчниковия резерв и неговото изчерпване.
Затова по-добре се свържи с него и питай дали ще работи през август, и как може да станат нещата за процедурата.

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
Много съжалявам, за проблемите ти. Разбирам те, че си объркана и не си наясно с много неща, но ти трябва да решиш при кой лекар да отидеш. Момичетата ти посочиха клиниките, където може да ти помогнат.
Моя съвет е малко да си систематизираш нещата, да говориш с лекарите предварително и да видиш какво може да направиш преди посещението ти при тях. Събери си всички изследвания, напиши им какво си изследвала, какви лекарства си пила, какви диагнози имаш (не само от сега, а и от операцията). Август месец не е най-подходящия, защото повечето клиники почиват тогава. Мисля, че ще трябва да се подготвиш най-малко за две ходения до България. Едното за изследвания и прегледи и ако действително се стигне до ползването на донорски яйцеклетки едва ли ще стане веднага - най-малкото, защото трябва да се намери донор, да се синхронизира цикъла ти с този на донорката и да се направи подготовка при теб. Много се надявам да не стигаш до там и проблемите ти да се окажат по-лесно разрешими.  И принципно сигурно вече си го разбрала, всички тези неща стават бавно и трябва да се заредиш с търпение. В този форум има много ценна и полезна информация, а също в самата страница има много статии, които ще ти помогнат.
Здравеите,обрастам се към lora d ,бесе ми писала за твоя приятелка която състо живее в Италия и иска да си осиниви дете.Можес ли да ме свържес със нея.Искам да разбера какви документи трябват от тука ,за да ги подготвя
Nadezdata umira posledna!
*
zizunka, изпратих ти адреса й с лично съобщение.  :crossfingers:
Свържи се с агенция за международно осиновяване като тези:
http://childrenoftime.org/index.php?m=674&lang=1
http://www.amor-bg.com/links.html
Иначе ще ти е почти невъзможно да се справиш от Италия.
Много ви благодаря.Толкова бързо ми отговаряте.Lori веднага сте писа на това моми4е,благодаря ти от все сърце!!!!




Nadezdata umira posledna!
*
Лори,писах на моми4ето но все осте нямам никакъв отговор
Nadezdata umira posledna!
Моми4ета може ли да ви питам несто.Неми се сърдете ако въпросите ми са малко неуки или глупави така да ги нарека,но никога не сам си мислела 4е сте се зблъскам с този проблем.В моя слу4аи както сам навлязла в крити4еска ,оба4е от време на време ми идва цикала,може ли след него да се забременее??????
Nadezdata umira posledna!
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Глупави въпроси няма.
Може, така се раждат изтърсаците. :lol:
*
zizunka, тази сутрин ти е изпратила подробно писмо, преди малко се чух с нея.
Пожелавам ти нещата да се развият по най-добрия за теб начин! Стискам палци за изтърсаче тогава!
Боже,накарахте ме даже и да се посмея.Заради думата истърсак.Е зна4и когато ми свърси мога да правиа някакви опити и с това за истърсак.
Nadezdata umira posledna!
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Можеш, ама за иЗтърсак. :lol:
Лори полу4их писмото.Описала ми е много подробно.Надяам се 4е с неина помост сте се справя.Много благодаря и на двете ви.
Знаете ли сега след като ми свърси сте пробвам един на4ин за истърсак.Незнам колко е вярно ,но надеждата умира последна.
Nadezdata umira posledna!
Кажи, де... Какъв е начинът, че ни заинтригува :D
Зна4и след като свърсе цикала се запо4ва всяка сутрин да се мери температурата без да се става от леглото и когато е наи висока се прави лубов.Казват 4е тогава е настъпила овулазия и има голяма възможност да се забременее.по този на4ин една м оя приятелка два пъти забременява тука в Италия,но нямасе касмет с децата
Nadezdata umira posledna!
4ували ли сте за това? :wink:
Nadezdata umira posledna!
*
Зна4и след като свърсе цикала се запо4ва всяка сутрин да се мери температурата без да се става от леглото и когато е наи висока се прави лубов.
Хм,въобще не съм съгласна с това,по простата причина,че температурата е най-висока в ЛФ,а тогава ако ще и 5 пъти дневно да правите секс-нищо няма да се получи.
Аз по-скоро бих те посъветвала от вторият ден с ниска температура на започнете с опитите за правене на бебе.Защото именно дните с ниска БТ(2,3,4 дена)са предшевствуват овулацията.А за по-сигурно можеш да си вземеш тестове за овулация- и като видиш положителен,3 дена поред секс,пък после ,ще ти стискаме палци(на този план можеш да разчиташ,само ако мъжа ти има много добра спермограма.А иначе ,забременяването по време на критическата,не е проблем.Моя родственица забременя на 58 години(не й беше идвало от година и половина).А иначе защо не пробваш с едно лекарство,нарича се OVULEX и е възможно да стимулира някои от задрямалите ти яйцеклетки.Може и да ти помогне.УСПЕХ :D