0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Танче,радвам се от сърце на хубавите новини!Подкрепям написаното от Кремкарамел-дайте гласност на случая,за да предпазите други момичета.
*
За нашия случай се е разбрало в цяла София.Няма болница от която да не е идвал екип от специалисти да преглежда сестра ми или да не е пускано някое от изследванията.
От правителствена болница е искано обяснение за случилото се.Повече от това не знам какво е последвало като санкция.
Също така разбрах, че от нашия случай са се интересували хора които в момента са на власт, но не искам да споменавам имена.
Със сестра ми още не сме говорили какво да се предприеме, не ми се иска да я разстройвам допълнително.Нека си изкара празниците на спокойствие.
И на мен много ми се иска д-р Христова да отговори за злодеянията си.Но това трябва да го реши сестра ми.Ние имаме братовчедка на която свекър и е прокурор, та той е казал, че подобен тип дела се точат с години и обикновено завършват в полза на лекаря.Това е действителността за съжаление.Но има време все ще решим какво да предприемем.Важното e, че сестра ми е жива и здрава.
*
Да,това е най важното че сестричката ти е добре ,нека тя си реши най добре какво иска да прави с тази докторка ,нека сега се наслади, на семейството си ,на децата, на идващите празници ...