0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Радвам се за сестра ти Таня и й стискам палци...Твоята тема беше като знак за мен защото съм в края на бременността и трябваше да ме планират за секцио в правителствена при христова,но ме отказа сега се чудя как ще го приеме и дали  ще ми даде досието с изследвания за да отида и да родя другаде, където днес вече се уговорих.Заради подобна случка при мен на при първото раждане в токуда и съмнение за белодробна ембулия,мен тя ме прати на стро видове лекари и кръв, което е вероятно от желание да се застрахова,защото всеки път ми казва,че не е трябвало да забременявам и да ми забранят след първият път,да ама няма как да върна времето назад...Стискам Ви палци!!!










« Последна редакция: Октомври 18, 2011, 20:37:56 pm от jam »
*
Таня,така ми е олекнало на душата след този положителен пост :).Много се радвам и се надявам сестра ти да се възстанови напълно!

страхотна новина....дай Боже всичко да мине по-бързо и сестричката ти да се въстанови на 100%
Николай е на 2г.4м.5д.
*
ху Слава богу! Айде вече да си я прибирате и всичко лошо да остане зад гърба ви  :lol:
В очакване ....
*

    nimika

  • *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
Вярвам , че положителната енергия на всички момичета  , по-някакъв начин е  спомогнала  за това , което  докторите са успели да направят от невъзможното  възможно ... и да се усмихнат всички с облекчение .

Дано вече следват само хубави неща !!!!!!

Тане,  :bighug:


*
Не успях да напиша нищо първия път,направо бях потресена.
Бързо възстановяване и само хубави неща оттук нататък !


Божееее Таня, направо намам думи да изкажа възмущенито си от тая псевдо докторка.
Дано да се подобри сестра ти и заедно да се радвате на дечицата си!
За съжаление вече в БГ не останаха свестни лекари и ако ти се наложи да влезеш в болница не се знае как ще излезеш. Това е като руската рулетка.

Когато аз направих спонтанен аборт миналата година след Иксито в АГ-то ме оставиха да се мъча като куче от болка и накрая вече ми сложиха и Диазепам да заспя, но аз така и не можах и на моменти присто имах чувство ,че губя съзнание. Мислено се прощавах с близките си и си казвах, че това е краят ми... Молих се на акушерката да викне доктора, но тя ми заяви, че не можела да му дава акъл ...
 :x
*
Таня,слава Богу,че всичко се нарежда и сестра ти е по-добре!Искрено се радвам и желая бързо завръщане у дома при бебенцето й!

*
Благодаря ви за пожеланията момичета!Дай боже да се оправи по бързо сестра ми.Дотогава все ще съм на тръни.
Както ви писах по горе в сряда трябваше да се реши гинекологичния проблем.Сестра ми се подписа, че отказва екипа от правителствена болница и дойдоха други лекари от МД.Екипа от лекарите почти единодушно искаха да  отстранят матката.Обаче във вторник вечерта събралата се течност започна сама да изтича, изпадна и парчето плацента което създаде толкова проблеми.И отпадна нуждата от гинекологичните манипулации.Сега всеки ден идват гинеколозите и следят изкъсо нещата, правят промивки и т.н.
Обаче от няколко дни сестра ми отново е с главобол.Оказа се, че след толкова упойки, манипулации, лекарства и т.н организма и е много изтощен и в момента е станал склонен да произвежда тромбове и първия признак за това е главобола.И сега сутрин като я заболи главата и слагат разреждащи кръвта препарати, а вечер я наливат с плазми и куп други лекарства за да не получи кръвоизлив.Лекарите казаха, че цялата тази терапия която и е правена досега ще я повторят, но много бавно и постепенно и се надяват организма да заработи както трябва.Казаха, че ще е за 20 дни.Много искам вече да се минали да всичко да е забравено.
А като попитахме сестра ми за гадната д-р Румяна Христова какво да я правим, тя каза "да е жива и здрава".Да знаеш, че можеше да умреш заради некомпетентността на някой и да простиш трябва да си много добър човек.Ето такъв човек е сестра ми.Разбира се ще говорим пак на тази тема, но когато изпишат сестра ми.Лично аз не мога да простя.Може и да не съм права, не знам.Гадната д-р Христова ми съкрати живота не наполовината ами не знам на колко.......Но сега важното е сестра ми да се прибере в къщи жива и здрава.Ще ви пиша пак като имам новини.Благодаря на всички ви за подкрепата!
« Последна редакция: Октомври 24, 2011, 02:14:43 am от tanj74 »
Лошото е че "гадната д-р Христова", ще си остане доктор....
Съжалявам за това което ви се случва!
Дано сестра ти се възстанови напълно и скоро да се прибере у дома при бебчето!


*
Всичко ще се оправи, имайте вяра,да сестра ти е добър човек щом и прощава ,а бебчето как е .
*
Бебе Екатеринка е добре.Двете баби много добре я гледат.Тя е със силни колики обаче не и се чува гласа.Даже двамата батковци Алекс и моето диване не и пречат с плач и викове  :P.Дай боже да е все така спокойна и кротушка.Пък мама като се прибере няма да си познае момичето.Качила е почти килограм и си има бузки  :P.
« Последна редакция: Октомври 24, 2011, 18:33:16 pm от tanj74 »
*
Таня, все хубави новини да носиш.
Дано сестра ти се възстанови по-скоро и да гушка Екатерина.




"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
Сега прочетох :(Съжалявам за всичко през което ви е се е наложило да преминете,Таня.Дано сестричката ти се възстанови.
За "докторката" няма какво да кажа.Ако имате сили се борете,утре друга жена може да е в това положение.
Пожелавам ви много сили,кураж и търпение,дано всичко лошо е останало зад гърба ви.На малкото слънчице,добре дошло на белия свят.Дано скоро мама си е у дома и да се гушкат!
*
tanj74 Как е сестричката ти, вече по добре ли е , как е малката Екатерина ,дано всичко да  е добре , и да си е в къщи при бебчето.Бог да е с вас !
*
По-добре е.Още е в болницата, но снощи и казаха, че най-вероятно към края на седмицата ще я изпишат  :P.
От тук нататък ще трябва да се пази много и много да си почива.
Бабите ще помагат с Катюшка.А Катюшка е много добре.Тя е малко слънчице и ще донесе много късмет на мама, тати и бати  :P.
Ще ви пиша пак като изпишат сестричката ми.
*
браво, чудесни новини :D
а бабите ще помагат, каква им е работата :wink:
Радвам се за вас :) Сигурна съм, че като се прибере у дома при малката, ще се възстанови много по-бързо :)


*
Браво ,много силна е сестра ти ,дано в най скоро време се прибере при семейството си ,и да прегърне дечицата си .
*
Момичета, аз рядко влизам, но случайно попаднах на темата и сега като прочетох всичко съм много разтревожена. Аз самата се следа при Христова и ми предстои секцио след около месец при нея. Ами какво да правя? Да разчитам на късмет или да се спасявам.....
Таня, радвам се за сестрати и се надявам скоро всичко станало да е само лош спомен.