0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните 99
« Отговор #980 -: Юли 24, 2017, 23:36:31 pm »
Привет мами,

след едномесечно отсъствие, пак съм тук :)
тази ваканция в България беше толкова чакана и мечтана, но накрая се оказа една безкрайна мъка ( жега, подуване на крака, неразположения, нерви.. каквото си поискате) В крайна сметка, не мога да ви опиша колко съм щастлива да се завърна на другия край на света, та макар и на работа ( от днес) да си почина от тази невероятна мараня, която беше в родината...
В самолета допълнително бях отекла, прибрах се в Денвър, подута като балон!!!
Износих близнаците си почти по същото време както и сега с момата, не ми се подуха краката нито веднъж, нито ме тресе неврозата ( сега за тая невроза, доста спомагат точно те двамата, бандити от класа!)
От жегите ли, от нерви ли, също и много пътуване ли, непрестанно ми се втърдява корема. Днес дори и някакво напрежение чувствам отдолу, вътре някак си.. не знам дали се дължи на това, че седя цял ден на работа... не съм никак спокойна..
Ще звъня на лекарката ми да си записвам час и да ходим да се мерим пак, че преди месец беше раничко, и искаха да ме видят пак...
Сега съм в паника и с този втвърден корем по цял ден...
Лек ден ( по-скоро вечер, при вас) и до скоро  :flower:

*
Re: Тема на бременните 99
« Отговор #981 -: Юли 25, 2017, 08:53:59 am »
Гальонди, за нервните моменти аз взимам Седатиф (хомеопатия). Безобидно е, а поне при мен помага. Хапвай си по 1-2 по няколко пъти дневно, да не те тормози стреса.

*

    Shushi18

  • ***
  • 192
  • Луда стажант лекарка
Re: Тема на бременните 99
« Отговор #982 -: Юли 25, 2017, 09:06:31 am »
Гальонди,ако щом имаш втвърдявания почвай с магнезия,няма да ти навреди.
Любовта е сила !

Re: Тема на бременните 99
« Отговор #983 -: Юли 25, 2017, 10:52:30 am »
Здравейте момичета,

Шушка, какви хубави новини и за теб и за мен. Радвам се, че при теб нещата се подобряват. Благодаря ти за изясняване на инфото, определено се успокоих. :bighug:

Като ви чета за размерите и се чуда какво става с мен. В началото на бременността не можех да ям и бях отслабнала 2,3кг но от тогава до сега съм качила 15кг. АГ-то само ми мрънка че съм била анемична, пък аз си ям колкото трябва. А пупата ми вече е 100см, нямам сантиметър над 100, с който да продължа да измервам.  :bhcontract:

А бебо вчера как ми разтресе корема, все ено имаше земетръс :lol: Неспира да шава. На моменти ми се струва, че все едно се бие с някого вътре  :fighting: Да не говорим, онази нощ със силните гръмотевици, ме събуди от ритници. Явно пак се е оплашило милото ми.  :lol:

Хубав летен ден :sinking:
Йоан 19.09.2017г.
Матей 22.10.2018г.
Re: Тема на бременните 99
« Отговор #984 -: Юли 25, 2017, 11:16:10 am »
Здравейте момичета. Моят корем е 101, сега го измерих. Не е пораснал много последния месец, но все пак си е голям. Сина си го родих в 40гс и бях стигнала до 106. Сега нали са двечки и не знам до къде ще стигне.

Ефра При мен направо си се бият двете бебета в корема :), като ритне едното и другото започва и то да рита...Нека се движат сега, че после няма да има място.

Гальонди, мислех, че едноплодната бременност винаги е по-лека, но явно всяка си е различна. Това втвърдяване са контракции, гледай да си почиваш повечко. Сигурно не ти е лесно с децата и на работа...

Моя син го пратих малко при баба му и така ми липсва. За мен няма ваканция това лято, почти на легло съм с тези мои контракции, и това си е доста трудно. Започвам и да се стресирам как ще се справя като се появят близнаците, хваща ме страх точно сега, не знам защо.
*
Re: Тема на бременните 99
« Отговор #985 -: Юли 25, 2017, 13:46:38 pm »
Здравейте, милички,

Лориан, нормално е да ти е притеснено - това са две дечица повече. Но, съм убедена, че ще се справиш страхотно и всичко ще е наред. Само време за свикване и адаптация ще трябва. :) И моята дъщеря я нямаше две седмции. Хем ми беше по-лесно физически, хем ми беше много мъчно. Предпочитам да си е с мен. Така лято без почивка обаче не е готино и поне децата да почиват е добре. И аз не посмях да пътувам, нито на море, нито на планина, най-вече заради серклажа.  :)

Гальонди, то жегата мори всички, и не бременните. :) А пък с малки деца как се пътува и обикаля е ясно. То почивката не е за мама и тате, а за децата реално. :) Хубаво, че си се прибрала, пък  макар и на работа. Ако не е толкова топло в Денвър, и като увеличиш магнезия, ще минат или намалеят стяганията, сигурна съм.

Шуши, само това да се чува. Да си добре :) Не помагай само твърде много за мебелите, ей :)

Ефра, и при мен е голям земетръс в корема. Уж по накрая нямали място и не мърдали. Тази малката се върти като пумпал обаче :)  :lol: :lol:

Йоли, и аз се въртя по цяла нощ и не мога да спя от жега. Мъчи ме ме много. :)


*
Re: Тема на бременните 99
« Отговор #986 -: Юли 25, 2017, 13:55:27 pm »