Торта с крем Брюле и корнфлейксПродукти    за блата:
250 корнфлейкс - жълти люспи
400 течен шоколад
крем Брюле:
1 л. течна сметана / Хопла-сладка/
8 жълтъка
8 с.л захар
2 п.ванилия
3 желатина
желе:
300 мл сироп от ягоди
2 желатина
Начин на приготвяне:
1.Блат:  Котнфлейкса се разбърква с разтопения на водна 
баня течен шоколад. 
Във форма с повижно дъно се оформя пласт от сместа.
Слага се във фризера, докато се приготви Брюлето.
2.Брюле: В тенджера се слага сметаната да заври.
    Прибавят  се разбитите на крем жълтъци +захар +ванилия.
Бърка се непрекъснато, като заври се маха от котлона 
и се прибавя разтвореният желатин ( в 3 -4 с.л вода).
Крема се охлажда в студена вода.
Излива се върху пласта от корнфлейкс. 
3. Желе: Сиропа се слага да заври , маха се от котлона и
 се прибавя разтвореният желатин.
Охлажда се в  студена вода и се излива на тънка струя много внимателно върху 
Брюлето, което трябва да е стегнало много добре.
Тортата се слага в хладилник за 1-2 часа.
ПП. Рецептата е авторска 

Ето как изглежда:
 
 