Аз бях изключително доволна от термометъра на микролайф за 10 лв., много точно и бързо мереше, но Деси го изгриза
Незнам защо не ползвате електронните за подмишница, от както са се родили и на двете с такъв съм мерили, само подмишницата, винаги са отчитали точно (засичала съм със живачен).
Давам пример: снощи, след реваксинацията, Вероника вдигна температура докато я приспивахме. Първо, нямаше как през нощта да я събличам и меря под мишницата, за да проследя положението и съответно да предприема мерки, понеже всичко се случи бързо и внезапно, второ, предния ден, и при мен, и при нея отчетеният резултат беше около 35,2 С -35,4 С ( с електронен на Чико), а при педиатърката детето имаше 36,9 С. Пробвах няколко пъти, нито веднъж не минахме 35,5 С.
Предвид предстоящата поява на ново човече и очакващи ни (дай Боже) детски ясли и градини, а съответно и по-чести разболявания, реших да си улесня живота с термометър за чело, пък дано случа на качествен! Последно педиатърката ни убеди да си вземем като нейния - на Микролайф.