StefiZ ,   непременно ще пробвам  .Тъкмо имам  налични  продуктите .
Аз много обичам нахут и слагам сварен в салати , готвя го с   ориз и пиле  и т.н.
Снощи:
-крем нишесте  какао и ванилия 
-     
Руладини  от свински котлети с  плънка от каквото имаше  в хладилника и запечени със сметана  и  грана падано на фурна - 
бяха божествени  - казва мъжа ми  .
Взех  вчера котлети от Лидъл , начуках ги   , намазах леко с горчица  .Сложих по резен направо  сурови  чушка,  морков , скилидка чесън , слайс  луканка, бекон, топено сирене  .Завих на рулце , завързах с  конче. Запържих леко от всички страни, извадих от тигана , махнах кончето    и прехвърлих в  тавичка със заквасена сметана   , отгоре наръсих сирене грана падано / това имах - може и кашкавал / и запекох за 20 мин . Можеше и в тигана да сложа сметана и  до готовност да се   варят на котлон , но на фурна  по- ми харесва.  Зеленчуците  вътре останаха  леко  сурови  , което е мн приятно .
Днес  :
-супа коприва със сирене
-запечени на фурна патладжан , лук, домати , чушка  - гювеч -рататуи  
[Омлет в плик
Това ме озадачи   

Усмивкеее, я кажи как става? 
на Smiles  не знам каква е рецептата , но аз знам  студентския вариант за "пържене на яйце"  без използване на  посуда .  Включва се  ел. котлон ,загрява, отгоре се слага един лист хартия и чуква яйцето -  "изпържва се до готовност  " и няма нищо за миене после . Свидетел съм  на този начин на приготвяне