Колко сте изписали, не мога да сваря да ви чета
Даная, последно като ми мериха шийката в 24 седмица беше 2.40см, оттогава съм на прогестерон, вагинално.. Имам още седмица-две докато отида пак, да мерим.. Искаха чак в 29 седмица да ме видят..
Утре ставам на 27 седмици, за статистиката на мамите преполовили бременността.. Само се моля да избутам до 38-39 седмица. Близнаците родих почти в 36 седмица, и бяха едни малки мишоци.. (по 2440 и 2490 гр) За моя радост, здрави! Не сме били в неонатология, прибрах си ги дома, единия на 5ти другия на 6ти ден ( че единия беше с жълтеница) заедно се прибрахме всички.
Лориан, дано излязат нормално твоите бебоци, ние със секцио излязохме, защото единия хубавец не се спря, през цялото време беше в някакви ненормални пози
но никога с главата надолу
И док каза "избирай, нормално раждаш първия, ама този шебек ако не се завърти надолу с главата, ще се наложи секцио" Много пъти го обсъждахме, с нев, с мъжа ми, беше много готина, не ме е "натискала" за секцио. Аз сама си го реших..
Шуши, за инфекция ми вземаха проба от влагалището и така изследвахме. Нямаше инфекция, само остатъчно показа "trace" от гъбичките и ми дадоха още един хап да си ... сложа
Може би да попитам пак следващия път..
В 28 гс имам записан час за теста за гестационен диабет.. Ъхх... 2 тона захар, и после шугар раш!
Аз сладко почти не ям, имам приливи и отливи, но през повечето време само от плодове ми е захарта.. Дано няма проблем..