Julia_m ,ще те помоля за рецептата за крема с кондензирано мляко.А тортите ти са върхът.Аз също желание имам ама като съм с 2 левииииииииии,ама правя опити де,не се отказвам ,само дето и аз не мога да си намеря малка разфасовка фондан и си го правя сама.Купувам си туй-онуй от Илчовски ,но фондана и там е по 4.5 кг.
Кутия маскрапоне- 0,5кг.
Две кутийки кондензирано мляко - около 0,8л.
Аз добавих и две кутийки Филаделфия Йогурт
Първо се разбиват маскрапонето, към него добавям филаделфията, а след това и кондензираното мляко. Имай предвид че този крем става доста течен, но тъй като тортата която правих беше с акива блатове че общо взето попи в тях - резултата беше вълшебен вкус
След като постои няколко часа в хладилника става екстра.
P.s. : Рецептата за тортата я взех от този блог:
http://vkusnoikrasivo.com/recepy/1041/%D0%A2%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B0но не използвх кокос, просто си го спестих и крема направих с филаделфията
А фондан има в Хитрините в по-малки разфасовки - най-малкото е килограм бял, а цветни има и по 250гр. но общо взето излиза скъпичък
Но пък такива красоти .....