0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
глобули Виагра
« -: Април 18, 2007, 15:00:29 pm »
За сега единственото място където знам че изпълняват такава поръчка и правят вагинални глобули Виагра е аптеката на клиниката.

Някой купувал ли си е от друго място?
Док. ми каза да потърся и по други аптеки, ако успея на ги намеря на по-ниски цени.

Но понеже ме съмнява да успея да намеря, дори не съм  питала по аптеките, защото си представям как ще ме изгледат...  8O  пък и не ми се обяснява защо и за какво ми е такова количество Виагра....

Но, реших все пак да попитам във форума, може някой да има инфо?

Ако някой може да каже дали в чужбина се намират в готов вид, или трябва специално да бъдат приготвяни във формата на глобули, както и цената им.

Благодаря.
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"


Re: глобули Виагра
« Отговор #1 -: Април 18, 2007, 15:38:35 pm »
Аз също ползвам вагинални глобули Виагра. Поръчвам си ги в аптеката на клиниката. Доколкото знам ги произвеждат в чужбина, но не съм проверявала за цената. Но според мен няма смисъл да се купуват от там, защото е проблемен транспорта им. Те се топят много лесно. Аз лично ги съхранявам в хладилник. И ако трябва да се пращат от чужбина, не се знае в какво състояние ще пристигнат.
Re: глобули Виагра
« Отговор #2 -: Април 18, 2007, 16:27:27 pm »
А каква е цената на глобулите можете ли да ми кажете ?
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #3 -: Април 18, 2007, 19:01:35 pm »
Здравейте!
Глобули Виагра могат да ви направят във всяка аптека, която се занимава и с приготвяне на лекарства по рецепта. Лично аз си ги поръчах в една аптека в нашия град /предполагам, че във всеки окръжен град има поне 1 аптека, в която приготвят лекарства по рецепта/. Там знаят с какво да я примесят, мисля че беше Бутер какао. На мене ми преобразуваха 1 кутия с 8 хапчета Виагра от 100 мг в 32 вагинални глобули с Виагра от 25 мг и това ми струва 220 лв.
Успех!
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #4 -: Април 18, 2007, 21:36:09 pm »
А за какво наистина се използват при жената?За същото,което при мъжете или е нещо съвсем друго.. :oops:  :oops: :oops:Извинявам се предварително за въпроса,ако не искате не ми отговаряйте. :oops: Но просто ми стана интересно защо и реших да попитам... :oops:


Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

    adi

  • *****
  • 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: глобули Виагра
« Отговор #5 -: Април 18, 2007, 21:46:13 pm »
А за какво наистина се използват при жената?За същото,което при мъжете или е нещо съвсем друго.. :oops:  :oops: :oops:Извинявам се предварително за въпроса,ако не искате не ми отговаряйте. :oops: Но просто ми стана интересно защо и реших да попитам... :oops:
Използват  я поради проблема с  маточна лигавица.Виагра подобрява дебелината и качеството на лигавицата и многократно овеличава шанса за успех. :D
Re: глобули Виагра
« Отговор #6 -: Април 18, 2007, 22:26:03 pm »
Counterfeit, и аз съм от застреляните, душа. Представа си нямах, че виaграта удебелява лигавицата на матката.

[/url]
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #7 -: Април 19, 2007, 11:47:21 am »
Zvezdichka благодаря ти за отговора.
Не знаех, че глоболите лесно се топят, то при това положение дори и по-евтино някъде да се намират, наистина няма смисъл да се доставят от далече.

didiA, тази цена е доста добра, на която си успяла да си ги купиш.
Ще взема да потърся и проверя и други аптеки които изготвят рецепти дали могат да ги направят.

На мен за един цикъл ще ми трябват 40 бр. х ~ ~ 11лв/бр, което е към 440лв.
А, нещата няма да се решат с прием само за един цикъл, така че си заслужва да поразпитам повече и да преглътна учудените погледи на аптекарките.

Counterfeit, Melissa – в този форум няма неудобни въпроси, така че не се притеснявайте.
Ако и аз не знаех, и аз щях да си помисля, че се използва за същото като при мъжете.  :wink: :wink: :wink:

По американските клиники за инвитро прилагат вагиналните глобули Виагра, за подобряване дебелината на лигавицата.
Предполагам че това се залага на свойството й да подобрява кръвообращението в малкия таз или нещо от сорта.
Това е нещо ново и все още не е широко прилагано в нашите клиники. И на мен все още много неща не са ми ясни...
Прилага се при по-серозните проблеми с лигавицата, когато хормоналните препарати не действат.
Та, там пише, че дори такава терапия я съчетават с иглотерапия за по-добър ефект.

Силно се надявам тази схема да проработи при мен, защото това май е единствения ми шанс.
Ако лигавицата не се оправи нищо друго не можем да правим – нито инсе, нито инвитро.
След миседа имам 2 кюртажа, лигавицата е престъргана. Проблема не е на хормнално ниво, нямаше никакъв ефект от Естрофeма. Дори дози от 3х1 не успяха да я накарат да помръдне. На 15 ден си беше само 4мм.
И което ми е малко странно, в предния цикъл без прием на естрогени беше 6 мм. Като че ли този Естрофем ми действаше даже на обратно.... Дано виаграта да подейства.....

Zvezdichka, didiA – Момичета, при вас как подейства тази терапия?
Имам и един конкретен въпрос. При положение че се прилага 4 пъти дневно, в кои часове е най-добре да се постават глобулите?
Предполагам е по-добре да се полежи известно време, за да не се разтече, но през деня като съм на работа нямам такава възможност.... та за това ми е чуденката.
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"


Re: глобули Виагра
« Отговор #8 -: Април 19, 2007, 12:13:34 pm »
Виаграта подобрява не само дебелината на лигавицата, но и рецептивността и. Тя кръвоснабдява лигавицата. Шансовете за успех с виагра са много по-големи отколкото без нея. В някои Инвитро клиники в Западна Европа се използва виаграта при всички случаи, не само при тези с тънка лигавица.
Аз също първо пробвах с Естрофем, но нямаше резултат. Бях много притеснена. Мислех си, че нищо няма да ми помогне. Директно реших да пробвам виаграта независимо, че е скъп курса. И чудо - имаше резултат. На 12 ден от М лигавицата ми беше 10мм. А на 7 ден беше 4мм.(само за 4 дни лигавицата ми нарастна с 6 мм.). При мен не е била повече от 7,5 - 8 мм. и то след овулацията. Така че изобщо не се притеснявай. Бъди сигурна, че ще помогне. Има едно момиче Бора, което е със същия проблем и благодарение на виаграта е бременна.
Колкото до слагането и - слагам я през 4-5 часа, като първата глобула е сутринта като стана, а последната вечер преди да си легна. За лежането - не е необходимо. Може и да не се лежи. Аз лично не съм лежала. А и таблетката е мазна и не изтича толкова бързо като други вагинални тоблетки.
Ако те интересува нещо друго можеш да ми пишеш на лични.
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #9 -: Април 19, 2007, 13:49:29 pm »
Роми, що не се пробваш по аптеките - разпитай, хич да не се притесняваш  :D Питай преди това док, ако искаш, за да си сигурна за съставките на самата вагинална глобула, освен 25 мг виагра какво има в нея!
Аз лично не съм лежала, докато си ги слагах - режима ми беше същия като на Звездичка - стараех се да е през 6 часа някъде... Е, понякога изтича по малко, стоят доста мазни и има опасност да се оцапаш  :oops: Ама, това е най-малкия проблем. Хубавото е, че няма странични ефекти и наистина подобрява не само дебелината, но и рецептивността на лигавицата. При мен при първия ми опит (без виагра) беше около 8мм, а при втория (с виагра) малко над 8мм, не можа да нарастне много, но явно се беше подобрило качеството й!
При мен естрофема също не помогна въобще!
Желая ви успех, мили момичета и силно стискам палци!
 :bighug:
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #10 -: Април 19, 2007, 15:44:12 pm »
Роми, що не се пробваш по аптеките - разпитай, хич да не се притесняваш 

Ами, честно да ти кажа, първо си мислех че на друго място няма да намеря, нали това е "специална" поръчка...или ако намеря едва ли ще бъде на по-ниска цена...
То и за това пуснах темата.
Сега виждам, че има смисъл да поразпитам малко... Има шанс да си спестя около 100-тина лева, което ама хич не е малко.

Много съм се притеснила. Какви мисли ми минават през главата – не е истина просто.
Направо съм се хванала като удавник за сламка, и ме е страх да не ми отнемат последната сламка...

Бора, ако знаеш само твоя успешен опит колко много надежда ми дава....
Направо си ми пътеводна светлинка....:sunshine:



:bighug:
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"


*
Re: глобули Виагра
« Отговор #11 -: Април 19, 2007, 16:29:57 pm »
Здравей, Роми!
Аз намерих Виаграта за 99 лв. кутийката - 4 хачета от 100 мг. Трябваха ми 2 кутийки. Отделно ми взеха около 20 лв. за изработката. Бяха ми направили малко повече глобули от 32, явно не ги бяха разделили съвсем точно на 4 или е имало повече изронен материал, така че ми стигна за целия курс, дори ми останаха няколко глобули.
Може просто да питаш в аптеките дали изработват лекарства по рецепта, без да изпадаш в подробности и чак като ти потвърдят, че изработват, да им обясниш за какво става въпрос. Аз си ги поставях в 6, 12, 18 и 24 часа - през 6 часа и лежах около половин час след това.
При мене обикновено лигавицата е не повече от 7 мм, а в цикъла с виагра стана 10 мм, което е голям успех. И не на последно място, както отбелязват и другите момичета, явно се подобрява и рецептивността на лигавицата.
Желая ви успех!
« Последна редакция: Април 19, 2007, 16:33:09 pm от didiA »
Re: глобули Виагра
« Отговор #12 -: Април 19, 2007, 17:06:08 pm »
Момичета вижте какво намерих , вие може и да сте я чели , но аз сега открих тази статия и ми се стори интересно

"Кафето стимулира отделянето на естрогени 
Ако Ви болят гърдите, се замислете колко кафе пиете дневно! Изследване на щатски учени, публикувано в списание "Фертилити и стерилити", показало, че това се случва често на жените, които изпиват над 2 чашки. Тревожният резултат от изследването обаче е, че надхвърлянето на това количество води до обострянето на гинекологични заболявания, като ендометриозата. Според изследователите причината е, че в първите 5 дни от менструалния цикъл се повишава изработването на половия хормон естрадиол.

Установено било, че при жените, които изпиват по 4 или 5 кафета, равнището на този естроген е над 70 % по-високо, отколкото при тези, които изпиват една чашка. Ръководителят на екипа д-р Даниел Крамър съветва да не прекаляват с кафето жените, страдащи от ендометриоза и болки в гърдите. "
 
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #13 -: Април 19, 2007, 17:39:31 pm »
Може просто да питаш в аптеките дали изработват лекарства по рецепта, без да изпадаш в подробности и чак като ти потвърдят, че изработват, да им обясниш за какво става въпрос.

Точно същата стратегия и аз бях намислила да приложа. :)

А, за кафето... аз от 3 месеца съм го спряла... Пък то май излиза че грешка съм направила. :wink:
Но дори и 3-4 чаши кафе, едва ли се равняват на 6 мг.Естрофем...така че ... то на мен едва ли ще окаже и 1 мм влияние.

По темата за естрогените - мога да кажа има таблетки "Соя Витал" които съдържат фитоестрогени.
Вит. Е също добре влияе.
И това съм пила - в двойни дози дори - но при мен нямаше ефект.

И покълнали семена и ядки хрупах със цели шепи - но ... НЪЦ.
Лигавицата не помръдна.
За това се моля тази схема с виаграта да проработи и при мен...
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"


*

    bebe_13+15

  • *****
  • 2324
  • мама на две слънца
Re: глобули Виагра
« Отговор #14 -: Април 19, 2007, 21:48:04 pm »
За това се моля тази схема с виаграта да проработи и при мен...
:crossfingers::crossfingers::crossfingers: стискам ти палци, Роми :crossfingers::crossfingers::crossfingers:


*

    naha

  • *****
  • 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Re: глобули Виагра
« Отговор #15 -: Април 19, 2007, 22:01:09 pm »
Малее Ромми и аз сега научавам за това чудо  :oops:. Дано да ти помогне и най-важното резултата да е положителен. :crossfingers: :bighug: Доказателство, че човек се учи на нови неща всеки ден.  :flower:
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #16 -: Април 20, 2007, 11:00:05 am »
Роминка, ще стане - ще видиш!

 :bighug:
Явно действа точно на такива като нас, дето естрофемите и подобни не влияят! Хайде, че да си имаме после групичка - бременни след виагра - ще има да се чудят хората, тези пък какво ли са правили  :lol:
Иначе, ние също много се шегувахме за виаграта и за общо известното й приложение... Той, милият ми, най-много се надяваше - ама за съжаление  :D в тази й форма няма този ефект... Изфинете ме за отклонението  :oops:
Re: глобули Виагра
« Отговор #17 -: Април 20, 2007, 11:10:27 am »
Роминка, ще стане - ще видиш!

 :bighug:
Явно действа точно на такива като нас, дето естрофемите и подобни не влияят! Хайде, че да си имаме после групичка - бременни след виагра - ще има да се чудят хората, тези пък какво ли са правили  :lol:
Съгласна съм с Бора. А за групичката не ни пречи и сега да я учредим, макар че аз не съм бременна. То като гледам сме няколко момичетата, които ползват виагра. И може би все повече ще се включват. Клуб "Виагра".
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #18 -: Април 21, 2007, 16:07:49 pm »
Отдавна ме вълнува тази тема.До колкото разбирам тези, които ползват Виагра са пациентки на д-р Стаменов.Аз също съм с тънка лигавица,но отскоро съм пациент на  д-р Владимиров.Интересува ме дали той предлага също използването на Виагра.Малко ми е неудобно да го питам лично, когато отида пак.Ама може и да подпитам така между другото :oops:Вие какво ще кажете?
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #19 -: Април 22, 2007, 14:32:11 pm »
Направо си го питай човека, разкажи му какво си прочела и хич да не се притесняваш!
Не го познавам лично, но доколкото момичетата пишат за него - е прекрасен човек и няма нищо против хората да четат, да са информирани и да питат!
Хайде, смело напред и успех в най-скоро време!  :D
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #20 -: Април 22, 2007, 16:15:08 pm »
Вдъхна ми кураж :P
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #21 -: Април 23, 2007, 10:33:36 am »
А за групичката не ни пречи и сега да я учредим, макар че аз не съм бременна. То като гледам сме няколко момичетата, които ползват виагра. И може би все повече ще се включват. Клуб "Виагра".

Вярно че за сега се броим на пръстите на едната ръка, тези дето ползваме/ ще ползваме Виаграта.
На мен лично, вашите мнения момичета са много ценни.
А се надявам, че това което ние пишем тук сега, ще бъде от полза на още много други момичета след това.
Тепърва тази терапия ще почне да се прилага по-широко.

Хубаво би било в една тема да си следим кой до къде докарва нещата, какъв е ефекта и такива разни работи...

Така че за клуба - аз съм "за" :wink:, само кажете и сменям името на темата.... :wink: :wink: :wink:
И дано по-скоро се включим и в клуба на бременните.
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"


*
Re: глобули Виагра
« Отговор #22 -: Април 23, 2007, 10:39:55 am »
Отдавна ме вълнува тази тема.До колкото разбирам тези, които ползват Виагра са пациентки на д-р Стаменов.Аз също съм с тънка лигавица,но отскоро съм пациент на  д-р Владимиров.Интересува ме дали той предлага също използването на Виагра.Малко ми е неудобно да го питам лично, когато отида пак.Ама може и да подпитам така между другото :oops:Вие какво ще кажете?

Подкрепям мнението на Бора!
Попитай. И д-р Стаменов я прилага тази терапия от скоро (доколкото знам), така че за всяко нещо винаги си има първи път. А тепърва тази схема ще почне да се прилага по-масово.
Стискам ти палци скоро да се похвалиш с хубави новини. :)
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"


*
Re: глобули Виагра
« Отговор #23 -: Април 24, 2007, 09:51:32 am »
Доколкото ми е известно аз бях пионерът  :P
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #24 -: Април 24, 2007, 10:27:12 am »
Доколкото ми е известно аз бях пионерът  :P

По тази логика, ако  и ketti е първата пациентка на д-р Владимиров, приложила тази терапия, гаранция че ще я споходи късмета на начинаещия. preggo yahoo_17
 Така че ketti, стискам ти палци и ти да си пионера.:crossfingers:
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"


*

    Бурка

Re: глобули Виагра
« Отговор #25 -: Май 31, 2007, 17:20:57 pm »
Ostanaha mi 11 globuli Viagra, ako nyakoj tarsi moje da se svarje s men!
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: глобули Виагра
« Отговор #26 -: Май 31, 2007, 21:04:32 pm »
Пиши на кирилица.
*
Ами при мен не подейства
« Отговор #27 -: Август 28, 2007, 17:45:54 pm »
Здравейте момичета!
Ами пишете ме и мен от групичката. Моята лигавица незнайно защо след първото неуспешно ИКСИ отслабна/за разлика от други части/  :wink: и док предполага че това е било причината за неуспеха при второто!?
Та и аз пробвах с виаграта! Но! При мен както обикновено всичко е на обратно!
Преди терапията лигавицата ми беше 11 мм. След виаграта- 8!!! Като се има предвид че пиех по два естрофема, Пентоксифилин 400, витамин Е 200 и аспирин протект. Няма да ви обяснявам как ми беше лошо от всичката тая химия, но нали беше само за 10 дена и след това преглед - еее какво не сме изтърпели та това ли! Е да обаче- вместо по-добре положението дори беше по-зле. И док се чуди какво да ми каже, да продължа ли с виаграта или не, имайки предвид цената. Остави на мен да реша, а до следващата ни среща ми направи схема с още повече химия - включи и дуфастон, повече естрофем и витамин Е/. Тъй като бях крайно разочаровано от ефекта на магическите глобули реших че не само няма да продължа с тях, ами и хаповете спирам поне почивката си да изкарам без да ми се гади.
Е свърши отпуската и почвам отново / всичко без виагра/.
Само, че някак... се отчаях - колко още време!!! Вече съм на 34, а загубих още една година преди поредния опит само дето този път не виждам изгледи дори да успеем да се вместим в годината!
*
Re: Ами при мен не подейства
« Отговор #28 -: Август 30, 2007, 17:51:42 pm »
Grazia, здравей!
За отчаянието - и аз съм така... вече се чусвствам на ръба, въпреки че още не сме прилагали схемата с виагра. Но съм почти убедена че няма да се случи никакво чудо. Знам че не е хубаво да имам такава негативна настройка....но опита ми до сега нещо ме тласка към такива мисли.

Аз пробвах с естрофем - доза 3х1. Лигавица преди лечението - 6мм. След лечението - вместо да се увеличава, напротив - тя се сви - беше само 4мм.
Рев и сълзи, но това е друг въпрос. За капак - цикъла ми закъсня, (10-тина дни) та ми изправи косите - молех се да е хормонален дисбаланс, и да не се окаже извънматочна. Явно тази доза естрофем е оказала влияне на хормоните щом се е разъркал цикъла, но не и на лигавицата. Следващите цикли без естрофем си бяха с нормална продължителност.

След това направих 1 курс и иглотерапия. Очаквах след процедурите да докарам лигавицата ПОНЕ до 8мм. Но не се случи. След процедурите - на 11ден лигавицата беше 5.5мм.
Направих 2ра цв.снимка - резултат - проходими тръби, ОБАЧЕ има някаква сянка в матката и док. ми спомена че май ще се прави оперативна хистероскопия, но тоя въпрос тогава не го обсъдихме в детайли. Май съмненията са за синдром на Ашерман и това да пречи лигавицата да нараства. Сега на следващия преглед - ще видя каква ще бъде схемата за действие защото нищо не ми е ясно и това страшно ме побърква и притеснява.
И аз пих Пентоксифилин - от него обаче ми ставаше страшно лошо - бучаха ми ушите, падаше ми кръвното и събирах границите,кръвно - 60/80.На няколко пъти имах чувството че ще колабирам. Изпих 1 опаковка (за месец), но сега не го пия, ще питам док. да го смени с нещо друго, че това лекарство хич не ми понася.
Тепърва сигурно ще прилагаме виаграта - но честно да ти кажа - страх ме е, че няма да подейства и тя, така както и предишните неща... и вече и тя ако не действа - направо не остава на какво да се надявам.
Понякога си мисля, че сигурно трябва да се надявам медицината бързо да напредне и да може да се прилага трансплантация на стволови клетки за възстнановяване на лигавицата... Може и пълни глупости да говоря, но и при мен надеждата направо се е изпарила. Скоро ще стана на 36г, и времето си лети,а без лигавица не мога да правия нито инсе, нито инвитро. Нищо.
 Съжалявам че не мога да кажа нищо оптимистично, но такова е положението за сега.

Grazia, ти пишеш че и на теб ти се е гадело - мисля си че сигурно е било от Пентоксифилина, иначе от другите хапове (вит.Е, аспирин, дуфастон, естрофем) не би трябвало да ти става лошо. Поне на мен от тях не ми ставаше лошо.
11-мм не е чак толкова лоша лигавица (поне доколкото съм чела, за минимуми при АРТ трябва да е поне 8мм) Ех, как се надявавм да я докарам поне до 8мм...........
От сърце ти желая следващия опит да е успешен и да завърши с раждането на живо и здраво бебенце.

Много дълъг стана и моя постинг.
Благодаря ти че сподели и твоя опит, ще се радвам ако продължиш да споделяш как вървят при теб нещата.
Толкова малко инфо има по този проблем с тънката лигавица, че всяко мнение за мен (а пък и за други момичета със същия проблем) ще от страхотна полза.
Ако някой някъде прочете за някоя новост, която може да подобри дебелината на лигавицата, ще се радвам да сподели в тази тема.
Аз лично, съм готова да пробвам всичко възможно.

Опитвам се да запазя онова зрънце надежда, което е някъде дълбоко скрито в сръцето ми ... че един ден наистина ще се случи чудото.
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"


*

    deep

  • *
  • 2887
  • believe in YOU
Re: глобули Виагра
« Отговор #29 -: Август 31, 2007, 01:02:11 am »
Rommi 

И аз имам подобен проблем с лигавицата. Миналата година през юли забременях ин витро и лигавицата беше супер 15 мм. в деня на трансфера, за жалост Ноември - аборт и от тогава лигавицата е доста ниска.

При февруарското ин витро беше стигнала със зор 11мм. и 10мм. на трансфера и процедурата през юни беше 10 мм. едва 9 мм. на трансфера. Тогава за пръв път док ми изписа   вит. Е и Естрофем. Излишно е да казвам, че и двете процедури бяха неуспешни.

Rommi, при Февруарската процедура на своя глава започнах да пия Olisalvin cod -
това е рибено масло от черен дроб на треска, съдържа вит. А и D. Добавка към храната е действието му е свързано с подобряване растежа и структурата на костите  и зъбите. Повлиява благоприятно функциите на кожата, ЛИГАВИЦИТЕ и зрението.
Смятам, че имаше добър ефект върху лигавицата ми през този период.


 http://www.actavis.bg/Products/OlisalviniCodLiverOil.htm

При следващата процедура имам предвид по време на стимулацията,док. ме посъветва да не го пия, защото съдържа вит. А, който е противопоказан при бременност.

Сега понеже не планирам процедура скоро време съм решила отново да започна приема за известно време.

Само ще вмъкна, че още преди да започна  всякакви Ин Витро процедури, дори не знаех , че имаме проблем със стерилитета,  много често пиех профилактично Омега-3 и рибено масло. До сега  не съм имала проблем с лигавицата, твърде вероятно добрата профилактика и приема на тези препарати да е оказвала благориятно влияние.


« Последна редакция: Август 31, 2007, 01:07:40 am от deep »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

    deep

  • *
  • 2887
  • believe in YOU
Re: глобули Виагра
« Отговор #30 -: Септември 01, 2007, 12:14:37 pm »


При февруарското ин витро беше стигнала със зор 11мм. и 10мм. на трансфера ...


Проуснах да кажа, че стартирах процедурата с лигавица - 3мм. Беше толкова при първия преглед преди стимулацията.

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
Яд ме е!
« Отговор #31 -: Септември 02, 2007, 13:32:24 pm »
Защото тази лигавица се получи след опитите ин-витро. Имам предвид, че от лекарства се побъркахме и вместо да подобряваме положението го влошаваме. Аз мисля, че при мен проблема започна след като миналата година ми правиха дилатация /което и досега не знам защо бе записано "пробно абразио"/. От тогава цикъла ми се скапа. Като прочетох тази тема и разбрах че това което се е случвало и продължава  всъщност е свързано с тънката лигавица. Преди си ми идваше нормално, а сега - не, т.е. започва два три дена с ръждиво зацапване, че чак тогава се сеща какво да прави!
А за гаденето - определено е от Пентоксифилина Rommi! Вече само като си помисля за хапчета и ми се гади. По време на периода на изчакване след трансфера при втория опит пих всички тези: Естрофем, витамин Е, Аспирин протект и Утрогестан разбира се - без Пентоксифилин и нищо ми нямаше, а сега...! Вчара попитах в аптеката дали нямат Витамин Е 400мг - поне с една таблетка да го поемам, а не с четири, че то 11 таблетки поглъщам сега, а не съм почнала Дуфастона! Лелята почна да ми обяснява колко опасно било за сърцето такава доза витамин Е - абе кво ми обясняваш давай каквото ти се иска и толкова! Нима ние не знаем за какво става въпрос! А на Естрофема забелязали ли сте  листовката? Един метър дълга и основно става въпрос за всичките видове рак дето може да причини! 
И накрая лигавицата по-тънка!
И на това отгоре като гледам док, че дава часове вече за другата година...ми по-добре направо за следващия живот да се записвам!
Съжалявам, че/ако/ ви натоварвам! Знам, че при всички вас е същото!
Дано Гспод ни помогне по-скоро агонията да приключи!
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #32 -: Септември 02, 2007, 18:50:54 pm »
Grazia, има вит Е от 400, аз си взех от 200, та минавам с 2 таблетки.И на мен ми е зле от Пентоксифилина, ама поне има резултат - 12 лигавица, тоя месец, на предното инвитро с виаграта едвам я добутах до 9,5-10
Re: глобули Виагра
« Отговор #33 -: Септември 03, 2007, 10:20:18 am »
Здравейте момичета и аз съм от тези с тънка лигавица. При предния опит инвитро беше 8,5мм.В момента пия всичко това което и вие.Аз си мисля че при мен тънката лигавица е в резултат на кюртажа който ми правиха при първата извънматочна бременност.Всичко съм оставила в ръцете на док. че и какво друго ми остава.
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #34 -: Септември 03, 2007, 10:43:50 am »
Grazia, има вит Е от 400, аз си взех от 200, та минавам с 2 таблетки.И на мен ми е зле от Пентоксифилина, ама поне има резултат - 12 лигавица, тоя месец, на предното инвитро с виаграта едвам я добутах до 9,5-10
Да, Бубка, знам. Само, че тука в прованса е трудно да намериш каквото и да е дори със заявка. Но ти ми вдъхна надежда:) дано при всички се получи добър резултат като при теб.
А да ви питам, изпотявате ли се повече от тая комбинация или аз съм луднала?
*

    deep

  • *
  • 2887
  • believe in YOU
Re: глобули Виагра
« Отговор #35 -: Септември 03, 2007, 11:56:55 am »
Grazia, има вит Е от 400, аз си взех от 200, та минавам с 2 таблетки.И на мен ми е зле от Пентоксифилина, ама поне има резултат - 12 лигавица, тоя месец, на предното инвитро с виаграта едвам я добутах до 9,5-10

Bubata, от колко време пиеш Пентоксифилин?

На мен док. ми каза, че поне 6 месеца ще трябва да го пия...  8O Чудех се колко време след приема да очаквам евентуален добър ефект...  :ask:


Grazia

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #36 -: Септември 03, 2007, 16:35:49 pm »
Grazia, има вит Е от 400, аз си взех от 200, та минавам с 2 таблетки.И на мен ми е зле от Пентоксифилина, ама поне има резултат - 12 лигавица, тоя месец, на предното инвитро с виаграта едвам я добутах до 9,5-10
Да, Бубка, знам. Само, че тука в прованса е трудно да намериш каквото и да е дори със заявка. Но ти ми вдъхна надежда:) дано при всички се получи добър резултат като при теб.
А да ви питам, изпотявате ли се повече от тая комбинация или аз съм луднала?
на моменти направо изтичам, кажи от колко искаш и ми дай адрес на лична, ще ти пратя колкото искаш
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #37 -: Септември 03, 2007, 16:38:29 pm »
Grazia, има вит Е от 400, аз си взех от 200, та минавам с 2 таблетки.И на мен ми е зле от Пентоксифилина, ама поне има резултат - 12 лигавица, тоя месец, на предното инвитро с виаграта едвам я добутах до 9,5-10

Bubata, от колко време пиеш Пентоксифилин?

На мен док. ми каза, че поне 6 месеца ще трябва да го пия...  8O Чудех се колко време след приема да очаквам евентуален добър ефект...  :ask:

ами след почти 3 месеца, но направих и курс иглотерапия за лигавицата

Grazia
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #38 -: Септември 04, 2007, 10:24:57 am »
momi4eta i as sum ot tozi otbor s6s t6nka mato4na ligaviza, a otnosno viagrata na men mnogo mi pomogna ,ne 4e sum zabremeniala no pona ligavizata mi stigna do 11mm-12mm pri 3 -te mi opita in vitro pri SHTEREV ligavizata nikoga ne e bila pove4e ot 7-8 mm vapreki golemite dozi na vitamin E estrofem i tn....sega sum pacientka na DR STAMENOV OT 1 GODINA na 4 -ti miopit pri nego estesfeno sus viagra ligavizata mi stigna po4ti 12 mm .doctora kaza da polzvam viagrata 4 puti na den po 1 globulka  ot 5 den na stimulaciata ,no da vi priznae az sam e polzvala 4 puti na den no po 2 globulki, fakti4eski 8 globuli viagra,napravila sum tova zashtoto predi 1 mesec da po4vam in vitroto  ,lekara e iskal da vidi dali reaghiram sas tazi viagra i togava sam e polzvala 4 puti po 1 ,no ligavizata na 13 den ot cikala mi be6e 7 mm ,e togava mnogo se iadosah i si kazah 4e po vreme na stimulaciata shte si e nazna4avam sama dvoino :D .momi4eta sega pak mi prestoi in vitro pres septemvri i mislia pak da vzimam dvoina doza zashtototo ve4e ne izdarjam sas taia ligaviza ,no estesfeno ne sum mu kazala na lekara 4e sum e izpolzvala dvoino,samo 4e  avgust mesec mu kazah dali kato shte opitam pak da ne uveli4im malko dozata na viagrata,togava toi mi kaza emi da moje po 5 puti na den. no az si znam ve4e shemata na deistfie :) :) :)
Re: глобули Виагра
« Отговор #39 -: Септември 04, 2007, 10:47:32 am »
Здравей jora
Аз също съм при док. Стаменов и се надявам този месец да започна следващ опит но всичко зависи от тази лигавица. През месец април слагах виагра 2х2, за да върнем замразени, но тогава док. беше ангажиран и пропуснахме. Честно да си кажа така и неразбрах дали подейства. Сега пак ще пробваме.
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #40 -: Септември 04, 2007, 11:59:36 am »
Само да ви припомня, че точния размер на лигавицата не е от толкова голямо значение, колкото, ако мога така да кажа - качеството й! От виаграта става по-рецептивна! Личния ми опит - без виагра лигавица около 8 мм - неуспешен инвитро опит; с виагра - лигавица малко над 8 мм - успешен инвитро опит!
Както и не забравяйте колко много зависи от качеството на самите ембриони! Факторите за един успешен опит са толкова много и само ако можеше да има еднозначен отговор защо и как точно се случва или не се случва едно или друго!
Не се отчайвайте и смело напред!

P.S. Пак да припомня, че съм чела за успешна бременност с 4 мм лигавица!
*

    deep

  • *
  • 2887
  • believe in YOU
Re: глобули Виагра
« Отговор #41 -: Септември 04, 2007, 15:53:01 pm »
Само да ви припомня, че точния размер на лигавицата не е от толкова голямо значение, колкото, ако мога така да кажа - качеството й! От виаграта става по-рецептивна! Личния ми опит - без виагра лигавица около 8 мм - неуспешен инвитро опит; с виагра - лигавица малко над 8 мм - успешен инвитро опит!
Както и не забравяйте колко много зависи от качеството на самите ембриони! Факторите за един успешен опит са толкова много и само ако можеше да има еднозначен отговор защо и как точно се случва или не се случва едно или друго!
Не се отчайвайте и смело напред!


Bora, разбира се, че успеха при една процедура е комбинация от много фактори и дебелината на лигавицата е само един от тях. Но ние както и ти преди да успееш се опитваме да направим всичко, за  да увеличим шансовете за успех.
Освен това  го има и психологичния фактор, че не бездействаме във време на почивка.  :lol:



P.S. Пак да припомня, че съм чела за успешна бременност с 4 мм лигавица!

Това наистина е страхотно и звучи много насърчително но все пак остава в графата:

 " Невероятно но факт! "
« Последна редакция: Септември 04, 2007, 15:55:39 pm от deep »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

    adi

  • *****
  • 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: глобули Виагра
« Отговор #42 -: Септември 04, 2007, 20:48:02 pm »


P.S. Пак да припомня, че съм чела за успешна бременност с 4 мм лигавица!

То това си е цяло чудо !!! 8O
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #43 -: Септември 05, 2007, 14:20:17 pm »

Освен това  го има и психологичния фактор, че не бездействаме във време на почивка.  :lol:


Това лично за мен беше главното успокоение  :D

Успех, мили момичета!
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #44 -: Септември 07, 2007, 12:08:51 pm »
Момичета, здравейте и от мен във вашия отбор.Аз съм със същия проблем отдавна, но по принцип пиша във друг форум.От три месеца сум без прекъсване на естрофем 2 по 1, аспирин протект,вит.Е, дуфастон след предполагаема Ову и ПЕНТОКСИФАРМ 2 по 2.Моят въпрос е каква е разликата между пентоксифарм и пентоксифилин.А иначе, колкото до страничните действия от тези лекарства - не съм видяла бял ден.Имам всички негативни признаци, включително и потенето , но не като кон, а направо като слон.
Освен това последните два месеца/ не знам дали от лекарствата / имам определен проблем с ОВУ.Единия месец беше под въпрос, а другия определено нямах нито един фоликул.Вече не знам какво да правя.Само меря някакви БТ и те с тези лекарства са ненормално ниски.А досега не съм имала проблем с Ову.Не знам и дали лигавицата ми се е увеличила този месе, защото доки го нямаше.Миналия месец беше горе долу добра за мен, но като няма ОВУ келфайда.Ох станах много подробна, но съм много отчаяна.
*

    deep

  • *
  • 2887
  • believe in YOU
Re: глобули Виагра
« Отговор #45 -: Септември 08, 2007, 11:32:24 am »
Момичета, здравейте и от мен във вашия отбор.Аз съм със същия проблем отдавна, но по принцип пиша във друг форум.От три месеца сум без прекъсване на естрофем 2 по 1, аспирин протект,вит.Е, дуфастон след предполагаема Ову и ПЕНТОКСИФАРМ 2 по 2.Моят въпрос е каква е разликата между пентоксифарм и пентоксифилин.

Кolean, няма разлика, това e един и същи препарат.
« Последна редакция: Септември 08, 2007, 16:58:00 pm от deep »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #46 -: Септември 08, 2007, 16:50:04 pm »
Много ти благодаря.И аз така мислех, но не бях сигурна.
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #47 -: Октомври 01, 2007, 11:36:13 am »
Момичета, вие всички пиете естрофем.Моят въпрос е дали ви се е отразило на ОВУ/ако имате такава/.Аз го пия 4-ти месец и от тогава нямам Ову.Доки каза, че било нормално при прием на естрофем?????Някой знае ли нещо конкретно по въпроса.Благодаря ви предварително.
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #48 -: Октомври 01, 2007, 23:17:18 pm »
Това, което аз зная е че Естрофема пречи на растежа на доминантен фоликул и се предписва през втората половина на цикъла. Но пък за да имаме лигавица при стимулации се дава от първата половина. Но пък аз искам друго да попитам: забелязали ли сте дали има връзка между добро хранене и понасянето на пентоксифилина. И изобщо и моята лигавица напоследък е тънка, а аз хем съм слаба, а и още отслабнах. Дали пък не трябва по-обилно хранене. Вие как сте с теглото.
Re: глобули Виагра
« Отговор #49 -: Октомври 02, 2007, 22:24:59 pm »
Момичета, вие всички пиете естрофем.Моят въпрос е дали ви се е отразило на ОВУ/ако имате такава/.Аз го пия 4-ти месец и от тогава нямам Ову.Доки каза, че било нормално при прием на естрофем?????Някой знае ли нещо конкретно по въпроса.Благодаря ви предварително.
Аз го пих 1 месец и нямах овулация, макар че се надявах да овулирам. Така че мисля, че е нормално това че нямаш овулация.
Re: глобули Виагра
« Отговор #50 -: Октомври 04, 2007, 14:24:09 pm »
Момичета, здравейте!
Моля ви кажете ми на кой ден се почва виаграта? Слага ли се докато имате цикъл или се почва веднага след това? Колко струват глобулите в клиниката на д-р Стаменов?
Моля ви отговорете ми, че ми е спешно. По средата на инвитро цикъл съм.


Всъщност сега виждам,че там продават оригинални глобули, така ли? една глобула-11 лв.

Виждам също, че някой си е правил глобулите в аптека от хапчетата и излиза по-евтино. Същия ефект ли има?
Мерси много!!
« Последна редакция: Октомври 04, 2007, 14:28:24 pm от Ramirez »
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #51 -: Октомври 04, 2007, 18:32:29 pm »
И изобщо и моята лигавица напоследък е тънка, а аз хем съм слаба, а и още отслабнах. Дали пък не трябва по-обилно хранене. Вие как сте с теглото.

Аз съм с нормално тегло и не съм усетила да има връзка при мен между теглото ми и промяната в дебелината на лигавицата - но пък не съм и чела по въпроса, честно казано...

Момичета, здравейте!
Моля ви кажете ми на кой ден се почва виаграта? Слага ли се докато имате цикъл или се почва веднага след това? Колко струват глобулите в клиниката на д-р Стаменов?
Моля ви отговорете ми, че ми е спешно. По средата на инвитро цикъл съм.


Всъщност сега виждам,че там продават оригинални глобули, така ли? една глобула-11 лв.

Виждам също, че някой си е правил глобулите в аптека от хапчетата и излиза по-евтино. Същия ефект ли има?
Мерси много!!


Аз лично започнах виаграта със започването на стимулацията и продължих 10-ина дни. Спира се 1-2 дни преди пункцията. Всичко това беше препоръчано от д-р Стаменов.

Моите глобули бяха направени в аптеката на клиника Малинов, но преди една година - мисля, че бяха първите глобули виагра, правени там, така че е трудно да се коментират цените.

А те глобулите се правят точно от хапчетата виагра (25 мг) и се добавят други разни съставки, типични за вагиналните таблетки...

Успех!
Re: глобули Виагра
« Отговор #52 -: Октомври 05, 2007, 18:47:36 pm »
А има ли значение ако се започне с тях малко по-късно от първия ден на стимулация и само ако имаш основателен проблем ли се ползват или е възможно като превантивна мярка да се употребяват също?


Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
Re: глобули Виагра
« Отговор #53 -: Октомври 05, 2007, 23:19:24 pm »
А има ли значение ако се започне с тях малко по-късно от първия ден на стимулация и само ако имаш основателен проблем ли се ползват или е възможно като превантивна мярка да се употребяват също?
Ако нямаш проблем с лигавицата - не ги ползвай. Ние ги ползваме, защото виаграта е единствената ни алтернатива. Моята лигавица нараства само с виаграта. Бях чела, че в някои инвитро клиники в чужбина ги ползват при всички случаи, защото прави лигавицата по-рецептивна и оттам шансът за инплантация е по-голям.
Аз лично започвам виаграта възможно най-рано, защото колкото повече дни я слагам, толкова по-добре за лигавицата ми /нараства повече/.
Re: глобули Виагра
« Отговор #54 -: Октомври 06, 2007, 11:27:48 am »
Ще попитам за всеки случей доктора да ми разясни и ще видим, иначе до сега не помня да съм имала проблем или пък не са обръщоли особено внимание на това - не знам, откакто чета за това се замислих.


Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
Re: глобули Виагра
« Отговор #55 -: Юли 20, 2008, 15:01:31 pm »
Аз поръчах глобулите за второто си икси в аптека в Русе,където ми излязоха на 7,30лв на брой.Те не бяха чували за тях, но аз им обясних за какво става въпрос.От 1 таблетка от 100мг. се правят 4 глобули от 25мг.За сравнение в аптеката на клиника "Малинов" ми излязоха на 11лв бройката.
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #56 -: Юли 21, 2008, 16:10:45 pm »
В клиника Малинов вече изработват глобули по 50 мг.Сутрин и вечер по една.Цената е 15.5 на брой , излиза вече по евтино.
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #57 -: Юли 21, 2008, 17:16:09 pm »
незнам тези глобули до колко помагат, но на мен ми слагаха инжекции естрадиол, по схема. немски са. обясниха ми, че естрофема не винаги се усвоява от организма. предната стим. лигавицата беше 8.5, а с тях 11мм
*

    daninaa

  • ****
  • 700
  • Все някога ще успеем
Re: глобули Виагра
« Отговор #58 -: Август 05, 2008, 17:59:14 pm »
И аз за първи път чувам за тези глобули виагра.Ами това е хубаво щом помага няма лошо.Ще поразпитам аз моя лекар да видим дали е подходящо.
*

    rossy_7

Re: глобули Виагра
« Отговор #59 -: Януари 23, 2009, 17:34:23 pm »
коя клиника?
Re: глобули Виагра
« Отговор #60 -: Февруари 03, 2009, 23:42:34 pm »
От 5 месеца правим опити с моя приятел и нищо не става. Днес отидох на лекар и той ми каза, че лигавицата ми е 8,7 мм на 12ти ден от цикъла, което било много малко и ако била под 8мм, било направо невъзможно да се забременее. Нищо не знаех по този въпрос преди 2ч. Сега изчетох всичко и се чудя имам ли нужда и аз от т.нар. стимулации или те се правят при ин витро и инсеминация. Този лекар директно ми каза, че ще трябва да вземе парченце от лигавицата под пълна упойка и тогава ще ми каже защо при толкова добра яйчникова дейност и добре разположена матка и т.н, лигавицата ми не реагира!? Нищо не разбира, много съм притеснена. Тази лигавица променя ли се всеки месец или в общи линии е еднаква. Не искам да ходя повеч при този лекар.
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #61 -: Февруари 03, 2009, 23:48:30 pm »
Пролет а хормони пускала ли си?А лигавицата всеки месец може да е с различна дебелина.
*

    deep

  • *
  • 2887
  • believe in YOU
Re: глобули Виагра
« Отговор #62 -: Февруари 04, 2009, 10:48:20 am »
От 5 месеца правим опити с моя приятел и нищо не става. Днес отидох на лекар и той ми каза, че лигавицата ми е 8,7 мм на 12ти ден от цикъла, което било много малко и ако била под 8мм, било направо невъзможно да се забременее. Нищо не знаех по този въпрос преди 2ч. Сега изчетох всичко и се чудя имам ли нужда и аз от т.нар. стимулации или те се правят при ин витро и инсеминация. Този лекар директно ми каза, че ще трябва да вземе парченце от лигавицата под пълна упойка и тогава ще ми каже защо при толкова добра яйчникова дейност и добре разположена матка и т.н, лигавицата ми не реагира!? Нищо не разбира, много съм притеснена. Тази лигавица променя ли се всеки месец или в общи линии е еднаква. Не искам да ходя повеч при този лекар.

А защо не направите първо спермограма на приятеля ти?

Това са първите стъпки в търсене на отговори при евентуално проблемно забременяване!
И ако всичко е наред, което ти пожелавам, тогава следват необходимите изследвания при жената.

Успех!
« Последна редакция: Февруари 04, 2009, 10:51:39 am от deep »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #63 -: Февруари 04, 2009, 11:08:39 am »
Аз мисля, че това си е една прилична лигавица за 12 ден.
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: глобули Виагра
« Отговор #64 -: Февруари 04, 2009, 11:26:16 am »
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=20084.0;all
Пролет прегледай това. Иначе 5 месеца не са много, знам че така ти се струва, но .... Има си изследвания които трябва да се направят  то в определен ред. "толкова добра яйчникова дейност и добре разположена матка и т.н," е добро начало, но знаете ли как стоят нещата при приятеля ти - спермограма правили ли сте? А тест за проходимост на тръби имаш ли? Пиши от къде си и ще се опитаме да те насочим към съответните специалисти. Но пак казвам 5 месеца съвсем не са много, че и биопсия (май за това говориш) да правите.
Успех!
« Последна редакция: Февруари 04, 2009, 12:35:23 pm от Pesheck »
*

    Zlatulka

  • *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Re: глобули Виагра
« Отговор #65 -: Февруари 04, 2009, 12:25:41 pm »
И аз мисля, че за биопсия е меко казано несериозно да се говори на този етап преди да сте направили изследванията, за които и момичетаат ти споменават. Само да допълня, че спермограма не се прави в лаборатория за да бъде достоверна. Освен това почти 9мм лигавица на 12-ти ден може и да е ОК в зависимост от това каква е продължителността на цикъла ти и кога овулираш. Въобще не се вкарвай все още в някакви филми. Рано е наистина. :)

*
Re: глобули Виагра
« Отговор #66 -: Юни 07, 2010, 13:07:43 pm »
Момичета виждам че глобулите виагра са доста използвани за повлияване на дебелината и качеството на лигавицата.Може да ги поръчате във всяка аптека където се правят лекарства.Еротона е български медикамент.В аптеката на клиниката една готова глобулка струва 8.70лв. това е доста висока цена.Аз лично ги поръчвам в аптека Орфей-2 на булевард Скобелев 71 в софия.Там една глобула струва 6.90 без значение колко глобули поръчваш.Естествено се поръчват от днес за утре.
Re: глобули Виагра
« Отговор #67 -: Юли 19, 2010, 14:29:21 pm »
Глобулите, може да ги поръчате и в Пловдив в аптеката на Язова в уличката срещу радио-телевизионния център.Там са 7лв.бройката.
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #68 -: Юни 10, 2011, 14:12:17 pm »
Момичета, в крайна сметка глобулите от Малинов Виагра ли са? На кутийката са ми написали Eroton 50.
Трябва да слагам сутрин, обед и вечер...вечер нямам проблем, но сутрин и на обяд въпреки че лежа по 30мин. като стана почти всичко изтича...как се справихте с това?
Re: глобули Виагра
« Отговор #69 -: Юни 22, 2011, 12:07:37 pm »
Момичета, в крайна сметка глобулите от Малинов Виагра ли са? На кутийката са ми написали Eroton 50.
Трябва да слагам сутрин, обед и вечер...вечер нямам проблем, но сутрин и на обяд въпреки че лежа по 30мин. като стана почти всичко изтича...как се справихте с това?

Дари , виждам ,че темата е доста старичка ,но дано някой пише. И аз се вълнувам от тия глобули. Снощи д-р Стаменов ми ги предписа ,но много се притеснявам дали съм разбрала правилно, и той нищо не писа на бележката по колко пъти да ги пия. Аз разбрах да е по два пъти на ден. Сега гледам ,че си писала ,че на теб по три пъти на ден са ти ги предписали. Би ли ми казала на теб до колко мм ти достига лигавицата по принцип и освен тях пиеш ли естрофем?
*
Re: глобули Виагра
« Отговор #70 -: Юни 22, 2011, 12:40:38 pm »
Диди, лигавицата ми стигна до 9мм, но започнах от 3мм. По три пъти на ден слагах Еротон , Вили от форума ми даде Синстра (виагра за жени) без да питам Докторите започнах да я пия повлиях се много добре започна да расте бързо. Естрофем не съм пила! Аз мисля че лигавицата порасна от Синстра-то, но не мога да съм сигурна защото успоредно употребявах всичко!Пиши ако имаш още въпроси!