Съвсем нормално е да ни "тресе" раждането
на мен ще ми е второ секцио и още отсега набирам кураж.. Първия път не знаех какво ме чака точно, сега обаче знам.. и хем е добре, че съм подготвена, хем не съвсем
Имаме дата за секциото, 10ти Ноември, не знам вече казах ли или не казах
Паметта ми не е това, което беше
ако се повтарям, моля да ме извините..
Не знам как ще избутам още 2 месеца, не мога да мръдна, така ме боли всичко..
За втори път снощи, ми се случи, да се събудя от силна болка в крака.. Не крампи в прасеца, както в началото, а адска болка някъде под кокалчето на стъпалото.. Ставах, разтягах, разтривах, боли не се пипа... Легнах, пак мърдах, намествах, белким ме успокои малко.. Накрая си оставих крака да виси от леглото и чак тогава ме успокои.. Заспала съм по някое време, станах в 6 за работа, нямаше ми нищо?? Що за крампа е това? Не ми се е случвало с първата бременност.. Понеже са ми малко болежките този път, се сдобивам и с още
Йоли, за жълтеницата на Митачето, дръж го на слънце. в къщи ли сте вече? До прозореца някъде, когато не е силно слънцето, по 20тина минутки на ден, не директно на жегата
Моите и двамата бяха с жълтеница като се родиха.. Това помогна много! Бързо я пребориха!
Колкото до белега ти..Разбирам те напълно!!!! имах си супер тънък, прав белег от секциото... с изключение на единия му край! нещо са се накъкали накрая и са ми изкривили разреза, освен това е и доста по-дебел там.. След това заради извънматочна бременност година след раждането, се наложи лапароскопия, върху белега ме срязаха, та съвсем го омазаха...
Онзи ден на последния преглед с док, я питах да го оправи.. Каза ОК, само да не забравела. Казах и , ти така кажи, аз ще нарисувам една черта, да режеш по нея!! КАза ОК!!! Не се шегувам, ще и нарисувам права черта!!! Че едва ли друг път ще ми се случи секцио
Тази бременност ми е последна