0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Стискам палци на всички ви  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Много се радвам за новите положителни тестчета, браво момичета :bighug:, пожелавам ви лека и безпроблемна бременност и здрави и палави :babyflips:на финала!
Мили момичета пункцията ми беше вчера а от предималко имам зацапване дали е нормално да е един ден след това и корема ми е мн надут мн ми е притеснено няма как да е цикъл нали
Здравей,Гери.Не мисля,че е нормално да имаш зацапване,но все пак звънни да попиташ.А това че корема ти е подут може да се дължи на многото яйцеклетки.Някакви признаци на хиперстимулация.При всички случаи е най-добре да се обадиш.Ние все пак не сме лекари.Успех.
  
Скъпа Диди аз съм след пункция и ми казаха че е нормално да имам зацапване
*
Малко късно се включвам, но за зацапването е напълно нормално аз го имах 2 дни!
Казаха, че е от дупченето при пункцията! :goodluck:
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ МОМИЧЕТА. НЕКА ПОНЕ ЕДИН ДЕН В ГОДИНТА СЕ ГОРДЕЕМ, ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ, ЧЕ ИМАМЕ УНИКАЛНА ПИСМЕНОСТ И КУЛТУРА.
Честит празник на всички и нека в този ден още веднъж си пожелаем да се сбъднат и нашите мечти!!!А относно зацапването,напълно е възможно и аз да бъркам,но аз и след 23 яйцеклетки и след 11,12 съм нямала.Затова явно се обърках.След като от клиниката са ти казали,че е нормално мисля,че това трябва да те задоволява като отговор.Ние можем да споделяме как е протекло при нас самите,но не и да даваме становище кое е нормално и кое-не.Извинявай ако по някакъв начин съм те подвела.
  
Момичета, има ли желаещи за кафе утре сутрин?
Тенеза, ако не физически, то умствено сме с теб. Стискаме ти палци и чакаме новини. Успех, драга.
Минах си по реда Додо и Гери бяха с мен днеска звънях на Росен (ембриолога) 6 сме оплодили перфектно сега на 27.05 в 11 ще ми върнат 3 броя надявам се много силно да повлечем крачета и само  :bfp: :bori_004: :bori_007:На Вас благодаря че сте с нас чякаме и от вас бебоци
Ходих на преглед сутринта - имам само 2 9мм фоликула и още няколко дребнички. За сега ми  увеличават дозата Пурегон, за по-нататък - не знам. Между другото съм  болна и ще трябва де се оправя за няколко дни. Както и да е, утре пак съм на преглед и след това ще докладвам пак.
И аз съм на опашката за имуновенин и интралипид. Имате ли идея къде го има           ( имуновенина ) и колко струва?
*
И аз съм на опашката за имуновенин и интралипид. Имате ли идея къде го има           ( имуновенина ) и колко струва?
Иве,имуновенин има в аптека Фармаплюс,която се намира до синьото пазарче ул. Русе 17 и телефон 052 617 447.Може да се обадиш по тел. предварително да питаш и ако няма ще ти го поръчат.
Другия вариянт е от София от производителя директно,но трябва да имаш човек,който да отиде да го вземе и да ти го прати.излиза с около 50лв по евтино.За тел. в София ще питам Дидка(Тенеза),че го дадох на нея и ще ти пиша пак.
Пожелавам ти успех.
Здравейте,момичета.Отдавна не съм влизала в форума,но да дам отчет и аз.Най -после ми определиха 21 ден за Лукрина.Ще бъда в клиниката на 12.05.и ако има и други момичета да са по същото време там ще ми бъде приятно да се запознаем / е знам ,че има много време до тогава/.
Доддо,как са нещата при теб?Направи ли трансфера? :bighug: yahoo_17
Здравейте момичета мина и трансфера на 25.05 сега полежавам вкъщи обаче ме наболява корема ниско доло и ми е малко притеснено. На трансфера ми вляха банка калции с винамин Ц и Албумин имах болки и докито  ме прегледа и каза че имам течност. Леко ми е подут корема ако някой е минал по моя път нека пише  :bighug:
*
Гери, най вероятно е от хипер стимулация,не се притеснявай ще отшуми,но ако не спадне или не отминат болките се обади да им кажеш!

Стискам ти палци многооо на теб и на Дидка  :balk_21:и на Дори(ще я навестя да и го кажа лично :balk_600:)
*
Иве,телефона на пласмента на Имуновенин в София е 02/8466186.Обади се говори  с тях ще ти дадат адрес от където може да се купи и някой да ти го изпрати.Дано да ти свърша работа...

Доддо,как са нещата при теб?Направи ли трансфера? :bighug: yahoo_17
Ани,мина трансфера в понеделник,миличка.Сега си почивам и предимно лежа.Ставам за малко да се разходя по двора и да хапна някоя черешка и пак лягам.На 2.06 ще правя кръвен тест.Силно се надявам да има успех...А на 12.06 като дойдеш ще се видим.Целувки...
...Стискам ти палци многооо на теб и на Дидка  :balk_21:и на Дори(ще я навестя да и го кажа лично :balk_600:)
Айде,Гери,чакаме те на рибкааа...прясна прясна....стига си работила..
Доддо,много се вълнувам за теб.Ще стискам палци с ръце и крака. :bighug:
Днес пак ми увеличиха дозата Пурегон, вече е 300 е/д. Вляха ми и Интралипид. За Имуновенин-а казаха, че т.к. нямам антифосфолипиден синдром, ще ми го вллеят по-нататък, при положителен тест. Сега не било наложително. Аз ще си запиша телефоните, Доддо, за да ги имам за по-нататък. Прегледа днес показа 2 по-големички фоликула и 3-4 дребнички, надявам се да пораснат, защото иначе ще трябва да разчитам само на тези 2. Малко се притеснявам от тази малка бройка.
Момичета, Доддо, Геритата и Тенеза и всички, стискам ви палци, на вас се надявам и събирам кураж за себе си. Като ви гледам как се справяте, направо ви се възхищавам. Успех, милички.
Благодаря ти Иве дано всичко при теб е наред и да си отгледаш доста фуликули.Стискам палци за положителен резултат. Момичета искам да задам един малко странен въпрос трети ден след транфера и гърдите са ми леко болезнени и меки а по време на стимулацията твърди и мн болезнени.Понеже ми е първи опит и незнам кое е добре и кое не моля помигнете ми.
« Последна редакция: Май 28, 2010, 10:52:38 am от g.petrowa sdl »
*
Ти наистина си паник бутон Герии :bighug:!!!!!!
Сега от теб се иска да спреш да мислиш и да търсиш симптоми, признаци или каквото и да е, трябва само  :balk_126:и  :balk_177:

После следва  :cloud9:и накрая  :babyflips:

Целувки!!!!!