0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните №95
« Отговор #900 -: Септември 10, 2015, 15:02:18 pm »
Не, миличка, аз запек по принцип не съм имала, но често спазми, болки, куркат черва или киселини и реших, да направя един 3м. курс. Изхожданията спряха като с магична пръчка след първото хапче  :lol: и аз понеже не се усетих, че е от това наливам на вода, жуля плодове и се мъчих цяла седмица  :? Всички пробиотици май са с различни бактерии и аз не съм уцелила моите  :D Затова сега и да ми изпишат друг, купувам Линекс  :lol:

Линаполи, стискам палци да ти се подредят нещата! Поне те е предупредил и имаш време.

Веречирия, аз предлагам да се успокоиш. Повръщането дали не е от нерви?! Не си помагаш така, те знаят за какво е опасен и сигурно ще следят. Със самият херпес зостер не съм се сблъсквала, но обривът от варицела за седмица може и да започне да засъхва.
Зиза, от какво смяташ, че е това с езика и устните? Моите се цепят само от вятър, обложения език дали не е от киселото мляко?
м-и, не съм те разбрала  :oops: Аз всъщност нямам запек, а точно обратното, стомаха ми се разстрои, явно чревната ми флора се е разбутала, а и аз ям много разхлабващи плодове и зеленчуци (такъв е сезона), но тези пробиотици Био-Култ съдържат много видове бактерии и понеже като съм ги пила преди имаше ефект се надявам пак да ми помогнат. Пише, че са подходящи за бременни.
linapoli, пожелавам ти успех!
verechiria, стискам ти палци всичко да отмине и всичко да е наред!
zyza, това ми бие на анемия - най-често желязодефицитна или вит. Б, а може и нещо друго да излезе, изследванията ще ти покажат.
*

    Мели

  • Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: Тема на бременните №95
« Отговор #901 -: Септември 10, 2015, 16:43:32 pm »
Доктор Даскалова, благодаря Ви за отговора за мен е много успокойтелен. Възможно ли е да започна да повръщам отново от инфекцията? Не се чувствам много добре, отпадналост, непрестанно гадене с повръщане и главоболие. Не мога да хапна нищо, а трябва за да си вдигна имунната защита

По-скоро не, вероятно има друга причина за тези неразположения.


"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
Re: Тема на бременните №95
« Отговор #902 -: Септември 10, 2015, 17:14:52 pm »
Така моя херпес почна да засъхва според лекарката е симплекс и опастност за бебето няма. Аз съм по-спокойна меря температура и пия деган. От Тутракан си отдъхнаха горката г-жа Бойчева да е жива и здрава Господ много търпение даи даде че съм едва в 11седмица. Сега остава да се успокоя и да заравя приказите за аборт и крещенето което изтърпях. Всичко ще бъде наред, а аз много ще си мисля къде все пак да родя. Мами няма ли някоя да ни зарадва с бебе визирам Лили или има още време. Зизи не можах да се зарадвам за теб, дано всичко е наред и да се  прибереш скоро.
Re: Тема на бременните №95
« Отговор #903 -: Септември 10, 2015, 17:49:51 pm »
Да се отчета и аз. Днес ходих на консултация,днес влизам във 30г.с.
Малкият мъж е добре и вече тежи 1533 грама.  :D  Надявам се, ще си изчака вътре до термин,че ми се втвърдява корема от края на 5-тия месец и нищо не помага :(
Успех на всички!!!
*
Re: Тема на бременните №95
« Отговор #904 -: Септември 10, 2015, 19:12:28 pm »
Сол, те всички трябва да са регулиращи, ама явно на моят корем различно му влияят :)
Никита, няма страшно! Моят предният път се втвърдяваше през цялата бременност ама си изчака :)
*
Re: Тема на бременните №95
« Отговор #905 -: Септември 11, 2015, 10:52:57 am »
Ех, момичета, колко много сте изписали. И тази темичка отива към своя финал. Чакаме още сладки бебоци преди да я завършим.
Лили, хайде мила не остана. Той бебчо си е избрал най-хубавата дата, за да дойде ще видиш. При нас Александра тръгна да се ражда в деня на секциото. Значи и ние правилно сме избрали датата  :lol:
Линаполи, при теб също не остана. Не се тревожи вярвам, че всичко ще се нареди по най-добрия начин, с или без твоя лекар.
Зуза, честито принцески..женско царство е в тази темичка. Хихи  :lol:
  Ние с Александра сме си вече вкъщи и все още се настройвам за новата си роля. Тя е кротко бебе ( пу пу), но си иска своето. Кърмим се, но за съжаление кърмата ми е недостатъчно и се дохранваме. Надявам се да се усили, но Божа работа.
От операцията се възстанових сравнително бързо и вече излизам напред-назад по магазините, в моментите, когато тя спи и баща й я гледа.
Няма лесен начин да станеш майка, но в момента, в който гушнеш детето си за пръв път забравяш за всичко -всяка болка, всяка тревога от бременността. Няма нищо по-хубаво от това. Наистина е вярно това, че когато роди сърцето на майката заживява извън нея.
Желая ви успех на всички, бъдете спокойни и търпеливи.  :grouphug2: :grouphug2: :grouphug2:


Всеки миг е още един шанс...
*
Re: Тема на бременните №95
« Отговор #906 -: Септември 11, 2015, 14:36:26 pm »
Днес пак ни гледаха на узи всичко си е наред, но заради кръвното ще полежа още, а така се надявах да ме пуснат за уикенда :(  Днес докато правих изследвана попаднах на една печена акушерка, която  ми обяснява доста за кърменето и неща който не съм знаела. И да споделя  с вас след 16 г.с. започвало образуването на коластра независимо дали изтича или не всички имали. Който ще кърми след 16 г.с. да не се носи сутиен с банели и подплънки, пречело на продукцията на мляко.Имало и безплатни срещи на които се изнася лекции за кърменето.
*
Re: Тема на бременните №95
« Отговор #907 -: Септември 11, 2015, 15:05:39 pm »
Милч, очакват да ти свалят кръвното и така да те пуснат или?
Според мен ако бельото е удобно не е проблем. С първата си бременност се чувствах като в капан и мисля рано смених сутиените, но сега всичко е наред и си ги нося.
*
Re: Тема на бременните №95
« Отговор #908 -: Септември 11, 2015, 21:07:52 pm »
Милч, очакват да ти свалят кръвното и така да те пуснат или?
Според мен ако бельото е удобно не е проблем. С първата си бременност се чувствах като в капан и мисля рано смених сутиените, но сега всичко е наред и си ги нося.

Смениха лечението с цел да достигна нормално ниво. След като го регулират тогава ще ме изпишат.
И аз съм носила сутиен първия път, но кърмата ми беше малко :(  то си е индивидуално.
Re: Тема на бременните №95
« Отговор #909 -: Септември 12, 2015, 12:11:05 pm »
Ехоооо здравейте мили мои:-) как сте днес? Аз да се похваля че от днес влизам в 30 седмица:-):-) времето Мине неусетно остана съвсем малко като че ли:-) минаха вече и първите тонове,лекарката каза че били мн хубави,на 29.09 ми е последната ФМ надявам се и тя да мине добре! Каза ми че трябва да устискам до 21.10,тогава ще съм 35-36 седмица,и се надявам Богородица да е с мен и с моите бебешонки:-)
Незнам дали е много по темата,но какъв перилен препарат взехте за дрешките,прах или течен и на каква марка,че има мн на пазара и се чудя кое да избера? А за козметика? Каква ползват вашите бебенца? Надявам се момичетата които са родили да изкажат мнение:-) аз се чудя между няколко марки и немога да избера:-) а мисля вече малко по малко да купувам по нещичко
Re: Тема на бременните №95
« Отговор #910 -: Септември 12, 2015, 12:23:54 pm »
Весита, аз от самото начало пера с Тео бебе течен , доволна съм, а скоро и пробвах Бочко течен, също съм доволна. А с 10 ръце препоръчвам омекотител на Sano Maxima, невероятно миришат дрешките. ..
*
Re: Тема на бременните №95
« Отговор #911 -: Септември 12, 2015, 12:30:48 pm »
В началото бях купила Пурлан течен, ползвала съм и Тео бебе (и течен и прах), заради силната миризма отбягвах Сано, но също пере добре и е препоръчителен за бебешки дрехи. Като почнат пюретата, някой петна нищо не ги пере :)
Аз съм добре, шетам, готвя, мисля и лютеница да правя  :lol:
*
Re: Тема на бременните №95
« Отговор #912 -: Септември 12, 2015, 12:35:25 pm »
Веси, ние също сме с Тео бебе със зелената капачка. Много добре й понася на кожата. В болницата перяха с Бочко и дали от него или от жегите се беше изринала и й биха урбазон. Вкъщи нямаме такива проблеми. Мисля, като свършим с Тео да пробвам и Сано Максима.
За козметиката взехме бебешката серия на Микса и съм изключително доволна засега. Особено от кремчето под пеленките. Мислех да пробвам Бюбхен, но моя близка приятелка е аптекарка и тя горещо ми препоръча Mixa и така заложихме на нея.


Всеки миг е още един шанс...
Re: Тема на бременните №95
« Отговор #913 -: Септември 12, 2015, 12:49:54 pm »
За какво вие мнение за бебешката козметика на нивеа,или здраве бебе ?
Re: Тема на бременните №95
« Отговор #914 -: Септември 12, 2015, 13:44:56 pm »
Момичета незнам какво да правя, това повръщане не минава и на 15 могат да ме приемат отново в болицата. Дано мине до тогава. Сега съм на деган и пак връщам.
*
Re: Тема на бременните №95
« Отговор #915 -: Септември 12, 2015, 14:02:30 pm »
За праха ние ползвахме Тео бебе. Най-добре като почнеш с един да не го сменяш.При смяната има вероятност бебо да се обрине, при нас така стана. Козметика в началото веледа после реших, че не си заслужава да давам излишни пари и минах на джонсън бейби. Дупето само с крем здраве дебел слой :)
*
Re: Тема на бременните №95
« Отговор #916 -: Септември 12, 2015, 14:33:45 pm »
Момичета незнам какво да правя, това повръщане не минава и на 15 могат да ме приемат отново в болицата. Дано мине до тогава. Сега съм на деган и пак връщам.
Не знам какво се чудиш, събираш си нещата и влизаш в болница, колкото е възможно по-рано!!! Трябваше доста по- рано ако питаш мен, даже несериозно става. Вече и аз не помня колко време, но е от доста, пишеш как повръщаш непрекъснато.Това си е за хоспитализация, ако наистина е така. Направо ти се чудя как може да си седиш в къщи. Сега си и с инфекция (ако не се лъжа ти сис херпеса) на фона на тази ранна токсикоза дето си имаш нещата си стават сериозни.
*
Re: Тема на бременните №95
« Отговор #917 -: Септември 12, 2015, 14:46:45 pm »
Ей Веси, добре я подкара тази тема за праха и козметиката и аз мислех да питам, ама по нататък щях да го правя :) . Радвам се, че и при теб и при nikita87 всичко е наред  :bighug:
milch, бързо оправяне на кръвното и скорошно изписване :)
Синеочка, радвам че се включваш с добри новини за бебка. Пожелавам ти все така да е спокойна малката и да слушка.
Нелка, ти успя ли да смениш лекаря си, не си писала скоро?

Леко бременеене на всички момичета, а на вече родилите пожелавам спокойни дни и нощи  :grouphug2:
*

    bebe_13+15

  • *****
  • 2324
  • мама на две слънца
Re: Тема на бременните №95
« Отговор #918 -: Септември 12, 2015, 14:54:28 pm »
Ако бебето не е с много чувствителна кожа или алергии, няма голямо 3начение ко3метиката. Ние и3прахме един течен сано максима и после минахме на тео бебе. Ко3етиката ни беше на бюбхен, а после и3хабихме каквото ни бяха наподарили. Момчето ми не пока3а никакви алергии слава Богу.
Веречирия, не е най-приятното място болницата, но щом се налага - вли3ай. С баткото имах моменти, в които ме караха да си ходя, но а3 се натисках да остана в АГ, 3а да не рискувам бебето си. Даже имаше някои въ3мутени акушерки, дето се държаха сякаш от кеф стоя там и едва ли не само им съ3давам работа. Ама търпях и си гушнах момченцето  :heartbeat:


Re: Тема на бременните №95
« Отговор #919 -: Септември 12, 2015, 15:14:52 pm »
Не ме разбрахте днес ходих и не ме ориеха на 15, трябвало да минат 30 дни от предното лежане. Да съм издържала още два дни. Херпесната инфекция отмина и обрива засъхна. Пак от болицата си го взех.