Явно ние държим рекордите с телевизията и филмичетата
Да си кажа честно, не го ограничавам много, защото докато гледа един филм, прави още 10 неща едновременно. После ми преразказва филма, впечатлява се от сцени, реплики, накрая започва да играе сцени от филма или най-сладкото е като започне да измисля свой собствен. Може да ми го разкаже и с трейлъра даже
Не е ограничен и откъм излизания, книги и игри, но честно казано не съм на принципа, че всичко електронно трябва да се ограничава. Таблет нямаме, на смартфона иска да пипне някое "копче" с мое позволение, сега се учи на тъчскрийн и като гледам как реже, маже, лепи и рисува, по никакъв начин не спъва развитието му. Комуникативно и игриво дете е, затова смятам, че не трябва да го ограничавам и с електрониката - нека се научи на технологии, аз съм ЗА децата да знаят основни неща за работа с технологии, ако всичко е с родителски контрол.
Относно селата - всичко е прекрасно, ако има къде да си оставиш децата спокойно да играят и да обичаш селото като такова. Аз, съвсем откровенно си признавам, хич не понасям селската идилия, просто не ми е в душата. Ако сме за седмица най-много и откачам извън града, ставам нервна и гадна. Това не важи обаче за морето, там винаги ми е нирвана.