0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Много хубаво, Катрин! Сега вече се успокой и се наслаждавай на бременността си!
*
 :balk_46: :balk_46: миличката ми тя :) целувки Катрин :)


*
Браво,Катрин!
Само спокойни и слънчеви дни от тук нататък!
Катрин, радвам се че си добре.

Анук, а защо не пробвате с ин витро на ЕЦ?

ами и този варянт ще го обсъдим с лекарката
със сигурност като ме види ще се изненада
притесняваше се да не стане многоплодна бременност, а то
нищо
Катрин  миличка всичко е станало по най добрия начин и всичко ще е много приятно вече те очакват много радостни миговел
При мен нещата са плачевни от два фоликула ми остана само един които има вероятност да се пукне през почивните дни днес така се наплаках в колата за пръв не ми издържаха нервите.
Успех на всички който чакат резулта ти нека да са най положителните.
Коалче видяхте ли бебчо на ехографа .
Красиfile:///
*
О, да, Краси. Момиченце. Вече е 400 гр почти и около 28см. За сега всичко е ОК.
А теб те разбирам за нервите, но нали знаеш, че не трябва. А през почивните дни няма ли инсеминации при вас? Моите и двете бяха в почивен ден и нямаше проблем. Даже напротив, беше доста по-спокойно.
Пък като няма инсе - ще се постараете по естествен начин. А защо са ти толкова малко фоликулите? Или си писала, а аз нещо съм пропуснала?
Заради кистозата в левия яйчник гледат да не стимулират много ,може би пазят за инвитрото .Тука не правят редукция .При нас не работят събота и неделя. Не знам сигурно аз не се потдавам на стимулациите, вече не знам и лигавицата ми е по малка от предния път и фоликула малък на същите дни
Красиfile:///
*
Краси, приеми го като практика с опит и грешка... Пожелавам ти да забременееш спонтанно или с инсеминация, но с всяка следваща стимулация лекарите разбират точно кое лекарство и коя схема работят най-добре.

Ако пък стигнеш до инвитро, ще са нясно как да те стимулират без да правиш няколко неуспешни или провалени процедури. Виж тогава опитите и грешките са много по-скъпи и по-растройващи.
*
Anuk, Krasi и другите, не се отчайвайте. :bighug:
Ето една статистика, че по-малко ембриони в матката дават по-добър резултат, като най-добре е да са два:

After IVF and ICSI, the distribution of (clinical pregnancy after) transfer of 1, 2, 3 and 4 or more embryos was 20.0%, 56.1%, 21.5% and 2.3%, respectively.

При ИНСЕ и естествения начин е подобно. При мен направих(ме) много фоликули, но се получи преждевременно кървене и МЦ. Разбира се има и изключения, когато се налага редукция на ембрионите.
Има и други фактори - жената да е спокойна, което при мен не става заради мащехата. Налага се да пия хапчета всеки ден заради тази отровна змия, което е противопоказно в нашия случай.

Дано при Вас да е спокойно.
Благодаря ви момичета дадохте ми малко кураж тоя месец няма да го мисля защото то беше някакъв експеримент от тяхна старана да не изтървем месеца Надявам се от другия месец да почнем инвитрото
На всички много късмет и много много положителни тестчета
Красиfile:///
Краси, не се отчайвай, никога не знаеш от кой ръкав може да изкочи заекът :wink:

Катрин, браво, супер си! Майсторка е д-р Атанасова! А щом и редукцията е минала добре, вече само спокойствие и хубави емоции ти желая!

Ние след два неуспешни естествени опита и една изтървана овулация заради служебни пътувания, този месец пак сме на фронта: този път стимулирано (по мое настояване) и за щастие овулацията няма да е в неделя :D Дайте го оня плодовития знак, да си го плясна на десктопа, че от онази страница не мога да го съхраня като снимка. Успех на всички!
*
Катрин много се радвам,че всичко е минало без проблеми и ти желая от тук нататъка една прекрасна и спокойна бременност .Краси-съжалявам мила,Анук-също и за теб но няма да се предаваме.Аз приключих и със 7-та си неуспешна инсеминация.На всички ни желая успех и скорошно забременяване независимо как-дали спонтанно,с инсеминация или ин-витро-само и само скоро да си гушнем бебчетата. :bighug: :bighug: :bighug:
   
*
О, Zyza, скоро се чудех какво става с теб! Съжалявам мила! Какво казват лекарите? Има ли ясни причини за неуспехите? И как всъщност мислиш да продължиш? Защото няма да се откажеш, нали?
*
Няма открита причина за стерелитета ми Коалка-казват,че всичко ми е наред при изследванията.Декември ще имам среща вече с доктор от ин-витро клиника,и евентуално януари да започваме стимулация.Дай Боже до тогава да се получи по естествен път.
   
zyza, горе главата! Слънцето ще изгрее и на нашата улица рано или късно!

Аз пък да си помрънкам. Доки ме стимулира с кломифен цитрат и ми беше казал да отида на преглед на 10-тия ден. Обадих му се да се уговорим за часа, но той ме прехвърли направо за понеделник, когато е 13-тият ден, така че инсето ще е най-рано вторник сутринта. Малко се притеснявам да не изтървем ову-то. По принцип цикълът ми е най-малко 28 дни, понякога и 29-30, но не знам как ще се развие с тези хапчета.
*
Marilena, на мен кломифенът не ми измести овулацията по-рано, а и лекарят ми очакваше фоликулите да пораснат до 24-26 мм след такава стимулация.

Когато ме викаха през ден-два в този период и се опасявах да не изпуснем момента, разчитах на тестове за овулация - правех по два на ден. При положителен резултат веднага се обаждах в клиниката и насрочвах инсеминацията за следващия ден.
Благодаря ти, цигу! Отговори ми и на една друга чуденка, а именно дали тестовете за овулация показват вярно, ако се приема този препарат.  :thankyousign:
*
Ако тестовете редовно и надеждно ти отчитат наближаващата овулация, няма причина да не го направят и по време на цикъл, стимулиран с кломифен. Успех!
*
Marilena, този препарат не повлиявава тестовете за овулаця. Ако обаче ти поставят инжекция прегнил или овитрел, тогава лекарите предупреждават, че о-тестовете стават положителни от нея и не могат да покажат момента на настъпване на о.
*
Как сте момичета? :)Всички чакаме септември и няма движение в темичката.
Катрин как си миличка не се включваш,надявам се да си добре  :crossfingers: :bighug: