0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Таня, моля се сестричката ти да се оправи и скоро да си е в къщи, здрава,  при малката принцеса и всички от семейството!!!
За отношението на "лекарката" прсото не знам какво да кажа.. Гонете я до дупка!!

*
Таня, ужасно е това което ви се случва, моля се да се развият нещата по най-благоприятния за сестра ти начин.
Не оставяйте да й се размине на въпросната "доторка", това безхаберие е нечувано....
Таня, съжалявам ужасно, че трябва да преминете през това. Ще се помоля за сетричката ти. Пиши как е тя.

За "лекарката" - не знам, не съм в състояние да проумея как е възможно да има нещо по-важно от грижата за болен човек в критично състояние. Особено ако си полагал Хипократова клетва. Не се отказвайте да търсите справедливост.
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
*

    deep

  • *
  • 2887
  • believe in YOU
Мила Таня, моля се, сестричката ти да се възстанови напълно и бързо! Скоро да гушка малката принцеса!

Изпращам своите най-добри чувства към цялото ви семейство!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

    wild cat

  • ***
  • 404
  • Няма начин да няма начин!
Мила,Таничка, втрещена съм от това, което прочетох за сестричката ти. Не мога да повярвам...много съжалявам...  :(
Желая й много сили, много шанс и воля да се бори и бързо да се възстанови, за да може да се наслади на майчинството си.
И на теб ти пожелавам много сили, миличка! Бори се заедно с нея и ще успеете, сигурна съм.  :bighug:
*
Сега прочитам за този ужас.

От сърце и от душа се моля да оцелее и да се възстанови майката на малкото бебе. Просто дано господ да не допусне едно бебенце да расте без майка - изпращам ви цялата си положителна енергия :bighug:
В очакване ....
*
Здравейте момичета!Най-накрая мога да напиша нещо хубаво- от събота през деня сестра ми е започнала да се възстановява.
Нощта петък срещу събота беше най-критичната.Даваха ни 5% шанс че ще оживее.Сега вече е в съзнание, не е упоена като беше всичките дни дотук и даже сме разговаряли с нея.
Сега ще ви напиша малко повече подробности.Всичко тръгва от грешка по време на секциото.Всеобщото мнение, че грешката е елементарна.Тези дни се разбра че има течност в матката и най-вероятно ще и направят кюртаж за да я махнат.Другия вариант е да и отстранят матката.Все още положението е опасно, но важното, че другите неща са овладяни.Лекарите в ИСУЛ направиха невъзможното да спасят сестра ми.Направени са и две пункции на гръбначния стълб, два ядерно магнитен резонанса, скенер, някаква манипулация с която вкарват камера по вените за да открият и раздробят тромба и сума ти други неща.И когато успяваха да подобрят единия показател другите се влошаваха и така без край.И ставаше все по-лошо и по-лошо.Сестра ми получаваше непрекъснато епилептични пристъпи, тромба не намаляваше, кръвоизлива в мозъка едвам е овладян, накрая най-критичното беше, че до такава степен и се разреди кръвта, че нейния организъм престана да произвежда тромбоците и всички се страхуваха от още кръвоизливи.Започнаха вливания на плазми и леко леко всичко се оправи.Сестра ми се роди за втори път.От вчера вече е добре.Движи си краката, кръвоизлива е овладян, тромба го няма, епилептичните пристъпи също ги няма, остана само проблем с китката не (може да си стисне пръстите), но това е поправимо.И най-важното е да предотвратят процесите в матката.Чакам сряда с нетърпение и след това се надявам да ми олекне докрай.

 :bighug: :balk_47: чудесни новини мила! браво на лекарите в исул, дано изпишат сестра ти напълно възстановена, от сърце ви желая на всички здраве  :bighug:
« Последна редакция: Октомври 17, 2011, 21:13:00 pm от mecinka »

*
Таня и моите най-искрени пожелания за сестра ти! Дано скоро се възстанови напълно, да се радва на детето си здрава и спокойна и всичко това да остане само лош спомен за нея и цялото ви семейство! И на фона на цялата неприятна история: Честита ти племенница, да расте здрава и щастлива и да ви кара да се усмихвате постоянно!!!

Съжалявам, ако "наливам масло в огъня" със следващите си думи, но от споделената история, освен въпросната Христова /която няма да нарека лекар/ според мен вина да се стигне до това положение със сестрата на Таня - имат още доста хора, проявили безхаберно отношение. :x Хайде, да кажем тази Христова е мърла, или просто некадърна, или и двете, оплескала нещата, изписала момичето в лошо състояние... Ами всички онези, при които тя после е търсила помощ?! Това "Пирогов", това частни кабинети, след припадък дори...и реакция никаква не е имало до постъпването в ИСУЛ както разбирам  8O Не ми го побира умът просто, как се случва такова нещо и то в София, при наличието на уж елитни специалисти и болници? Не съм лекар и въпреки това , ако на мен приятелка ми сподели подобни оплаквания и е прясна родилка, след коремна операция...ще ми писнат всички аларми в главата и ако трябва за косата ще я завлека в болница. А това момиче, с това медицинско досие, с тези оплаквания...на крака им е отишла няколко пъти и никой нищо не е предприел, за да изясни проблема. Та не е само Христова за съд в този смисъл, не е само тя...  :(


П.П. И поклон на ЛЕКАРИТЕ в ИСУЛ!!!  :D
« Последна редакция: Октомври 17, 2011, 21:14:05 pm от Jbrul »
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
Много се радвам, че нещата са по-добре! Дано най-страшното е зад гърба ви!
Моля се скоро да си е у дома и да гушне детенцето си!
*

    mishanta

  • *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Мила Таня, много ви мисля тези дни и с надежда чаках добрите новини!
Малко е да кажа че се радвам, аз съм щастлива защото
една майка ще прегърне децата си и този ад от притеснения имат край!
Прегръщам те, а на нея желая бързо възстановяване ...
Нека скоро бъде у дома!

А другото ако вие не я осъдите, нека я съди съвестта й,
ако я има...
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *


:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
Таня, дано най-лошото е зад гърба ви и сестра ти скоро да може да се върне у дома! Когато малко се успокоят нещата, непременно подайте жалба! Не само за да й потърсите сметка, ами и за да предпазите други жени от нейната компетентност и загриженост. Съвестта й няма да я съди, както си мисли мишето. Има хора без съвест, за съжаление.

Постоянно четех, за да видя тази новина. Радвам се, че сестричката ти е добре и се оправя. Дано скоро си бъде вкъщи при детенцето!!!

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
*

    sixsens

  • *****
  • 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Ох, слава Богу! Постоянно отварям темата с надеждата да прочета добри новини. Радвам се, че ги дочаках! Таничка, продължавам да изпращам цялата си положителна енергия към сестра ти и да се моля съвсем скоро всичко да е зад гърба ви.
Подкрепям напълно Jbrul в мнението й за споделената вина. Виновни са всички, които не са предприели никакви действия, при положение, че е потърсена помощ. А тая Христова....съдете я до дупка, не я оставяйте да се измъкне! Аз бих подала поне жалби и срещу останалите бездействащи лица в бели престилки!
На лекарите от ИСУЛ - браво!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
Всеки път когато имаше нова публикация в темата, веднага влизах да проверя дали няма новина за сестра ти. Таня, радвам се, че лекарите от Исул са дали всичко от себе си и са спасили сестра ти. От сърце ви пожелавам здраве и щастие и дано всичко вече е зад гърба ви.
*
Таня, от все сърце желая на сестра ти възможно най-бързо възстановяване и скоро да обсипва с грижи и ласки своята Екатерина.

Уви, хората, достойни да бъдат наречени лекари в България, стават все по-малко. :(
*
Таня благодаря, че спидели с нас добрите новини. Явно е, че всички те мислим и отваряме темата с надежда за положителни резилтати. И ето, че те са на лице! В сряда всичко ще мине добре. Успокой се, страшното е зад гърба ви!
Таня, много се радвам за сестра ти! Дано скоро си е у дома при дететнцето и повече не се налага да посещава лекари по такива случаи.

Подкрепям Жбрул, че отговорност носят и другите лекари.
[/url][/url]
*
Дай Боже, в най-скоро време сестра ти да се прибере при семейството си, и да гушне малкото си бебе .
*

    lidia

  • *****
  • 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
 :) Браво. Много се зарадвах  :)Оспешно възстановяване  :)
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0