0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #60 -: Март 08, 2011, 16:39:19 pm »
Честит 8-ми март мацки!
Бъдете здрави и щастливи! И както днес една приятелка ми пожела - по-следващата година, първо да ми чесити празника моето детенце! Пожелавам го на всички ви от сърце!
*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #61 -: Март 08, 2011, 19:22:29 pm »
                          Честит празник мили момичета!
                            Бъдете винаги щастливи,
                              загадъчно красиви,
                          даряващи  и получаващи любов.

Присъединявам се и към пожеланието на mirkas, да сте благословени да Ви нарекат МАМО

                        
« Последна редакция: Март 08, 2011, 19:32:51 pm от siesta »
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #62 -: Март 09, 2011, 16:40:03 pm »
Момичета, здравейте.
Аз съм от София, но от 4 дена съм се настанила в апартамент под наем във Варна с една единствена цел - инвитро при д-р Александров. Кой дявол ме накара да си оставя докторите от София - незнам, само знам, че голямо доверие им гласувам на АГ Варна и екипа. Предпочетох да не чета предните теми, защото почетох само малко и взе пак да ме гони параноята. Днес ми е почти 2-ри ден от МЦ и утре ще се виждам с Ани. Ех, тази Ани, най - известната сестра в България  :)
Само се моля всичко да мине безпроблемно, защото и идея си нямам какво ме очаква.
*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #63 -: Март 09, 2011, 16:50:22 pm »
Охооооо,добре дошла в темата,Киара!!! :lol: Ами то в този сайт е така-голямо движение е !!!! :pleasantry: Ние пък скоро ще пътуваме за София!! Ама не сме загубили доверие или пък се отказваме от нашия Док,ами поради други обстоятелства! :wink:Няма да се шашкаш! В АГто не правят нищо по различно от другите клиники,а както разбирам,май и ти си "гърмян заек"  :needleani:!! хи хи ! Кой опит ти е?
Абе знаем си ние ,че вас софиянците все ви влече морета,я Варна,я Бургас,ако и да е зима сега?! :sinking:
/www.mamaibebe.com][/url]
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #64 -: Март 09, 2011, 16:55:00 pm »
KiaraTiara, успех ти желая!
Радвам се, че си избрала АГ - Варна! Екипа е наистина страхотен!
А кой дявол те е карал  :wink: Ами вътрешното ти усещане, че там е правилното място  :lol:
Чети си темите - те не биха могли да те "обременят" с нищо друго, освен с бебеееееее  :lol:
Само за сведение - Анито е акушерка! И не се притеснявай - всичко обясняват ОТ-ДО - чудя им се как не им омръзва  :wink: 
А сега е времето за положителни мисли и добро настроение! Идват топли мартенски дни - така че ще имаш възможност и слънчева Варна да разгледаш!
*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #65 -: Март 09, 2011, 17:04:20 pm »
Привет KiaraTiara! Добре дошла във Варна!
Не се притеснявай за нищо, Ани е много внимателна и всичко обяснява. Времето ще мине бързо, няма да усетиш кога ще се прибереш бременна в София  :wink: .
Ех, Рачо, значи и вие стартирате скоро. От цялото си сърце ви пожелавам този да е последния ви опит! Поздрави на Вили!
Михче, мисля те  :wink: !
*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #66 -: Март 09, 2011, 17:06:50 pm »
Привет и от мен Киара :)
Не се притеснявай избрала си правилното място и наистина както Барбаронка ти е казала обясняват от-до :lol: и аз им се чудя.Аз се притеснявах не по-малко от тебе(може и повече) :lol:,а виж сега те успокоявам.Там екипа е супер.

Успех ти желая от сърце :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #67 -: Март 09, 2011, 17:12:05 pm »
Янитка и аз те мисля мила :bighug:.По едно и също време сме писали :wink:.
Рачо, кога започвате то май съвсем скоро 8O 8O .Дай боже ще ви чакаме завърнали се бременни :P :crossfingers:.Успех ви желая заслужавате го.
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #68 -: Март 09, 2011, 17:13:42 pm »
Момичета, чакайте малко, аз реших една руска салата да направя тука да убия малко времето, а вие толкова много поздрави! :)
Много сте мили!  :bighug:

Незнам как е в София, но аз дойдох уж по - на топло, ама такива студове и на Аляска не съм брала  :lol:
Искам да знам само кога ще ме боли и колко ще ме боли. Другото просто няма значение. На мен ми е първи опит, на 26 съм. Направиха ми лапаро преди 20-ина дена и ми вързаха и двете тръби заради хидросалпингс, след хламидийки (ах, гадинки малки). Туй то :)
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #69 -: Март 09, 2011, 17:21:15 pm »
А иначе само да добавя, че от София не съм недоволна, просто веднъж се срещнах с д-р Александров и ме спечели завинаги този човек. Навих си на пръста, че ако не направя инвитрото при него, няма да се получи никъде другаде, и ей ме на сега Варна Уинтър Тайм :) За малко се бях отказала, защото това си е страшно откъсване от ежедневните занимания - нов град, жилище под наем, сам - самичък и прочие, но пък реших, че трябва да съм в пълна психологична ефективност, ако искам  :bori_007: :bori_004:.
*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #70 -: Март 09, 2011, 17:40:19 pm »
Мила KiaraTiara, няма да те боли! :wink:
Стимулацията е 10-11 дни. Аз най-се притеснявах, че няма да мога сама да си бия инжекциите, защото ужасно ме е страх, но бях ужасно горда със себе си, не е сложно и не болят (Анито показва и това как става). През самата стимулация аз направо летях в облаците, бях изпаднала във много приятна еуфория, това и други момичета са го споделяли. После е пункцията - тя е с пълна упойка и въобще нищо няма да усетиш - минава за около 30 мин. После е трансфера - той протича като обикновен гинекологичен преглед и там нищо няма да усетиш - 15-20 мин. И после идва голямото чакане до теста - там малко напрежението е повечко (по скоро нетърпението), но кото се заредиш с приятни книжлета, филмчета, разходки в Морската градина и то взело, че минало времето и..... +++ - от сърце ти го пожелавам.
Ако имаш въпроси, не се притеснявай - питай, затова сме тук - да помагаме с каквото можем.
*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #71 -: Март 09, 2011, 18:44:38 pm »
KaraTiara добре дошла!Дано да се върнете цял отбор в София  :bori_007: :bori_004:
*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #72 -: Март 09, 2011, 19:27:58 pm »
Здравейте,

някой има ли информация до кога ще отсъства д-р Александров. Днес бях в центъра защото имах уговорка с него , като ми дойде цикъла да си запазя час за цветна снимка. Попаднах на Малена и тя ми каза,че доктора ще се върне след около 10 дни. Записах си час на 18.03 но доколкото разбрах има голяма вероятност да не се е върнал до тогава. После се замислих ,че доктора ми каза да търся Ани ама ми стана неудобно ...... Малена ми съдейства и беше  много любезна. Не съм запозната с организацията на работата там и се питам има ли значение дали е Малена или Ани.,все пак Александров каза Ани.

Сега пък не мога да намеря телефона на Ани за да говоря и с нея по този повод. Може ли някой да ми го даде , телефона ,предполагам на лични е удобно.
Благодаря предварително и стискам палци за групичката на д-р Александров и не само :)
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #73 -: Март 09, 2011, 19:29:06 pm »
Киара,добре дошла във Варна,и лека и успешна процедура ти желая.Доктор Александров наистина е способен да спечели човек от раз,радвам се че си му се доверила,няма да сбъркаш.Болкааа.....ами то болка да ти кажа и да има ще е сладка..но по скоро да усетиш лек дискомфорт след пункция или като при цикъл,нищо кой знае какво ;).На трансфера нищичко няма да усетиш,ами само ще се радваш на точиците сложени в теб,след това пак най вероятно ще имаш чат пат болки като при цикъл.Всичко се издържа,още повече като се знае защо сме тръгнали по този път то няма болка която да ни спре ;).Успех момиче,и на всички останали успешни процедури и много целувки и прегръдки ;).

Ами не се зне кога ще се върне ,поради лични причини...дано е по скоро :).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #74 -: Март 09, 2011, 19:33:21 pm »
Леле, какво е това нещастие.. И аз днес намерих една жена горе на 7-мия етаж и тя ми каза, че го няма д-р Александров. Аз нали при него съм дошла! Как така няма да се прибира още 10 дена поне....

Май ще стягам багажа наобратно докато още имам време!  :balk_159:
*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #75 -: Март 09, 2011, 20:25:34 pm »
Привет Киара! На правилното място си попаднала! Жалко, че на док му се е наложило да отсъства, но по принцип той работи в екип с д-р Ковачев и д-р Кисьов. Така, че ако решиш може да стартираш опита си за да не губиш време. Щом д-р Александров ще се върне след около 10-тина дни, означава, че за пункцията ти ще е на линия. Предполагам, че вече ти е направен сондаж, което означава, че другите двама доктори, които съм цитирала по-горе могат да ти проследят стимулацията. Няма смисъл да се шашкаш и да отлагаш опита си. При първия ми опит сондажа ми прави д-р Ковачев, стимулацията - д-р Ковачев и д-р Александров, пункцията - също д-р Ковачев и д-р Александров, а трансфера д-р Александров и д-р Кисьов.
Исед, няма значение дали ще кажеш на Малена или на Ани да ти запише час за цветната снимка. И двете акушерки работят в екипа. :D Сега ще ти изпратя и мобилния на Ани на лични.
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #76 -: Март 09, 2011, 20:53:31 pm »
Сега като се оттървах от шока :band: и мисля малко по - трезво, си давам сметка, че така или иначе не вярвам на някой друг, значи няма причина да не продължа тук.

Какво е сондаж?  :ask:

Не ми е правено и ми звучи ужасно!
*

    Eille

  • *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #77 -: Март 09, 2011, 20:53:56 pm »
ised, цветните снимки ги прави или д-р Ковачев, или д-р Кисьов, и двамата са много внимателни, на мен всеки ми е правил по една цветна снимка, разлика няма.

KiaraTiara, добре дошла! Чесно казано и аз бих се притеснила, ако трябваше да стартирам и изведнъж док го няма, особено ако не съм пациентка на клиниката отдавна и не познавам другите лекари. Ти кога очакваш цикъл за начало на стимулацията, сондаж имаш ли? Протокол? Прегледа след началото е на 6ти ден, дано доктора се е върнал дотогава, не за друго, ами ти ще си по-спокойна в неговите ръце.

Аз в понеделник бях в клиниката - имаше едно момиче с положителен тест, чакаше да броят бебчетата, ако чете, може и да се похвали :D.
Видях и Мънкито, беше отишла да прави рекламация на бебето, това много ревяло :P :P :P

Писали сме едновременно - сондажът е пробен трансфер, като мануален преглед, нищо не се усеща.
 
« Последна редакция: Март 09, 2011, 21:00:13 pm от Eille »


Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #78 -: Март 09, 2011, 22:11:43 pm »
Ако сондаж е пробен ембриотрансфер, не, не ми е правен, ще го правим утре мисля. Днес ми е 2-ри ден от МЦ. Нямаше как да дойда за един ден за този пробен ЕТ, та за това така.

Лягам си момичета! Много, много ви благодаря на всички, за отзивчивостта и милите думи.
Е, хайде, лека нощ!
*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #79 -: Март 09, 2011, 22:19:34 pm »
. Днес ми е почти 2-ри ден от МЦ и утре ще се виждам с Ани. Ех, тази Ани, най - известната сестра в България  :)
Щом ти е втори ден от МЦ, може би ще стартирате стимулацията от утре с д-р. Ковачев. Или ще изчакате другия месец, ако се виждате за първи път и нямаш никакви прегледи и изследвания. Каквото и да реши доки., знай че си на правилиния път и правилното място. Щом си направила първата крачка, не се отказвай - продължавай бодро на пред и вярвам, че ще успееш!  :wink:  :)