0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
глобули Виагра
« -: Април 18, 2007, 15:00:29 pm »
За сега единственото място където знам че изпълняват такава поръчка и правят вагинални глобули Виагра е аптеката на клиниката.

Някой купувал ли си е от друго място?
Док. ми каза да потърся и по други аптеки, ако успея на ги намеря на по-ниски цени.

Но понеже ме съмнява да успея да намеря, дори не съм  питала по аптеките, защото си представям как ще ме изгледат...  8O  пък и не ми се обяснява защо и за какво ми е такова количество Виагра....

Но, реших все пак да попитам във форума, може някой да има инфо?

Ако някой може да каже дали в чужбина се намират в готов вид, или трябва специално да бъдат приготвяни във формата на глобули, както и цената им.

Благодаря.
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"


Re: глобули Виагра
« Отговор #1 -: Април 18, 2007, 15:38:35 pm »
Аз също ползвам вагинални глобули Виагра. Поръчвам си ги в аптеката на клиниката. Доколкото знам ги произвеждат в чужбина, но не съм проверявала за цената. Но според мен няма смисъл да се купуват от там, защото е проблемен транспорта им. Те се топят много лесно. Аз лично ги съхранявам в хладилник. И ако трябва да се пращат от чужбина, не се знае в какво състояние ще пристигнат.
Re: глобули Виагра
« Отговор #2 -: Април 18, 2007, 16:27:27 pm »
А каква е цената на глобулите можете ли да ми кажете ?
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #3 -: Април 18, 2007, 19:01:35 pm »
Здравейте!
Глобули Виагра могат да ви направят във всяка аптека, която се занимава и с приготвяне на лекарства по рецепта. Лично аз си ги поръчах в една аптека в нашия град /предполагам, че във всеки окръжен град има поне 1 аптека, в която приготвят лекарства по рецепта/. Там знаят с какво да я примесят, мисля че беше Бутер какао. На мене ми преобразуваха 1 кутия с 8 хапчета Виагра от 100 мг в 32 вагинални глобули с Виагра от 25 мг и това ми струва 220 лв.
Успех!
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #4 -: Април 18, 2007, 21:36:09 pm »
А за какво наистина се използват при жената?За същото,което при мъжете или е нещо съвсем друго.. :oops:  :oops: :oops:Извинявам се предварително за въпроса,ако не искате не ми отговаряйте. :oops: Но просто ми стана интересно защо и реших да попитам... :oops:


Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

    adi

  • *****
  • 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: глобули Виагра
« Отговор #5 -: Април 18, 2007, 21:46:13 pm »
А за какво наистина се използват при жената?За същото,което при мъжете или е нещо съвсем друго.. :oops:  :oops: :oops:Извинявам се предварително за въпроса,ако не искате не ми отговаряйте. :oops: Но просто ми стана интересно защо и реших да попитам... :oops:
Използват  я поради проблема с  маточна лигавица.Виагра подобрява дебелината и качеството на лигавицата и многократно овеличава шанса за успех. :D
Re: глобули Виагра
« Отговор #6 -: Април 18, 2007, 22:26:03 pm »
Counterfeit, и аз съм от застреляните, душа. Представа си нямах, че виaграта удебелява лигавицата на матката.

[/url]
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #7 -: Април 19, 2007, 11:47:21 am »
Zvezdichka благодаря ти за отговора.
Не знаех, че глоболите лесно се топят, то при това положение дори и по-евтино някъде да се намират, наистина няма смисъл да се доставят от далече.

didiA, тази цена е доста добра, на която си успяла да си ги купиш.
Ще взема да потърся и проверя и други аптеки които изготвят рецепти дали могат да ги направят.

На мен за един цикъл ще ми трябват 40 бр. х ~ ~ 11лв/бр, което е към 440лв.
А, нещата няма да се решат с прием само за един цикъл, така че си заслужва да поразпитам повече и да преглътна учудените погледи на аптекарките.

Counterfeit, Melissa – в този форум няма неудобни въпроси, така че не се притеснявайте.
Ако и аз не знаех, и аз щях да си помисля, че се използва за същото като при мъжете.  :wink: :wink: :wink:

По американските клиники за инвитро прилагат вагиналните глобули Виагра, за подобряване дебелината на лигавицата.
Предполагам че това се залага на свойството й да подобрява кръвообращението в малкия таз или нещо от сорта.
Това е нещо ново и все още не е широко прилагано в нашите клиники. И на мен все още много неща не са ми ясни...
Прилага се при по-серозните проблеми с лигавицата, когато хормоналните препарати не действат.
Та, там пише, че дори такава терапия я съчетават с иглотерапия за по-добър ефект.

Силно се надявам тази схема да проработи при мен, защото това май е единствения ми шанс.
Ако лигавицата не се оправи нищо друго не можем да правим – нито инсе, нито инвитро.
След миседа имам 2 кюртажа, лигавицата е престъргана. Проблема не е на хормнално ниво, нямаше никакъв ефект от Естрофeма. Дори дози от 3х1 не успяха да я накарат да помръдне. На 15 ден си беше само 4мм.
И което ми е малко странно, в предния цикъл без прием на естрогени беше 6 мм. Като че ли този Естрофем ми действаше даже на обратно.... Дано виаграта да подейства.....

Zvezdichka, didiA – Момичета, при вас как подейства тази терапия?
Имам и един конкретен въпрос. При положение че се прилага 4 пъти дневно, в кои часове е най-добре да се постават глобулите?
Предполагам е по-добре да се полежи известно време, за да не се разтече, но през деня като съм на работа нямам такава възможност.... та за това ми е чуденката.
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"


Re: глобули Виагра
« Отговор #8 -: Април 19, 2007, 12:13:34 pm »
Виаграта подобрява не само дебелината на лигавицата, но и рецептивността и. Тя кръвоснабдява лигавицата. Шансовете за успех с виагра са много по-големи отколкото без нея. В някои Инвитро клиники в Западна Европа се използва виаграта при всички случаи, не само при тези с тънка лигавица.
Аз също първо пробвах с Естрофем, но нямаше резултат. Бях много притеснена. Мислех си, че нищо няма да ми помогне. Директно реших да пробвам виаграта независимо, че е скъп курса. И чудо - имаше резултат. На 12 ден от М лигавицата ми беше 10мм. А на 7 ден беше 4мм.(само за 4 дни лигавицата ми нарастна с 6 мм.). При мен не е била повече от 7,5 - 8 мм. и то след овулацията. Така че изобщо не се притеснявай. Бъди сигурна, че ще помогне. Има едно момиче Бора, което е със същия проблем и благодарение на виаграта е бременна.
Колкото до слагането и - слагам я през 4-5 часа, като първата глобула е сутринта като стана, а последната вечер преди да си легна. За лежането - не е необходимо. Може и да не се лежи. Аз лично не съм лежала. А и таблетката е мазна и не изтича толкова бързо като други вагинални тоблетки.
Ако те интересува нещо друго можеш да ми пишеш на лични.
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #9 -: Април 19, 2007, 13:49:29 pm »
Роми, що не се пробваш по аптеките - разпитай, хич да не се притесняваш  :D Питай преди това док, ако искаш, за да си сигурна за съставките на самата вагинална глобула, освен 25 мг виагра какво има в нея!
Аз лично не съм лежала, докато си ги слагах - режима ми беше същия като на Звездичка - стараех се да е през 6 часа някъде... Е, понякога изтича по малко, стоят доста мазни и има опасност да се оцапаш  :oops: Ама, това е най-малкия проблем. Хубавото е, че няма странични ефекти и наистина подобрява не само дебелината, но и рецептивността на лигавицата. При мен при първия ми опит (без виагра) беше около 8мм, а при втория (с виагра) малко над 8мм, не можа да нарастне много, но явно се беше подобрило качеството й!
При мен естрофема също не помогна въобще!
Желая ви успех, мили момичета и силно стискам палци!
 :bighug:
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #10 -: Април 19, 2007, 15:44:12 pm »
Роми, що не се пробваш по аптеките - разпитай, хич да не се притесняваш 

Ами, честно да ти кажа, първо си мислех че на друго място няма да намеря, нали това е "специална" поръчка...или ако намеря едва ли ще бъде на по-ниска цена...
То и за това пуснах темата.
Сега виждам, че има смисъл да поразпитам малко... Има шанс да си спестя около 100-тина лева, което ама хич не е малко.

Много съм се притеснила. Какви мисли ми минават през главата – не е истина просто.
Направо съм се хванала като удавник за сламка, и ме е страх да не ми отнемат последната сламка...

Бора, ако знаеш само твоя успешен опит колко много надежда ми дава....
Направо си ми пътеводна светлинка....:sunshine:



:bighug:
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"


*
Re: глобули Виагра
« Отговор #11 -: Април 19, 2007, 16:29:57 pm »
Здравей, Роми!
Аз намерих Виаграта за 99 лв. кутийката - 4 хачета от 100 мг. Трябваха ми 2 кутийки. Отделно ми взеха около 20 лв. за изработката. Бяха ми направили малко повече глобули от 32, явно не ги бяха разделили съвсем точно на 4 или е имало повече изронен материал, така че ми стигна за целия курс, дори ми останаха няколко глобули.
Може просто да питаш в аптеките дали изработват лекарства по рецепта, без да изпадаш в подробности и чак като ти потвърдят, че изработват, да им обясниш за какво става въпрос. Аз си ги поставях в 6, 12, 18 и 24 часа - през 6 часа и лежах около половин час след това.
При мене обикновено лигавицата е не повече от 7 мм, а в цикъла с виагра стана 10 мм, което е голям успех. И не на последно място, както отбелязват и другите момичета, явно се подобрява и рецептивността на лигавицата.
Желая ви успех!
« Последна редакция: Април 19, 2007, 16:33:09 pm от didiA »
Re: глобули Виагра
« Отговор #12 -: Април 19, 2007, 17:06:08 pm »
Момичета вижте какво намерих , вие може и да сте я чели , но аз сега открих тази статия и ми се стори интересно

"Кафето стимулира отделянето на естрогени 
Ако Ви болят гърдите, се замислете колко кафе пиете дневно! Изследване на щатски учени, публикувано в списание "Фертилити и стерилити", показало, че това се случва често на жените, които изпиват над 2 чашки. Тревожният резултат от изследването обаче е, че надхвърлянето на това количество води до обострянето на гинекологични заболявания, като ендометриозата. Според изследователите причината е, че в първите 5 дни от менструалния цикъл се повишава изработването на половия хормон естрадиол.

Установено било, че при жените, които изпиват по 4 или 5 кафета, равнището на този естроген е над 70 % по-високо, отколкото при тези, които изпиват една чашка. Ръководителят на екипа д-р Даниел Крамър съветва да не прекаляват с кафето жените, страдащи от ендометриоза и болки в гърдите. "
 
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #13 -: Април 19, 2007, 17:39:31 pm »
Може просто да питаш в аптеките дали изработват лекарства по рецепта, без да изпадаш в подробности и чак като ти потвърдят, че изработват, да им обясниш за какво става въпрос.

Точно същата стратегия и аз бях намислила да приложа. :)

А, за кафето... аз от 3 месеца съм го спряла... Пък то май излиза че грешка съм направила. :wink:
Но дори и 3-4 чаши кафе, едва ли се равняват на 6 мг.Естрофем...така че ... то на мен едва ли ще окаже и 1 мм влияние.

По темата за естрогените - мога да кажа има таблетки "Соя Витал" които съдържат фитоестрогени.
Вит. Е също добре влияе.
И това съм пила - в двойни дози дори - но при мен нямаше ефект.

И покълнали семена и ядки хрупах със цели шепи - но ... НЪЦ.
Лигавицата не помръдна.
За това се моля тази схема с виаграта да проработи и при мен...
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"


*

    bebe_13+15

  • *****
  • 2324
  • мама на две слънца
Re: глобули Виагра
« Отговор #14 -: Април 19, 2007, 21:48:04 pm »
За това се моля тази схема с виаграта да проработи и при мен...
:crossfingers::crossfingers::crossfingers: стискам ти палци, Роми :crossfingers::crossfingers::crossfingers:


*

    naha

  • *****
  • 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Re: глобули Виагра
« Отговор #15 -: Април 19, 2007, 22:01:09 pm »
Малее Ромми и аз сега научавам за това чудо  :oops:. Дано да ти помогне и най-важното резултата да е положителен. :crossfingers: :bighug: Доказателство, че човек се учи на нови неща всеки ден.  :flower:
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #16 -: Април 20, 2007, 11:00:05 am »
Роминка, ще стане - ще видиш!

 :bighug:
Явно действа точно на такива като нас, дето естрофемите и подобни не влияят! Хайде, че да си имаме после групичка - бременни след виагра - ще има да се чудят хората, тези пък какво ли са правили  :lol:
Иначе, ние също много се шегувахме за виаграта и за общо известното й приложение... Той, милият ми, най-много се надяваше - ама за съжаление  :D в тази й форма няма този ефект... Изфинете ме за отклонението  :oops:
Re: глобули Виагра
« Отговор #17 -: Април 20, 2007, 11:10:27 am »
Роминка, ще стане - ще видиш!

 :bighug:
Явно действа точно на такива като нас, дето естрофемите и подобни не влияят! Хайде, че да си имаме после групичка - бременни след виагра - ще има да се чудят хората, тези пък какво ли са правили  :lol:
Съгласна съм с Бора. А за групичката не ни пречи и сега да я учредим, макар че аз не съм бременна. То като гледам сме няколко момичетата, които ползват виагра. И може би все повече ще се включват. Клуб "Виагра".
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #18 -: Април 21, 2007, 16:07:49 pm »
Отдавна ме вълнува тази тема.До колкото разбирам тези, които ползват Виагра са пациентки на д-р Стаменов.Аз също съм с тънка лигавица,но отскоро съм пациент на  д-р Владимиров.Интересува ме дали той предлага също използването на Виагра.Малко ми е неудобно да го питам лично, когато отида пак.Ама може и да подпитам така между другото :oops:Вие какво ще кажете?
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #19 -: Април 22, 2007, 14:32:11 pm »
Направо си го питай човека, разкажи му какво си прочела и хич да не се притесняваш!
Не го познавам лично, но доколкото момичетата пишат за него - е прекрасен човек и няма нищо против хората да четат, да са информирани и да питат!
Хайде, смело напред и успех в най-скоро време!  :D