0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Според мен е ясно, че пари за фонда ще има, както до сега. Ясно е и че всички молби ще получат одобрение - също както до сега. Паниката е ненужна. Просто е въпрос на време. Големи хора сме все пак. Истинските проблеми ще започнат след като парите бъдат отпуснати. Хората одобрени още миналата година ще започнат процедури, получилите удължение на заповедите - също, а дали парите и времето за новополучилите одобрение ще стигнат? Или може би, ако имат късмет ще започнат първи?
Момичета, честито на всички и аз получих дългоочакваното обаждане. Стискам палци и желая на всички УСПЕХ и БЕБЧЕТА
*
Momicheta, pitate, iskate informacia, a nikoi ne chete. Ne mi se tarsi, no sigurno predi 10 str. bjah pisala, che poslednata sedmica na januari shte zapochnat da se razdavata zapovedi, kato opisah i prichinite. No ne, vie prodaljihte da si povtarjate vse edno i sashto - kolko ste iznerveni i kolko mnogo chate. Ami izvinjavaite, no az shte spra da vi otgovarjam i davam kakvato i da e informacia, zashtoto e bezmisleno i  adski demotivirashto.

pp. izvinete za latinicata
StefiZ ,завиждам ти за търпението!Момичета , четете!Вече се писа,че са започнали обажданията.Стефи 100 пъти ,каза че ,когато има информация,какви са новите правила,промените в Правилника,по колко молби ще се одобряват месечно ще ни информира!Бъдете спокойни и не се изнервяйте излишно!
Стефи,благодаря ти за търпението и информацията.Ето ,че Фонда започна да раздава заповеди.Успокойте се вече момичета. :P
Поздравления за всички получили дълго чаканото обаждане!Пожелавам ви от сърце успешни процедури и много усмивки от тук нататък! preggo :bighug:
Здравейте момичета :hello2:
След днешния ужасен ден това, че вече има получили обаждане е НАЙ-Хубавата новина - Честито на всички и Успех osi_9! Дано всички опити завършат с поне по едно живо и здраво бебче за всяка една от нас!
StefiZ, моля да не ни "изоставяш" -  :youwoman: Всички тук се нуждаем от теб и съветите ти!
« Последна редакция: Януари 24, 2011, 19:17:27 pm от andji7000 »
*

    anajens

  • ****
  • 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
 :bighug: :balk_50: :balk_47: Чудесни новини, толкова са радвам, започваха да се обаждат, пожелавам на всички одобрени и на всички чакащи  хубави и здрави бебета!
много бързо се развиват нещата, което направо ме изненада, щом сутринта са звъннали на 7198 номер за получаване на заповед след седмица...
*
здравейте !  момичета по колоко заповеди ще раздават на месец  имате ли информация?  дано вече да са по-добри новините  за всички  и успех !
предполагам по 300 най-много 400, Февруари ще стане ясно.


от фонда са казали, че днес са стигнали до 7200 номер
« Последна редакция: Януари 25, 2011, 11:12:59 am от anichka.bs »
*
Здравейте момичета, искам да споделя с Вас, че аз също съм в Олимед, но това, че те взимат заповедите от София - нищо не значи. Аз подадох документи в края на март месец / №7146 / и ноември ми се обадиха да отида да си я получа.Така и направих, но се налагаше да направя една операция и след месец и половина да им се обадя да ми кажат какво ще правим след това. Преди две седмици им звъннах и се оказа, че заповедите се връщат обратно в София и пак чакаш да ти се обадят от там.Вчера ми се обадиха и в понеделник ще си получа, надявам се окончателно заповедтта от София.Надявам се и на Вас да се обадят колкото се може по-скоро и да успеете от първия път.Късмет на Всички. :bori_015:
След един отказ от Фонда и много сълзи, сякаш има светлина в тунела и дядо Боже май е решил да ни даде шанс, та да се запиша да следя.
    Здравейте, момичета,

Днес получих обаждане от фонда, че съм одобрена и бях много щастлива след дългото чакане! Но следобед ми се обадиха да ми съобщят, че д-р Владимиров не е подновил договора си с фонда и трябва да получа съгласието на друга клиника, че ще ме вземе и тогава ще ми връчат заповедта.Моля, ако има други момичета в подобна ситуация, да я обсъдим! Дали няма да се наложи да чакаме дълго време ред???  :ask:
Angel,
тук момичетата дискутират този проблем:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=42367.640
Дано се разреши в най-кратки срокове!
Исскрено желая успех!
*
съобщение от клиниката на д-р Владимиров:

Цитат
Скъпи приятели,

Екипът на Център по Репродуктивна медицина и оплождане ин витро „София“ се извинява за неудобството и притесненията, които предизвиква поради временното прекратяване на договорните отношения с ЦФАР. Причината за тази стъпка е закриване на дейността на Медицински център по Репродуктивна медицина и оплождане ин витро „София“. Нашият екип става част от нова болнична структура, която изисква друг тип лицензиране. След получаване на необходимите разрешителни в близките месеци, СБАЛАГРМ „София“ възнамерява да сключи договор с ЦФАР за 2011г. Надяваме се да получим вашата подкрепа в тази не лека и за нас самите ситуация.

Благодарим ви за разбирането.
аз си открих инсулинова резистентност и другия месец отивам на ендокринолог, че и да ми дадат заповедта, преди да се оправя не искам да рискувам започвайки опита.
anichka, как така изведнъж?
Много се зарадвах.Как напредват номерата само.Супер и дано продължават в същия ред. :youwoman: