Здравейте, момичета! Не съм се включвала до сега, но имам нужда да споделя с хора, които са на тази вълна и ще разберат вълненията ми. Последният ми цикъл започна на 12.09. и решихме с доктора да направим лека стимулация и евентуално инсеминация.И така стимулация 5 дена с клостилбегит от 3-ти до 7-ми ден ден, след това естрофем. Следват няколко прегледа за проследяване на фоликули (4 бр.) и лигавица, всико се развиваше добре, единия фоликул нарастваше. На 12-ти ден 1 фоликул пред спукване, другите 3 останаха малки и не се броят. На 13 ден инсеминация, но фоликулът все още не беше спукан. Вечерта остри болки в десния яйчник (там беше доминантния фоликул) и си казах "спука се явно". На 14-ти ден на прегледа се установи, че наистина се е спукал и направихме реинсеменация. Продължих с естрофема + дуфастон. На 09.10.(28-ми ден, на който трябва да ми дойде попринцип) доктора ми каза да отида в клиниката за кръвен тест. Днес ми е 11-ти ден от реинсеминацията, а вече нямам никакво търпение. Имам от 4 дена ПМС - болки в корема, каквито попринцип имам 2-3 дни преди да ми дойде. Също така от 4 дена зърната ми са доста чувствителни, при допир ме болят (досега почти винаги имам болки в гърдите по това време на цикъла, които спират ден преди да ми дойде, но никога не са ме боляли зърната). Имам и други неразположения като гадене, подут корем, апетит, който се появява ненадейно и ако не хапна имам чувството, че ще колабирам, но това е още от деня на овулацията и предполагам, че се дължи на лекарствата. Сега чакам с нетърпение деня на кръвния, но нищо не мога да направя за момента, освен да споделя с вас и да чакам.