0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #480 -: Май 01, 2009, 21:56:36 pm »
Здравейте и от мен..
Казвам се Диана и съм на 26, след месец ще навърша 27 / но не искам да си го признавам доста  често/...Другата половинка е Даниел и съм по - голяма от него с цели 4 месеца /той много обича да ми го натяква, особено когато се караме за глупости :)/ През октомври ще станат 8 години от както живеем заедно... В момента сам в USA -Myrtle Beach. Оженихме се тук преди почти 3 години. Сватбата ни беше обикновенно слагане на подпис. Планираме като се приберем да направим сватба да са щастливи и моята мама и тати и неговите...Какво да се прави. Както майка обича да ми казва: "Еми дете си ми какво да те правя". Казва го винаги с такава обич, че как да й се сърдя. :balk_104:  Вече сериозно започваме да се замисляме за дете, така че се надявам скоро да мога да се похваля с хубавата новина  :bfp: ....Пожелавам на всички само хубави новини и както казваше един невероятен човек преди време - "надеждата не умира последна - тя никога не умира"...
« Последна редакция: Май 01, 2009, 22:01:41 pm от dianjelly »
Мерило за невежеството ти е степента, в която вярваш в неправдата и трагедията. Онова, което за гъсеницата е краят на света, за Учителя е пеперуда.


*
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #481 -: Май 07, 2009, 11:51:42 am »
Здравейте и от мен!
Казвам се Ели,от Русе съм.На 26 годинки съм,приятелят ми е на 28 години.Живеем заедно от година,а сме двойка от 2 години и половина.Скоро ще има сватба :oops: :D :D :D
И двамата се занимаваме със семеен бизнес.Решихме,че искаме бебче миналото лято.Работим по въпроса,но малкото проблемче се появи в мен.Проблемче с щитовидната жлеза и съответно хормоните и не се получи два месеца,а след това след прегледи и т.н. стигнахме до операция и отстраняване на жлезата.Сега подобряваме нивото на хормоните с хапченца и пак ще действаме.
Включих се и аз тук и ще се радвам ако открия приятели,контакти и т.н.
Байй  :lol:
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #482 -: Юни 02, 2009, 13:56:03 pm »
Здравейте и от мен. Казвам се Даниела, а съпругът ми Юлиян. Аз съм на 37 а той на 39 години и сме от Русе.От две години и половинам правим опити за бебе, но уви несполучливи. Сега ходим при д-р Персенска и се надяваме да се получи. Желая успех на всички
*
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #483 -: Юни 18, 2009, 18:40:58 pm »
Здравейте

Казвам се Ралица и съм от София. Работя като мениджър човешки ресурси, а съпругът ми е зъболекар. И двамата сме зодия близнаци ;) Женени сме от една година, а правим опити за бебе от повече от 2 години. Миналата година имах ++ тест, но уви за около 20 дни всичко приключи. Посещаваме клиниката на д-р Владимиров от половин година.

Пожелавам на всички, които искат бебче, много скоро да се преборят с проблемите и да постигнат мечтата си!  :pink_dust_1:  :blowingdust2:


Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #484 -: Юни 18, 2009, 20:55:50 pm »
Здравейте! Аз чета и пиша във форума от 2 години, но не бях виждала тази тема преди. Казвам се Красимира, на 29, а съпругът ми е на 33. Семейство сме от 2 години, от толкова съм и диагностицирана с ендометриоза. Работя в една от водещите компании за електроника, но се увличам повече по фотография. След една лапаротомия, една неуспешна инсеминация и 2 неуспешни опита ИКСИ, борбата със стерилитета продължава. До сега съм била пациентка на Щереви, на д-р Стаменов, и колкото и да ми се иска да остана негова пациентка и занапред, скоро напускаме страната и се насочвам към арт клиниките в чужбина. Успех на всички!


Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #485 -: Ноември 23, 2009, 11:26:47 am »
Здравейте, аз съм Елена и съм на 27 години. Съпругът ми също е на толкова. Правим опити за бебче от 4-5 месеца. Надявам се скоро да се получи и да не се налага лекарска намеса или поне не много... :)
*
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #486 -: Ноември 23, 2009, 17:31:32 pm »
Включвам се,за да вдъхна кураж и сила на всички дами тук.Преди време се записах,защото исках и се надявах да забременея скоро,е случи се и надявам се да мине както се казва по мед и масло.Желая успех на всички...не се отказвайте!
*
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #487 -: Декември 03, 2009, 17:19:04 pm »
Здравейте, казвам се Евгения, на 25 години съм от Русе, познавам съпруга си от 8 години, той е на 29.Имам дете на 5 години от друг мъж /нямали сме брак, нещата не се получиха/, благодаряна Господ, чего има съпруга ми и ме прие отново такава каквато съм с дете от друг мъж. Женени сме от 2 години -07,07,07г. и правим опити от тогава, но от 2-3 месеца съм се заела малко по-сериозно по въпроса. Много се надявам всички да имаме щастието и да видим  :bfp: Все още не ходим по лекари, но след Нова година съм решила да подходим по-сериозно над нещата и евентуално ще се насочим към Плевен.
*

    sonyas

  • ***
  • 224
  • Живота е хубав, защото е красив!
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #488 -: Декември 03, 2009, 23:40:05 pm »
Здравейте момичета ще ми е много приятно и аз да се представя. От скоро се записах, но отдавна следя всички теми. Казвам се Соня - на 30 год./мениджър/, съпруга ми е на 34 год./ел. техник/ и си имаме момченце на 8 год. искаме много още едно детенце, но вече 1 год. нямаме ++++ резултат, не знаем защо. Живеем в Испания а тук часовете за специалист са с доста чакане. Но след още 1-2 опита сме решили да подходим по-сериозно над нещата и да се насочим към специалист, сигурна съм, че не е нещо сериозно.  :D  :D :D
« Последна редакция: Декември 04, 2009, 00:25:31 am от sonyas »

Това, което прави живота интересен е възможността да осъществим мечтите си! Животът не се измерва по броя на вдишванията, а по миговете, които спират дъха ти.
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #489 -: Декември 04, 2009, 15:26:14 pm »
Здравейте,казвам се Таня-на 32г. от Димитровград,съпругът ми е на 36г.Имаме си момченце на 9 г.,което страшно много иска братче или сестриче(пожелава си го за всяка Коледа,на всяко глухарче...).Преди 6г. ми отстраниха едната тръба(извънматочна бременност),от 2г.правим сериозни опити за бебче,но неуспешни.Преди 2 месеца ми беше отстранена и другата тръба(хидросалпинг).
Одобрени сме за ин витро от Фонда,което ще правя в клиниката на Щерев,веднага след като се възстановя от операцията.Надявам се тази година Дядо Коледа  santa2 да изпълни желанието на моето момче за :babyflips:...е не само неговото желание  :)

Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #490 -: Декември 21, 2009, 15:05:21 pm »
Здравейте, казвам се Милена. На 32г сме с мъжа ми. Имам прекрасен син на 8г. от първият ми брак. С мъжа ми сме заедно от 6г. Винаги е бил до нас. Заедно отгледахме сина ми. Без него нямаше да се справя. От 4г. правим опити за бебе. Преди 2г. имах мисед и от тогава започна ходенето по мъките. През 2009 станах пациентка на д-р Владимиров. Оказа се, че проблема е в мен - намален/изчерпан яйчников резерв. Декември приключи моят първи опит ИКСИ с отрицателен резултат. Благодарна съм, че ви има и мога да бъда част от вас.

Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #491 -: Декември 22, 2009, 16:20:50 pm »
Здравейте, казвам се Валентина на 37г., а мъжът ми Людмил на 41-след по-малко от месец. Живеем в гр.Козлодуй.Аз съм от Плевен, а той от едно село близо до Козлодуй-Селановци.Аз съм помощник-фармацевт и в момента работя в аптека имам и второ образование-магистър по финанси, но от няколко години не се занимавам с това.Мъжът ми работи като оператор кип и автоматика в АЕЦ Козлодуй.
Опитите за бебе правим от 2001год., но до сега никога не съм забременявала. Оказа се, че съм с ИЯР от 2006г и Хашимото от 1г..Мъжът ми също е с Хашимото.Заедно си пием хапчетата.  :lol:За сега ходя при д-р Емин в Плевен и се колебая между донорска и собствена яйцеклетка. osi_10
*

    saraapl

  • *****
  • 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #492 -: Декември 22, 2009, 22:27:47 pm »
Здравейте и от мен :) Казвам се Станислава на 25 години съм,а мъжа ми се казва Светослав на 29 години.Сериозни опити за бебе правим от година ,а във форума съм А от  доста време :) Имам си малка предистория-случайно забременяване преди година и завършило злополучно. Но с нови сили напред.Иначе работя като менажер в една голяма верига ресторанти в Испания,а мъжлето ми си има собствен бизнес ,свързан с колите(страст са му).Успех на всички :)
*

    dess_dess

  • *****
  • 2328
  • станах двойна мама
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #493 -: Декември 23, 2009, 15:03:06 pm »
Здравейте  и от мен, казвам се Десислава на 35 сме и аз и съпругът ми. От две години правим сериозни опити за бебе, не сме успявали досега 8O.
Проблема е при мен, поради наличието на рядко генетично заболяване, тризомия Х- Кариотип 47ХХХ и оттам съм с ранно изчерпан яйчников резерв. Възможности за бебе единствено с донорска яйцеклетка.
Все още, се лутаме по отношение на клиника и доктор, при когото да успеем да сбъднем мечтата си.
Аз съм юрист, а съпругът ми ел. инженер в момента пътува и не е до мен, което прави коледата ми още по-тъжна  :(.
На всички ви желая от все сърце, тази Коледа, да е последната "нещастна за нас" и без дете Коледа.
Нека се случи вълшебството, което да ни направи по-умни, по-добри и най-вече родители!
Успех!


Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #494 -: Януари 09, 2010, 19:15:54 pm »
Здравейте :)
От Варна съм, на 40г., мъжът ми е на 37г. Не четох подробно, но ми се стори, че не видях други на тези години. От 5 години сме заедно, в началото не се замислих, но ... за сега няма резултат. Знаете как се чувсва човек в това положение, а и като прибавиш и възрастта .... все се надявам да не съм много закъсняла ...
В крайна сметка, да сме живи и здрави, пък каквото стане.
Желая късмет на всички  :) и  :bori_002:
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #495 -: Януари 09, 2010, 19:18:43 pm »
Всички ще успее,момичета само вяра да има.Успех на всички :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #496 -: Януари 09, 2010, 20:21:57 pm »
Здравейте :)
От Варна съм, на 40г., мъжът ми е на 37г. Не четох подробно, но ми се стори, че не видях други на тези години. От 5 години сме заедно, в началото не се замислих, но ... за сега няма резултат. Знаете как се чувсва човек в това положение, а и като прибавиш и възрастта .... все се надявам да не съм много закъсняла ...
В крайна сметка, да сме живи и здрави, пък каквото стане.
Желая късмет на всички  :) и  :bori_002:
Личи си, че не си чела много :lol: Аз съм на 42, има и други :?
*

    isho75

  • ****
  • 533
  • Вярвай в чудеса
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #497 -: Януари 10, 2010, 09:25:01 am »
Здравей те!
Аз съм от Русе и съм на 34г. а съпругът ми е на 35г.Заедно сме от 5г.Със стерилитета се бориме от 3г.Имам два неуспешни опита инвитро,но не смятаме да се отказваме и продължаваме смело напред.Аз съм с отстранена лява тръба и пластика на дясна,а съпругат ми е с влошена морфология.И двамата сме с лики недостатъци.Преди третия опит доктора каза,че ще отстраним и дясната тръба.
Късмет и успех на всички.
« Последна редакция: Януари 10, 2010, 09:27:38 am от isho75 »
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #498 -: Януари 16, 2010, 11:02:43 am »
Казвам се Таня-30г.зодия Рак, мъжът ми на 35г.зодия Лъв. От 5 години сме заедно а от 4 женени. Аз съм икономист по професия а той Фотограф. Нямаме деца, но все още не губим надежда. Опити за бебе правим от 3години. Ходили сме само в една клиника в София около една година-имам 2 неуспешни инсеминации и до тук.Ще ходиме тази пролет в клиника "Надежда"-дано всичко да се оправи и да има вече  :bori_007: :bori_004:
 
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #499 -: Януари 27, 2010, 14:41:06 pm »
Цвък и аз тука  :D. Казвам се Галина, от Габрово, на 26 години (но се чувствам на 20 - а и хората ме знаят, че съм на толкова). Живеем с моя приятел на семейни начала заедно с неговите роднини. Пълна къща, изпълнена с много веселие (но без детски плач). Правим опити от 4 години за бебе, но все още се водим с диагноза неустановен стерилитет.
Еми това е от мен.