0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: глобули Виагра
« Отговор #20 -: Април 22, 2007, 16:15:08 pm »
Вдъхна ми кураж :P
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #21 -: Април 23, 2007, 10:33:36 am »
А за групичката не ни пречи и сега да я учредим, макар че аз не съм бременна. То като гледам сме няколко момичетата, които ползват виагра. И може би все повече ще се включват. Клуб "Виагра".

Вярно че за сега се броим на пръстите на едната ръка, тези дето ползваме/ ще ползваме Виаграта.
На мен лично, вашите мнения момичета са много ценни.
А се надявам, че това което ние пишем тук сега, ще бъде от полза на още много други момичета след това.
Тепърва тази терапия ще почне да се прилага по-широко.

Хубаво би било в една тема да си следим кой до къде докарва нещата, какъв е ефекта и такива разни работи...

Така че за клуба - аз съм "за" :wink:, само кажете и сменям името на темата.... :wink: :wink: :wink:
И дано по-скоро се включим и в клуба на бременните.
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"


*
Re: глобули Виагра
« Отговор #22 -: Април 23, 2007, 10:39:55 am »
Отдавна ме вълнува тази тема.До колкото разбирам тези, които ползват Виагра са пациентки на д-р Стаменов.Аз също съм с тънка лигавица,но отскоро съм пациент на  д-р Владимиров.Интересува ме дали той предлага също използването на Виагра.Малко ми е неудобно да го питам лично, когато отида пак.Ама може и да подпитам така между другото :oops:Вие какво ще кажете?

Подкрепям мнението на Бора!
Попитай. И д-р Стаменов я прилага тази терапия от скоро (доколкото знам), така че за всяко нещо винаги си има първи път. А тепърва тази схема ще почне да се прилага по-масово.
Стискам ти палци скоро да се похвалиш с хубави новини. :)
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"


*
Re: глобули Виагра
« Отговор #23 -: Април 24, 2007, 09:51:32 am »
Доколкото ми е известно аз бях пионерът  :P
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #24 -: Април 24, 2007, 10:27:12 am »
Доколкото ми е известно аз бях пионерът  :P

По тази логика, ако  и ketti е първата пациентка на д-р Владимиров, приложила тази терапия, гаранция че ще я споходи късмета на начинаещия. preggo yahoo_17
 Така че ketti, стискам ти палци и ти да си пионера.:crossfingers:
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"


*

    Бурка

Re: глобули Виагра
« Отговор #25 -: Май 31, 2007, 17:20:57 pm »
Ostanaha mi 11 globuli Viagra, ako nyakoj tarsi moje da se svarje s men!
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: глобули Виагра
« Отговор #26 -: Май 31, 2007, 21:04:32 pm »
Пиши на кирилица.
*
Ами при мен не подейства
« Отговор #27 -: Август 28, 2007, 17:45:54 pm »
Здравейте момичета!
Ами пишете ме и мен от групичката. Моята лигавица незнайно защо след първото неуспешно ИКСИ отслабна/за разлика от други части/  :wink: и док предполага че това е било причината за неуспеха при второто!?
Та и аз пробвах с виаграта! Но! При мен както обикновено всичко е на обратно!
Преди терапията лигавицата ми беше 11 мм. След виаграта- 8!!! Като се има предвид че пиех по два естрофема, Пентоксифилин 400, витамин Е 200 и аспирин протект. Няма да ви обяснявам как ми беше лошо от всичката тая химия, но нали беше само за 10 дена и след това преглед - еее какво не сме изтърпели та това ли! Е да обаче- вместо по-добре положението дори беше по-зле. И док се чуди какво да ми каже, да продължа ли с виаграта или не, имайки предвид цената. Остави на мен да реша, а до следващата ни среща ми направи схема с още повече химия - включи и дуфастон, повече естрофем и витамин Е/. Тъй като бях крайно разочаровано от ефекта на магическите глобули реших че не само няма да продължа с тях, ами и хаповете спирам поне почивката си да изкарам без да ми се гади.
Е свърши отпуската и почвам отново / всичко без виагра/.
Само, че някак... се отчаях - колко още време!!! Вече съм на 34, а загубих още една година преди поредния опит само дето този път не виждам изгледи дори да успеем да се вместим в годината!
*
Re: Ами при мен не подейства
« Отговор #28 -: Август 30, 2007, 17:51:42 pm »
Grazia, здравей!
За отчаянието - и аз съм така... вече се чусвствам на ръба, въпреки че още не сме прилагали схемата с виагра. Но съм почти убедена че няма да се случи никакво чудо. Знам че не е хубаво да имам такава негативна настройка....но опита ми до сега нещо ме тласка към такива мисли.

Аз пробвах с естрофем - доза 3х1. Лигавица преди лечението - 6мм. След лечението - вместо да се увеличава, напротив - тя се сви - беше само 4мм.
Рев и сълзи, но това е друг въпрос. За капак - цикъла ми закъсня, (10-тина дни) та ми изправи косите - молех се да е хормонален дисбаланс, и да не се окаже извънматочна. Явно тази доза естрофем е оказала влияне на хормоните щом се е разъркал цикъла, но не и на лигавицата. Следващите цикли без естрофем си бяха с нормална продължителност.

След това направих 1 курс и иглотерапия. Очаквах след процедурите да докарам лигавицата ПОНЕ до 8мм. Но не се случи. След процедурите - на 11ден лигавицата беше 5.5мм.
Направих 2ра цв.снимка - резултат - проходими тръби, ОБАЧЕ има някаква сянка в матката и док. ми спомена че май ще се прави оперативна хистероскопия, но тоя въпрос тогава не го обсъдихме в детайли. Май съмненията са за синдром на Ашерман и това да пречи лигавицата да нараства. Сега на следващия преглед - ще видя каква ще бъде схемата за действие защото нищо не ми е ясно и това страшно ме побърква и притеснява.
И аз пих Пентоксифилин - от него обаче ми ставаше страшно лошо - бучаха ми ушите, падаше ми кръвното и събирах границите,кръвно - 60/80.На няколко пъти имах чувството че ще колабирам. Изпих 1 опаковка (за месец), но сега не го пия, ще питам док. да го смени с нещо друго, че това лекарство хич не ми понася.
Тепърва сигурно ще прилагаме виаграта - но честно да ти кажа - страх ме е, че няма да подейства и тя, така както и предишните неща... и вече и тя ако не действа - направо не остава на какво да се надявам.
Понякога си мисля, че сигурно трябва да се надявам медицината бързо да напредне и да може да се прилага трансплантация на стволови клетки за възстнановяване на лигавицата... Може и пълни глупости да говоря, но и при мен надеждата направо се е изпарила. Скоро ще стана на 36г, и времето си лети,а без лигавица не мога да правия нито инсе, нито инвитро. Нищо.
 Съжалявам че не мога да кажа нищо оптимистично, но такова е положението за сега.

Grazia, ти пишеш че и на теб ти се е гадело - мисля си че сигурно е било от Пентоксифилина, иначе от другите хапове (вит.Е, аспирин, дуфастон, естрофем) не би трябвало да ти става лошо. Поне на мен от тях не ми ставаше лошо.
11-мм не е чак толкова лоша лигавица (поне доколкото съм чела, за минимуми при АРТ трябва да е поне 8мм) Ех, как се надявавм да я докарам поне до 8мм...........
От сърце ти желая следващия опит да е успешен и да завърши с раждането на живо и здраво бебенце.

Много дълъг стана и моя постинг.
Благодаря ти че сподели и твоя опит, ще се радвам ако продължиш да споделяш как вървят при теб нещата.
Толкова малко инфо има по този проблем с тънката лигавица, че всяко мнение за мен (а пък и за други момичета със същия проблем) ще от страхотна полза.
Ако някой някъде прочете за някоя новост, която може да подобри дебелината на лигавицата, ще се радвам да сподели в тази тема.
Аз лично, съм готова да пробвам всичко възможно.

Опитвам се да запазя онова зрънце надежда, което е някъде дълбоко скрито в сръцето ми ... че един ден наистина ще се случи чудото.
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"


*

    deep

  • *
  • 2887
  • believe in YOU
Re: глобули Виагра
« Отговор #29 -: Август 31, 2007, 01:02:11 am »
Rommi 

И аз имам подобен проблем с лигавицата. Миналата година през юли забременях ин витро и лигавицата беше супер 15 мм. в деня на трансфера, за жалост Ноември - аборт и от тогава лигавицата е доста ниска.

При февруарското ин витро беше стигнала със зор 11мм. и 10мм. на трансфера и процедурата през юни беше 10 мм. едва 9 мм. на трансфера. Тогава за пръв път док ми изписа   вит. Е и Естрофем. Излишно е да казвам, че и двете процедури бяха неуспешни.

Rommi, при Февруарската процедура на своя глава започнах да пия Olisalvin cod -
това е рибено масло от черен дроб на треска, съдържа вит. А и D. Добавка към храната е действието му е свързано с подобряване растежа и структурата на костите  и зъбите. Повлиява благоприятно функциите на кожата, ЛИГАВИЦИТЕ и зрението.
Смятам, че имаше добър ефект върху лигавицата ми през този период.


 http://www.actavis.bg/Products/OlisalviniCodLiverOil.htm

При следващата процедура имам предвид по време на стимулацията,док. ме посъветва да не го пия, защото съдържа вит. А, който е противопоказан при бременност.

Сега понеже не планирам процедура скоро време съм решила отново да започна приема за известно време.

Само ще вмъкна, че още преди да започна  всякакви Ин Витро процедури, дори не знаех , че имаме проблем със стерилитета,  много често пиех профилактично Омега-3 и рибено масло. До сега  не съм имала проблем с лигавицата, твърде вероятно добрата профилактика и приема на тези препарати да е оказвала благориятно влияние.


« Последна редакция: Август 31, 2007, 01:07:40 am от deep »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

    deep

  • *
  • 2887
  • believe in YOU
Re: глобули Виагра
« Отговор #30 -: Септември 01, 2007, 12:14:37 pm »


При февруарското ин витро беше стигнала със зор 11мм. и 10мм. на трансфера ...


Проуснах да кажа, че стартирах процедурата с лигавица - 3мм. Беше толкова при първия преглед преди стимулацията.

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
Яд ме е!
« Отговор #31 -: Септември 02, 2007, 13:32:24 pm »
Защото тази лигавица се получи след опитите ин-витро. Имам предвид, че от лекарства се побъркахме и вместо да подобряваме положението го влошаваме. Аз мисля, че при мен проблема започна след като миналата година ми правиха дилатация /което и досега не знам защо бе записано "пробно абразио"/. От тогава цикъла ми се скапа. Като прочетох тази тема и разбрах че това което се е случвало и продължава  всъщност е свързано с тънката лигавица. Преди си ми идваше нормално, а сега - не, т.е. започва два три дена с ръждиво зацапване, че чак тогава се сеща какво да прави!
А за гаденето - определено е от Пентоксифилина Rommi! Вече само като си помисля за хапчета и ми се гади. По време на периода на изчакване след трансфера при втория опит пих всички тези: Естрофем, витамин Е, Аспирин протект и Утрогестан разбира се - без Пентоксифилин и нищо ми нямаше, а сега...! Вчара попитах в аптеката дали нямат Витамин Е 400мг - поне с една таблетка да го поемам, а не с четири, че то 11 таблетки поглъщам сега, а не съм почнала Дуфастона! Лелята почна да ми обяснява колко опасно било за сърцето такава доза витамин Е - абе кво ми обясняваш давай каквото ти се иска и толкова! Нима ние не знаем за какво става въпрос! А на Естрофема забелязали ли сте  листовката? Един метър дълга и основно става въпрос за всичките видове рак дето може да причини! 
И накрая лигавицата по-тънка!
И на това отгоре като гледам док, че дава часове вече за другата година...ми по-добре направо за следващия живот да се записвам!
Съжалявам, че/ако/ ви натоварвам! Знам, че при всички вас е същото!
Дано Гспод ни помогне по-скоро агонията да приключи!
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #32 -: Септември 02, 2007, 18:50:54 pm »
Grazia, има вит Е от 400, аз си взех от 200, та минавам с 2 таблетки.И на мен ми е зле от Пентоксифилина, ама поне има резултат - 12 лигавица, тоя месец, на предното инвитро с виаграта едвам я добутах до 9,5-10
Re: глобули Виагра
« Отговор #33 -: Септември 03, 2007, 10:20:18 am »
Здравейте момичета и аз съм от тези с тънка лигавица. При предния опит инвитро беше 8,5мм.В момента пия всичко това което и вие.Аз си мисля че при мен тънката лигавица е в резултат на кюртажа който ми правиха при първата извънматочна бременност.Всичко съм оставила в ръцете на док. че и какво друго ми остава.
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #34 -: Септември 03, 2007, 10:43:50 am »
Grazia, има вит Е от 400, аз си взех от 200, та минавам с 2 таблетки.И на мен ми е зле от Пентоксифилина, ама поне има резултат - 12 лигавица, тоя месец, на предното инвитро с виаграта едвам я добутах до 9,5-10
Да, Бубка, знам. Само, че тука в прованса е трудно да намериш каквото и да е дори със заявка. Но ти ми вдъхна надежда:) дано при всички се получи добър резултат като при теб.
А да ви питам, изпотявате ли се повече от тая комбинация или аз съм луднала?
*

    deep

  • *
  • 2887
  • believe in YOU
Re: глобули Виагра
« Отговор #35 -: Септември 03, 2007, 11:56:55 am »
Grazia, има вит Е от 400, аз си взех от 200, та минавам с 2 таблетки.И на мен ми е зле от Пентоксифилина, ама поне има резултат - 12 лигавица, тоя месец, на предното инвитро с виаграта едвам я добутах до 9,5-10

Bubata, от колко време пиеш Пентоксифилин?

На мен док. ми каза, че поне 6 месеца ще трябва да го пия...  8O Чудех се колко време след приема да очаквам евентуален добър ефект...  :ask:


Grazia

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #36 -: Септември 03, 2007, 16:35:49 pm »
Grazia, има вит Е от 400, аз си взех от 200, та минавам с 2 таблетки.И на мен ми е зле от Пентоксифилина, ама поне има резултат - 12 лигавица, тоя месец, на предното инвитро с виаграта едвам я добутах до 9,5-10
Да, Бубка, знам. Само, че тука в прованса е трудно да намериш каквото и да е дори със заявка. Но ти ми вдъхна надежда:) дано при всички се получи добър резултат като при теб.
А да ви питам, изпотявате ли се повече от тая комбинация или аз съм луднала?
на моменти направо изтичам, кажи от колко искаш и ми дай адрес на лична, ще ти пратя колкото искаш
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #37 -: Септември 03, 2007, 16:38:29 pm »
Grazia, има вит Е от 400, аз си взех от 200, та минавам с 2 таблетки.И на мен ми е зле от Пентоксифилина, ама поне има резултат - 12 лигавица, тоя месец, на предното инвитро с виаграта едвам я добутах до 9,5-10

Bubata, от колко време пиеш Пентоксифилин?

На мен док. ми каза, че поне 6 месеца ще трябва да го пия...  8O Чудех се колко време след приема да очаквам евентуален добър ефект...  :ask:

ами след почти 3 месеца, но направих и курс иглотерапия за лигавицата

Grazia
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #38 -: Септември 04, 2007, 10:24:57 am »
momi4eta i as sum ot tozi otbor s6s t6nka mato4na ligaviza, a otnosno viagrata na men mnogo mi pomogna ,ne 4e sum zabremeniala no pona ligavizata mi stigna do 11mm-12mm pri 3 -te mi opita in vitro pri SHTEREV ligavizata nikoga ne e bila pove4e ot 7-8 mm vapreki golemite dozi na vitamin E estrofem i tn....sega sum pacientka na DR STAMENOV OT 1 GODINA na 4 -ti miopit pri nego estesfeno sus viagra ligavizata mi stigna po4ti 12 mm .doctora kaza da polzvam viagrata 4 puti na den po 1 globulka  ot 5 den na stimulaciata ,no da vi priznae az sam e polzvala 4 puti na den no po 2 globulki, fakti4eski 8 globuli viagra,napravila sum tova zashtoto predi 1 mesec da po4vam in vitroto  ,lekara e iskal da vidi dali reaghiram sas tazi viagra i togava sam e polzvala 4 puti po 1 ,no ligavizata na 13 den ot cikala mi be6e 7 mm ,e togava mnogo se iadosah i si kazah 4e po vreme na stimulaciata shte si e nazna4avam sama dvoino :D .momi4eta sega pak mi prestoi in vitro pres septemvri i mislia pak da vzimam dvoina doza zashtototo ve4e ne izdarjam sas taia ligaviza ,no estesfeno ne sum mu kazala na lekara 4e sum e izpolzvala dvoino,samo 4e  avgust mesec mu kazah dali kato shte opitam pak da ne uveli4im malko dozata na viagrata,togava toi mi kaza emi da moje po 5 puti na den. no az si znam ve4e shemata na deistfie :) :) :)
Re: глобули Виагра
« Отговор #39 -: Септември 04, 2007, 10:47:32 am »
Здравей jora
Аз също съм при док. Стаменов и се надявам този месец да започна следващ опит но всичко зависи от тази лигавица. През месец април слагах виагра 2х2, за да върнем замразени, но тогава док. беше ангажиран и пропуснахме. Честно да си кажа така и неразбрах дали подейства. Сега пак ще пробваме.