0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Априлска тема - нека да ни е пролетно в душите
« Отговор #80 -: Април 22, 2015, 00:00:13 am »
Бени, тя сигурно е тръгнало направо на градина. При нас до тригодишна възраст младежът вече си беше изболедувал каквото имаше и като се роди сестра му, май само два пъти е бил болен оттогава и не е успявал да я зарази.

Не Деси, Тя ходи от 1г8 мес, на крипе, като стана на 3 се прехвърли просто в съседния коридор в ДГ. До ок  5 год, си боледуваше доста често, особено през есенно-зимния период

*
Re: Априлска тема - нека да ни е пролетно в душите
« Отговор #81 -: Април 23, 2015, 00:32:55 am »
Уффффф! :-(

Той реално боледува година и два месеца и това беше. Сега я се разболее веднъж годишно, я не. Има чат-пат по нещо, но не е сериозно (ечемик, суха кожа на ръцете, ей такива).
Чакам да видя щерката колко ще се влачи с болестите. Това й е първата година в яслата. Сега кашля от един месец вече. Няколко пъти бяхме на лекар. Не чува нищо на слушалка жената. Не иска да й изписва аб, защото освен кашлицата друго й няма. За всеки случай ни праща и на ренген. В петък баща й ще я води. А аз в понеделник сигурно ще ходя със снимката за коментар при лекарката.
« Последна редакция: Април 23, 2015, 00:37:08 am от blue_sky »

*
Re: Априлска тема - нека да ни е пролетно в душите
« Отговор #82 -: Април 23, 2015, 10:33:02 am »
Притеснява ме, че ще е най-малкият :( Не е много боен, обикновено лесно отстъпва на всички и не знам да не го тормозят по-големите.
Бебе, не го мисли от сега. По-големите дечица си играят добре с по-малките в общия случай. По София съдя, тя усеща кога едно дете е по-малко и е много внимателна с него. Когато пък е в компания с по-големи от нея деца, те я пазят и играят добре.
Ще стане талисман на групата като най-малък  :D

*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Априлска тема - нека да ни е пролетно в душите
« Отговор #83 -: Април 25, 2015, 17:41:08 pm »
я виж ти, каква изненада.... :)

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4732835
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

    bebe_13+15

  • *****
  • 2324
  • мама на две слънца
Re: Априлска тема - нека да ни е пролетно в душите
« Отговор #84 -: Април 26, 2015, 18:27:48 pm »
Надявам се лятото да са по-малко бацилите, макар че и летните вируси са доста неприятни. Дано поне през бременността да си ходи редовно, че детето си иска неговото. Като ми кажат - пази се, не го вдигай, не тичай. Как точно да стане, не знам :) ДГ ми е единственият вариант.
Имаме първо предположение за розови гащи най-накрая.
Джам, направо си е изненада :)


*
Re: Априлска тема - нека да ни е пролетно в душите
« Отговор #85 -: Април 26, 2015, 23:02:35 pm »
Това с пазенето няма как да стане. Дори и на градина да ходи.
Дано не боледува много детето!