0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #100 -: Март 11, 2011, 11:21:43 am »
Ох,момичета и днеска си поплаках :( корема бая спадна, гърдите не ме болят и се уплаших.А като ви чета днес и ме развълнувахте много :bighug:.Мъжо пък е много готин и аз още повече искам да се зарадваме,абе ревлива работа каквото е писано няма смисъл от много ревове,но така ми олеква малко поне.

Киара,мила съжалявам,че се е отложило за добро е да знаеш osi_9. Сега ти се вижда далече времето когато ще започнеш,но повярвай ще мине по-бързо от колкото очакваш.Много късмет ти желая :crossfingers: yahoo_17


Човече, много се радвам,че те 'виждам'  :bighug:
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #101 -: Март 11, 2011, 11:41:58 am »
Михче и мен ме хващаха лудите, гърдите бяха поспаднали...симптоми нещо се загубиха, прокървих на всичкото отгоре......поревах си, направих теста ей така колкото съвсем да се убедя, че нищо не станало.....препишках теста и го оставих, изобщо не стоях и не треперих над него, защото вече всичко отписах .....и след 5-10 мин се осетих да го погледна и щях да падна, като видях 2 чертички  8O 8O, айде пак рев от изненада....треперене, олеее.......сега като се сещам какво преживях ... :lol: :lol:
така че вярвайте в успеха и не обръщайте внимание нито на гърдите и други симптоми, от четене в интернет още повече полудявате....това го казвам от опита си  :D
*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #102 -: Март 11, 2011, 14:24:49 pm »
Опааа,хоп ,ето ме и мене!! Силвия,добре дошла и ....довиждане!!! osi_19 :wink: Свършила си си работата  :bfp: и е време да се местиш !! Хи хи х,ама е хубаво ,че се отби да вдъхнеш кураж на нашата тема! Честно казано,ние тука много ви чакаме,такива като вас!!! preggo
Михче,споко момиче!! Всички тези емоции и сълзи са напълно разбираеми!! Никой не ни е казвал,че ще е лесно,особено това гадно чакане!Няма как да се променят нещата-все пак идват от природата! Ще издържиш и ти до своя ++ край! Споко! Съвета ми е да пуснеш теста на деня ,който е казал док!! Знам ,че чакането е мъка,ама по-добре тогава!Поне резултата какъвто и да е той,а при тебе 100% е  :bfp1: ще е сигурен! Иначе се получават едни обърквациии,не искам да си спомням даже! Нали скоро минахме по тая трънлива пътека,че даже като чета Силвия,нещо подобно и при нас! Абе ,тъпа работа!! Времето е прекрасно вече,живота се възражда навън,а в тебе се заражда,да знаеш! :lol:
Киара,ти пък къде си забила към Русе ,бе,момиче???? :D Ама,голям мерак те гони за АГто Варна,май!?Аз преди време ,редовно го бърках тоя разклон,нали след Разград който е!??И аз все към Русе хуквах,ама се усещах!! Нищо няма,ти след месец пак ще си на тоя път,ама в обратната посока! Следващото ти връщане е вече с  ylinfant!!! :wink:Азащо не и  :sbabygirl: :babyboy:
/www.mamaibebe.com][/url]
*

    Eille

  • *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #103 -: Март 11, 2011, 14:52:54 pm »
Ох, сори за спама, ама последния път тръгваме с мъжа ми за Велико Търново и пътуваме си и изведнъж табелка "60 км до Русе".



Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #104 -: Март 11, 2011, 15:09:10 pm »
Ee, моето беше табела с 34 км до Русе. Оказа се, че съм се отклонила с около 60 км. Абе, Варна - София ми излезе 560км и 5 часа и половина бъхтене. Поне куките ме пощадиха него ден. Като им казах, че съм минала за по напряко през Русе и хорицата решиха, да ме пуснат.

Мариги, като те чета и на мен ми се дорева. На мен ако ми се случи такова нещо, целият квартал ще разбере. Дай Боже всеки му  :)
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #105 -: Март 11, 2011, 16:26:22 pm »
Като им казах, че съм минала за по напряко през Русе и хорицата решиха, да ме пуснат.

Хахаха, ти ме разби! Евала, не мога да повярвам че са проявили човечност и са "избягали " от 20 лв.:) обикновено са  :noevil: макар сега май и 20 да не ги харесват мазните полицайчета, че малко им се видят:)
Сори за OFF-a :D :offtopic:
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #106 -: Март 11, 2011, 16:57:50 pm »
Силвия.....то като гледаш, бая хора не сме за тая тема....ама все минаваме, да вдъхваме кураж на другите  :wink:, а и някое друго бацилченце да хвърлим из темата  :sbabygirl: :babyboy: :D

Мих..и аз имам усещане и вярвам, че ще успееш  :wink:, още малко ти остана.... :wink:

ееее, ни сме добре значе......по пътя към Велико Търново влязохме в Търговище по погрешка, бяхме 3 девойки и след няколко спирания тук там да питаме, най накрая излязохме от там в посока Търново.. :lol: :lol:
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #107 -: Март 11, 2011, 17:24:13 pm »
Здравейте момичета и Рачо,
следя от доста време с интерес вашата тема и вече се престраших да пиша, защото мислим да правим ин-витро при доктор Александров май месец, сега сме в период на изчакване. Накратко за мен: на 32 години, от Бургас,съпруга ми на 36, опити за бебе от 3 години и 3 месеца, миналата година януари забременях,след двугодишни опити ,но в 7 г.с. последва мисед. Имам неуспешна инсеминация октомври 2010г. при нашия доктор, в момента чакам да ми излязат генетичните, а имунологичните показват леко завишени НК клетки и понижени Т-лимфоцити. Съпруга ми пие разни витамини и добавки, защото последната му спермограма е много зле само с 15% нормокинезис. Това е засега, май стана малко дълго. Ще се радвам, ако ме приемете във вашата групичка и дано някой ден всички успеем да гушнем своите рожби.
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=ani_mih][/url]
*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #108 -: Март 11, 2011, 17:27:00 pm »
Eeeee,че какво му е на Търговище,бе,ей!!!! :x Много хубаво ,китно градче!! :lol:Имаме кумци там! Много свестни младежи,от "нашата банда" при това и сега са с двама много готини малчугани-момченеце и момиченце! Александровченца и Марковченца :D Ама сега големи-на 4 са вече!
А и какво лошо има-опознай Родината за да я обикнеш!!! :wink:
« Последна редакция: Март 11, 2011, 17:35:16 pm от ra40 »
/www.mamaibebe.com][/url]
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #109 -: Март 11, 2011, 17:31:38 pm »
Габи, добре дошла и не се притеснявай да питаш, за каквото и да е било покрай процедурата  :wink:
попаднали сте на правилното място, пожелавам ви успех от все сърце  :wink:
рано или късно, всички ще успеем.....вяра и надежда вършат чудеса!!!!! :wink:
*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #110 -: Март 11, 2011, 17:33:09 pm »
Хе хе ,Добре дошла ,Габи!!! osi_5Как няма да те приеме,нали това е най - готината група!  :band: А и само отличници тука! Нали виждаш,няма мърдане! Освен това си и от Бургас! То от това по-добър атестат няма-веднага те включваме!!!
п.п. да ти кажа честно,от Бургас много забременяват в нашата тема!  ylinfant Даже вече им изтървах бройката! само на нас малко ни се опъва тая работа,но тая година ни е ред!! :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #111 -: Март 11, 2011, 17:36:04 pm »
Eeeee,че какво му е на Търговище,бе,ей!!!! :x Много хубаво ,китно гръдче!! :lol:Имаме кумци там! Много свестни младежи,от нашите при това и сега са двама много готини малчугани-момченеце и момиченце! Александровченца и Марковченаца :D Ама сега големи-на 4 са вече!
А и какво лошо има-опознай Родината за да я обикнеш!!! :wink:

Ама Рачо  :lol:, ти що помисли , че не харесвам Търговище........ама много бързахме тогава и това отклонение ни дойде малко в повече  :D
иначе друг път съм ходила там за по дълго, като не бързах... :lol:
общо взето много обичам да пътувам и само ни дай с мъжо някъде да се запътим ей така....без много да му мислим  :D
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #112 -: Март 11, 2011, 18:40:00 pm »
п.п. да ти кажа честно,от Бургас много забременяват в нашата тема!  ylinfant Даже вече им изтървах бройката! само на нас малко ни се опъва тая работа,но тая година ни е ред!! :lol:

Споменах ли, че съм родом от Бургас  :witch:

Габи, срам ме е да ти кажа добре дошла, че и аз съм на гости тука  :P, но да знаеш тези момичета са златни. Толкова гостопримни съфорумки не бях срещала  :thankyousign:. Стискам палци!
« Последна редакция: Март 11, 2011, 18:43:31 pm от KiaraTiara »
*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #113 -: Март 11, 2011, 20:35:09 pm »
но да знаеш тези момичета са златни. Толкова гостопримни съфорумки не бях срещала 
Да не забравяме момчето, че ни е много ценно! Като ни затресат яко нервите, умее много хубаво да успокоява и да разведрява темата.  :wink:
Добре дошла и от мен gabi_ivanova ! В добри ръце си, да знаеш!
Тази година предричам бум на бебета.  :D :wink:
*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #114 -: Март 11, 2011, 20:43:23 pm »
Добре дошла и от мен gabi_ivanova !
Яниткаааа внимавай ще ти го напомня  :D :D :D
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #115 -: Март 11, 2011, 21:25:13 pm »
Хеййййй, бургазлии я се включете и тук  http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=34411.400 , че да се запознаем!
И, Рачо, ти май рядко надничаш в тази темичка, та да ти я копна тук  :wink:

Добре дошла на gabi_ivanova и да не се задържаш дълго тук  :lol:

silvia29, лека бременност ти пожелавам до термин  :wink:

Виждам и една-две стари муцунки! На тях им пожелавам бързичко да се изместват в една бременна темичка  :wink:

Успех на всички - пролетта е моят сезон!!!!!!!!!! На мен точно март месец ми беше процедурата и уж Предколеден подарък щях да имам, ама той изпревари доста. И вашия сезон е пролетта! :lol:
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #116 -: Март 11, 2011, 23:30:21 pm »
Охооо раздвижване яко има тука,добре дошла на Габи,да се омитате бързичко всички от тука ейй,че наш док да има време да си почине наслаждавайки се на снимките на всичките ни бебчета :)))
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #117 -: Март 11, 2011, 23:40:28 pm »
Момичета и Рачо тая вечер  много ме боли като пред цикъл.Нямаше да пускам тест по-рано от понеделник,но тъйкато много ме боли и ако не е станало бебче да знам поне и да мога да пия нурофен щото адски ме боли като съм в цикъл,а камо ли сега след толкова интервенции.А лабораторията   в аг работят събота нали :ask: :bighug:
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #118 -: Март 11, 2011, 23:43:06 pm »
Не в събота не работят,аз пусках в лаборекспрес ;).Спокойно миличка ще се оправят нещата,пиеш ли ношпа всеки ден по трипъти ?
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #119 -: Март 11, 2011, 23:55:55 pm »
Мерси много мънки :bighug:.Не очаквах да има някой в тоз час.Страхотна си както винаги.
Много е рано дано отчете правилно,но ако съм добре и още не ми е дошло ще изчакам до понеделник.Още веднъж мерси ,мила.