0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

 И от мен 1 глас за страхотните бодита на George. Супер качество и несравнима цена -7,50 паунда за 7 бодита. Явор е само с такива от самото си раждане и досега.
<br />[link=http:
*
Момичета, имайте предвид, че обувките на КК се правят в Китай!
Примиджи наистина са прекрасни и тук са на поносими цени.


"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
Сериозно ли, уайти???  8O
Загубиха ме като клиент завинаги. Като ги правят в Китай, защо ги продават по 60 лв.???

*
Да, Блу, от доста време вече. Аз лично имам опит само с един чифт и не бих повторила. За 60 лв. от Амазон може да се поръчат уникални обувки. Пък и цените им напоследък гонат 100...


"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
Не исках да пиша, но сега Уайт като е писала мога да изкажа и своето негативно мнение за обувките КиК ерго че никога не съм купувала и смятам и за напред да не купувам. Още навремето адски много ме издразниха с ония мекици за прохождане, които рекламираха като единствени и неповторими и едва ли не без тях децата не могат да проходят. Та, тогава ги проучвах и следях отзивите за тях и тайничко си ги бойкотирах :lol:
Купувах на капчица като бяха малки, както и на геокс. Имала съм и добри попадения от суисис, еко и разбира се он-лайн всякакви известни и неизвестни марки. Почти всички обувки, за да не кажа всички които съм купувала са носени минимум от 2-3 деца след това :)
« Последна редакция: Март 31, 2015, 13:49:02 pm от StefiZ »
Стефи, а защо така твоето "негатично" мнение  :lol:
Мен това, че са произведени в Китай не ме притеснява. То, кое ли не е произведено там? Прахосмукачката ми на американските IRobot също е произведена в Китай, но това не я прави по-малко качествена.
Виж по ме притеснява това, че някой беше писал, че изпотяват крачето.
В Капчица дундестото краче не се събра. Пробвахме само три модела наистина.
По интернет обувки на детето не смея да поръчвам, че както не влиза ....
На геокс дишащите подметки пропускат мокро при дъжд (една колежка има, не знам дали детските са на същия принцип обаче).

И от мен 1 глас за страхотните бодита на George. Супер качество и несравнима цена -7,50 паунда за 7 бодита. Явор е само с такива от самото си раждане и досега.
Мешко, дай линк към тази оферта, моля  :P
*
Мешко, много благодаря за идеята от asda. Не бях попадала на тях, но сега ги разгледах и много се въодушевих (въодушевление като за 160 лв.:)) Има страхотни неща, освен бодитата. Намерих панталонки и дънки, точно каквито харесвам и търся.
Извинявай, че ще публикувам аз линка, но тъкмо сега гледам тези бодита:

http://direct.asda.com/george/baby/bodysuits/7-1-free-assorted-bodysuits/G004981043,default,pd.html
*
смайли, писали сме много за обувките, можеш да разгледаш. Да, на геокс има модели които пропускат и поради тази причина аз спрях да ги купувам, но другите марки които съм изброила на намаления можеш да намериш доста прилични неща. За мен е много важно обувката да е качествена и това че изпотява крака за мен е основен бъг, а не малък недостатък. Мога да направя много компромиси за дрехите, изобщо не държа на марки и т.н., щом е памучна детска дреха, купувам, но виж с обувките компромиси не правя. Всички в къщи носим качествени обувки, до колкото това важи за стоките на нашия пазар де, и никой от нас никога не е имал проблеми с изпотени или миришещи крака :wink:
*
на Кларкс бебешките обувки не са лоши, излизат към 50-60лв, а по намаления и към 30лв.
много са удобни за обуване, имат размери и за по-широки крачета.
някои от моделите ги има в амазон, но повечето трябва да се купят с посредник.
имат и много хубав калкулатор на сайта.
*
И аз взимам на малката предимно от Асда бодита, пижамки, блузки и панталонки.Излизат на страхотни цени.Другите ми любими са Маталан :) И най-важното розовото не е основен мотив!
За обувките и аз взех К§К защото никъде другаде не влиза крака на девойката.Пробвах и капчица и други, ми не може да я закопчеем.Надявам се сега от ходенето, тичането и т.н. да и отслабне крачето и да имам право на избор.Аз се сетих тия дни за разискването на детски обувки и ще пусна търсачката като имам време да видя какво бяха писали.

*
Здравейте и от нас!
Гледам, че обсъждате детските обувки. Аз до сега само от тук съм купувала обувки, а на К&К сме купили миналата година на Марти едни пантофки. Но бяха наистина много хубави и не бяха изцяло затворени и така крачето се проветрява. И аз не мисля, че е решаващо дали се произвеждат в Китай, а дали наистина са удобни и да не спарват. А за цените да не говорим, затова с удоволствие вземам като ми дадат хубави обувки от децата на приятели. Аз купувам на децата от марката Elefanten  на Deichmann. Сега даже имаше много сладки останали единични или 1-2 чифта от модел и взех на Габи 2 чифта за 25 евро, а те наистина не са евтини. Трябва да се търси и гледа. И аз купувам дрехи главно на Марти от Lidl и съм много доволна, а Габи носи каквото е останало от него и мен не ме притеснява че не е розово.
Ние днес бяхме на кардиограма, нали имахме ангина преди1 месец. И урина дадохме, всичко е наред и при двамата. Сега чакаме да дойде и хубавото време. :D


*
Ехееееееееееее,привет и от мен:)

Че ,хубаво сте се разписалиииии:)
И темата за обувките и мене ме вълнува :)
Много полезни неща обсъждате за което съм ви много благодарна:) :bighug:

А за падането и ставането ,лелееееееее незнам какво ще правя :lol: 8O

Ние иначе сме добрее:)Дадохме кръв за първи път ,а урина незнаех,че трябва и сега ще носим и сме се снабдили с едни колектори за момче и момиче,но първия ни опит не се получи :?
Направо не виждам как ще влезе урината в найлоновата торбичка 8O,но пак ще опитаме де:)
Малко сополи имахме,прихъркват им носслетата и тия дни капки едни черни слагахме и инхалации .

Мousyt,успех днес при очния преглед:) :goodluck:

Айде вече да се оправя времето трайно,че не се издържа вечеееееееееееееееееееееееееее :lol:
Lary75, напоръча ли дрешки?  :lol:
Тези бодита са размер само до 1 г., а аз му купувам вече 86 номер. Ще погледна дали няма други.

Маги, и аз не обичам да обличам Дани в синьо (особено в светло синьо), както и ти явно избягваш розовото за Мони. Ще се опитам да кача една снимка, на която нашичкият е облечен в розово и седи в червена количка  :lol: Може и да го направят на момиченце  :lol:

Ра4ко, и аз загледах пантофките на КиК. Сториха ми се подходящи и за навън - едни лекички и мекички, и с хубава гумена подметка. Даже мислех, че са обувчици, но продавачката ме светна, че били пантофи.

Обухме днес новите обувки. Ходи с тях като Робокоп  8). Подметките им са твърди и не е свикнал.

Не съм много очарована от детската кухня. В основното имаше две люспи от домат (едната бая големичка), явно не ги белят. Тиквичките също не бяха белени. Солта и захарта ми се сториха като за възрастен човек (поне за моя вкус бяха ок). Иначе беше много вкусно патешкото със зеле, въпреки че Дани не го хареса и го изплю най-демонстративно на земята. Според мен просто не му хареса зелето, че ядеше за пръв път. Изяде си половината супа от тиквички, надробена с хляб. Десерта и основното аз ги изядох  :lol:
Като плюс е това, че са херметически запечатани и няма досег с кислород.

Успех на всички на прегледите. Да излезнат чисти резултатите.
*
Смайлс, какъв ти е проблемът с това, че не е белена тиквичката? Все пак минава термична обработка.
Сериозно ли сте на 86 вече? Тъкмо София ще му отпусне нещо розово.  :lol:

Аз пък днес влязох в магазина на ВербодЕ да разгледам роклите, че през юни сме на сватба и ще трябва да се издокараме. Тъкмо имаха намаление на рокли и купих една за едно момиченце, което е поканило сина ми на рд. Ама много затрудних бедната продавачка. Да не бяло или бежаво, искам къса (цял ден ще е мероприятието и да може да се движи все пак) и да става за хърбавели като моята. Единствено една зелена ставаше, но май ще поръчам и една друга от Некст, която ми се вижда още по-подходяща.
Показвам:
http://www.vertbaudet.de/armelloses-madchenkleid-aqua-bestickt.htm?ProductId=702130162&FiltreCouleur=6729&CodBouw=364791183&t=2

http://de.nextdirect.com/de/g52130s7

За бельо H&M не ги харесвам. Бодитата много се захабяват, а и синът ми има две пижами (може би от година ги носи), които са с дупки вече.
Тези пък в Некст имат различни цени за различните държави. Същата рокля е с 5,50 по-евтина в Люксембург отколкото в Германия. Сигурно, защото нямат пари миличките.  :lol: Разлики за страни с по-висок и по-нисък стандарт разбирам, ако по-евтиното се продава в страната с по-ниски заплати, а не обратното. Както и да е.
Да я наконтя нея ми се вижда по-сложно от това за мен да измисля тоалет и обувки.  :lol: Че и сандали или обувки. Синът ми е лесен. Ще измислим някой панталон и риза (евентуално нещо късо, ако времето е хубаво).

Рачко, и аз харесвам Елефантен и от тях взимам често на децата обувки. Проблемът с големите номера е, че вътре не е само кожа, ами една подплата като при маратонки (меш се води, не знам как се казва на български). И си мисля, че тя сигурно запарва. А и те не са никак евтини. Днес гледах сандалите, пак са си по 40 евро. Е, в сравнение с примиджито за 80, евтино е, да. :-))))). При дъщеря ми проблемът с крака е обратният. Има много слаб крак (като моя милост), а местните деца и възрастни са със съвсем други крака. На Елефантен й стават, де. Но те имат и различни ширини.
« Последна редакция: Март 31, 2015, 22:44:24 pm от blue_sky »

*
Смайлс, още се назлъндисвам, защото толкова много неща сложих в кошницата, че прецених, че трябва да ги редуцирам, когато ми мине еуфорията :D
И мен много ме е яд, че дрешките за момченца са основно сини. Но пък на сина ми много му приличат, заради очите му, и половината му дрехи, в крайна сметка, са сини. Останалите са зелени, защото пък аз обожавам този цвят :)
По повод обличането на момченцата в розово (защото и моята сестра облича племенника ми в дрехи, останали от кака му), моят мъж коментира, че истинският мъж се чувства сигурен в своята мъжественост и затова не му пука, че е облечен в розово :)
Много са сладки хлапетата, когато излязат навън за пръв път с обувки. Като патета са.
blue_sky, рокличката е прекрасна.
*
И ние носим 86 девойката върви висока и бързо израства всичко.Носи от племеника дрехи дето той е носил на 2-2,5г.Да знаете че бодитата от Асдата не са много удобни на по-слабички дечица, поне според мен.Те се прехлупват горе и ако е по-слабо може да му се оголват раменцата.Докато ние сме пухкави и всичко изпълваме много добре.

Блу, разкошни рокли.Аз на нашата госпожица тая година разни дънкови сукмани съм и взела да се фръцка с тях.

Усмивки, разкошен е Дани.Нас редовно ни бъркат с момче, макар че шапката и е с цвете например и е с червено-розови джинси.Вярно че якето е синьо, ама това ми хареса.

Лари, мъжът ти е прав.

*
Ох аз само набързо прелитам и лягам, ама не се сдържах 8)
Аз пък днес нашия го бях облякла в бяло и при все че си има много мъжка муцунка в клиниката ме попитаха това ли е "София"? 8O Нашия има лилав спален комплект, аз обожавам мъже в такива цветове и също дебна да не е само синьо ;)
Прегледа мина добре, всичко ни е на шест - следваща контрола на три годинки 8)
*
Маги, не така, де! Кажи коя ти харесва повече!

Блу,и двете рокли са разкошни,но първата е някакво особено зелемо,поне на снимката и май е точно за много русо и бяло дете като модела.Другата е по-универсална като цвят.Не знам как изглежда твоята госпожица.Пробвай първата и ако и пасва,не купувай другата.Всъщност като модел първста е някак по-тежка и официална поне според мен.
*
Първата, аз не съм много по дантелите :)

Абе бебета, аз вече не се сърдя като я бъркат.Ми аз питам винаги момченце или момиченце си имате.А веднъж как се изложих.На една позната детето на 5г, ама не подстригано с една дълга къдрава коса и аз реших че е момиче.Ми разбрах после че е момче ама вече го бях объркала.