Здравей Kiara,
Питах те как си получила резултатите, тъйкато и аз ги отчаквам още от понедлник, а пък са готови от 20 дни.
Аз мисля да ги повторя септември и дано 3-я ден се пада в делничен ден, тъйкато преди ги изследвах на 4-я ден рано сутринта, но доц. Конова каза да отида колкото се може по рано в лабораторията, тъйкато и аз съм на 24 часово дежурства и е малко сложно.
При мен от години FSH е в горната норма, а LH в долната норма, пиех диане35, малко се норамализира и като го спра пак е същото, но не мога да го пия вечно.Аз съм правила 4 пъти инвитро - първия път 5 фоликули и две яйцеклетки, оплодиха се нямаше проблеми разделиха се на 6, но уви нищо; втория път сменихме инжекции и по голяма доза, но пак същото оплодиха се и се задържа до 12 седмица и се наложи аборт,тъйкато спря сърдечната дейност. Но това ме накара пак да опитам и се надявах, че ще стане пак, но сега имаше вече една яйцеклетка, но аз съм упорита и пак опитах и пак 1 яйцеклетка и пак нищо. Сменявахме инжекции и възможно най-голямата доза се започва, доктора предположи, че може да има изчерпан яйчников резерв, но на мен не ми се вярваше. Сега като си направих изследванията май че е истина
. Казвам ти всичко това не за да те плаша, а защото с доктора трябва да се вземат най добрите мерки така да се каже и да има колкото е възможно повече яйцеклетки.
Незная от къде си, ако си от Пловдив иди в тази лаборатория и на място си направи изследвания, да не би при траспортирането да е станало нещо.Все пак резултатите от FSH и LH предишните не са толкова лоши, за да бъде чак толкова нисък инхибина.
Желая ти успех и пиши какво е станало.