0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Маги, не така, де! Кажи коя ти харесва повече!

Първата, защото става за носене и в ежедневието. Другата си е сватбена, за официали поводи. (Тук казват, като "за църква".)
Блу и на мен първата ми харесва повече :)
Моусит браво за прегледа :)
Смайли то Дани в каквото и да го облечеш все си е хубав и си има момчешко излъчване та няма как да го объркаш :P
*
Хоуп, светла е и много, много бяла.  :lol:

Благодаря за мненията на всички!



*
Блу,на мен също първата ми харесва повече. Кройката и е хубава и стои добре /не че разбирам много,но това виждам  :? Това не е пъррвоаприлско мнение :lol: :lol:/. Аз също нося тениски в розово 8O. И в жълто :o. Последните години нали сме "унисекс"  :lol:. На Дани му стоят много добре дрешките,няма място за объркване   :D.
Аз също се учудвам,как различните марки си определят цените в различните страни  :??До скоро пазарувахме от сайта на H&M Англия /преди да забранят/. Разбирам,че в електронната търговия разходите са по-малки,но разликата в цените от сайта и магазините в БГ беше два пъти  8O 8O. Много,бе??? нямам обяснение! После ,естествено забраниха достъпа до английския им сайт,а директно пренасочва към бг. Скоро не сме проверявали как е.
/www.mamaibebe.com][/url]
Блу, още един глас за първата рокля, но наистина ако имате възможност премерете на място.
Нитратите се събират в корите на тиквичките, затова ги беля, особено сега, когато не им е сезон.

На нас розовият суитчер и червената количка не са ни харизани, а са му купени от мама ... хи-хи... Сега му взех от едно намаление и една лятна шапка с UV защита, каре, но основното пак е розово.  :oops:
Иначе най-любима ми е комбинацията от червено, бяло и тъмно синьо. Харесвам и сиво и бежово.
*
Аз пък го обличам Иво в синьо, ако имам възможност. Стои му добре този цвят. Също и жълто, и зелено.
Блу, според мен купи и двете рокли, ако мислиш, че няма да ги израсте бързо-бързо. Като малка много исках да имам рокля, която да имитира пола и блуза, но да е рокля. Та моят глас е за втората. Може да си я ползва за детски празници - карнавал на цветята.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
И моят глас е за първата рокля. Ама какви красоти има ... направо едвам се сдържам да не поръчам 3-4 роклички за дребосъчка. Но на лежащо бебе нямат същия ефект. Друго си е да щъка или поне да седи. Ясно е за какво ще отива бюджета за дрешки и вече нямам търпение да става топличко, че да я обличам с рокли.
Моят младеж до момента не съм го обличала в розово, че обикновено тези дрешки са купувани за сестра му и са откровено момичешки, но ни дадоха една риза с розови елементи и му стои добре. Smiles, Дани изглежда много добре облечен така. Според мен цвета не е от значение, купувам основно унисекс дрешки, че да могат да ги носят и двамата. А и така объркваме бабите дето се ориентират по дрешките за това кое е детето :-).
А и така объркваме бабите дето се ориентират по дрешките за това кое е детето :-).
:lol: Абсолютно!
*
Здравейте:)

Смайли,и на мен тези цветове са ми любими и сега го обличам в червено(много ми харесва) ,тъмно син и бяло:).Много е хубав Дани :)

Mousyt,много много се радвам за прегледа ,че всичко е ок  :D :bighug:

Ох,рокличките са страхотни наистина:)
Аз все гледам роклички за Ивона,но още няма много,но за лятото вече има от една приятелка и аз нямам търпение да ги облека(дано й станат тогава).
Взела съм й рокля-туника на Next с клинче:) цвят каки:)То май Боби ще е с червено,а тя с по-мъжки цветове :lol: :lol: :lol:


*
блу, първата е готина, но я премерете задълже, защото от опит с две мега кльощави госпожици, на които всичко им седи като харизано, мисля че тази рокличка е доста широчка и ако й седи като харизана няма да се кефи, а и ти :) втората пак така ми изглежда.
аз наистина имам проблем с дрехите, защото масово са като за дечица с моите килограми, говоря за по големи детски дрехи де, не за бебешки :wink:
Е,стига с тези роклички,де,че ме дразните :)Шегувам се,много ви се радвам даже.В нашта рода само най-голяма ни  племенница носи рокли,но тя е на 19.Другите са мъжаги.Но много обичам да разглеждам такива красоти за малки госпожици.
От Лидъл за бебовците взех еени сладки якета,но на баткото съм купувала повече неща и са красиви и качествени.Ще ида да видя тази седмица какво има,заинтригувахте ме.
*
хоупче, ние имаме 4 девойки в родата, моите двете и две племеници, но само моята Еленка носи роклички, другите трите да не видят такова чудо :lol: Затова и аз с удоволствие й купувам, защото общо взето всичко друго износва милата, та роклички й купувам с кеф :)
*

    dess_dess

  • *****
  • 2328
  • станах двойна мама
Маги, не така, де! Кажи коя ти харесва повече!

Блу той въпроса не е към мен, но и аз да си кажа  :P На Некст ми грабна окото, любима марка ми е просто, но цените в 1-вия сайт също ми грабнаха окото, аз ги обръщам в лева съответно и толкова парички за 1 роклА не бих дала, разбира се, съдейки по това, че към момента живея в БГ и тук стандарта е друг :lol:

И аз съм накупила едни красотички на Некст, вкл и рокли и нямам търпение да ги докаросам вече :P

Добре, че сподели за белъото на ХиМ, защото смятах за зимата да им вземам комплекти оттам, потник и пликчета, ако вече не сме на бодита, иначе и аз поръчвам бодита от Джордж, Маталан дрешки, Майорал също са ми любима марка, много качествени дрешки имат но пак идват скъпички :)
От Лидъл също имаме дрешки но ги носим предимно вкъщи но забелязвам, че са доста качествени, перат се многократно но не са мръднали, за разлика от едни домашни комплекти от ХиМ-а, които с първото пране и им се залющи апликацията :x


*
Ето още един младеж в розово  :D :D1 Явно и този сезон розовото при мъжете ще е актуално  :lol: :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
*

    dess_dess

  • *****
  • 2328
  • станах двойна мама
Оооо Рачо страхотен е! Пу-пу-пу, ама и как му ходи розовото :lol:


Ra4ooo, Teo е страхотен  :P Защо го криеш досега този хубавец???
Розовото му стои чудесно.
А Дани, ако го види, ще му открадне биберона, че и той ползва същия модел  :lol:
Привет момичета и Рачо :D Рачо, страхотен е Тео, много му ходи розовото :) Mousyt, много се радвам, че всичко е наред с очичките на Мати.
И на мен първата рокличка ми харесва повече. Надявам се и аз след около 2 години да мога да купувам момичешки красоти. Ще изчакаме Стефан да стане на годинка и ще се връщаме в клиниката за повторение :D Имаме няколко замразени ембриончета, дано да стане с тях.
На Стефан и аз избягвам да му купувам дрешки в синьо. Вземам му предимно в зелено, защото е зеленоок и много му отива. Сините дрешки са ни все подарък:)
Иначе основно от Next, Аngel baby, Abubu му купувам дрешките. Днес си чакаме пролетното яке и едно елече, отново в зелено. Търся му и памучна шапка, дайте идеи къде да търся.
Онзи ден ходихме за първи път на МОЛ, ама хич не му хареса на малчо :D
Миналата седмица минахме на рехабилитацията. Много съм доволна от доктора и определено има ефект. Само, че правенето у дома на упражнения е трудно. Не е доволен младежът, като тръгна да го занимавам. Затова ако след месец ни дадат направление пак ще отидем на рехабилитация. Ходихме и на детски нефролог, слава богу всичко е ок. Иска да пуснем стерилна урина, когато правим изследванията на 6 месеца и ако има нещо да му се обадим. Ако не, контрола на 1 година.
*

    dess_dess

  • *****
  • 2328
  • станах двойна мама
Един не-бебешки въпрос, има забавяне на социалните плащания за месец Март ли? Имам впредвид майчинските, те не, че са в голям размер, но се бавят, за месец Март аз лично нямам плащане, при вас така ли е?


Това с майчинските хич не ми е ясно.
Последно съм имала плащане от НОИ на 26 февруари, но то сигурно си е за февруари  :ask:
Но сега май трябва някаква декларация да попълня, за да мина вече на 340 лв. на месец. Нали втората година от майчинството помощта е само толкова?
Смайли, парите на 26-ти февруари бяха за февруари. Преведоха ги по-рано, защото имаше почивни дни. Утре според мен трябва да пуснат за март месец. Иначе за втората година трябва да попълниш декларация за тези 340 лв.