0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Aubergine

Re: Топла, ваканционна седмица 13-19.7.2009
« Отговор #20 -: Юли 13, 2009, 23:38:25 pm »
Нуну, на мен ми казаха от един сайт, че били спрени от производство. Не знам до колко е вярно.


Аз се пробвам да удължавам времето м/у храненията със залъгалка, но човека или не знае какво да прави с това нещо, което не пуска мляко, или просто не я ще.
Голямо киселе е вечер и ме прави луда. :)
*

    lady_11

  • *****
  • 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Re: Топла, ваканционна седмица 13-19.7.2009
« Отговор #21 -: Юли 13, 2009, 23:38:39 pm »
Момичета, кой от вас ползва електронен термометър за измерване температурата на детето? Препоръчвате ли ги? Евентуално от тези с инфрачервените лъчи? Доволни ли сте? искам да купя за подарък.

Аз ползвам ето този http://www.lanaform.com/cgi-bin/shop.pl?shop=1&extlink=12&sw=detail&id=3799&tree=241&lg=2
Сравняван е с обикновен електронен и живачен термометър. Точен е , обаче при висока температура винаги проверявам с още един термометър за всеки случай.

Не ми говорете за последни кътници - повече от четири месеца ни мъчат.
*
Re: Топла, ваканционна седмица 13-19.7.2009
« Отговор #22 -: Юли 13, 2009, 23:46:05 pm »
Лейди, от къде го купи?
Re: Топла, ваканционна седмица 13-19.7.2009
« Отговор #23 -: Юли 14, 2009, 00:19:12 am »
Нуну, на мен ми казаха от един сайт, че били спрени от производство. Не знам до колко е вярно.


Аз се пробвам да удължавам времето м/у храненията със залъгалка, но човека или не знае какво да прави с това нещо, което не пуска мляко, или просто не я ще.
Голямо киселе е вечер и ме прави луда. :)

Бери, и моята дъщеря изобщо не желаеше залъгалка в началото.  С упоритост обаче (разбирай, към третия месец) успях да я убедя, че и харесва и сега са неразделни.  Аз също настоявах да я приеме, за да има с какво да се успокоява като се събуди нощем между храненията (вместо да яде на всеки час).  При вас киселостта може и от коликите да е вече, за което бибата няма да помогне съществено.
*

    lady_11

  • *****
  • 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Re: Топла, ваканционна седмица 13-19.7.2009
« Отговор #24 -: Юли 14, 2009, 00:40:22 am »
Лейди, от къде го купи?
Премама - с намалението беше от порядъка на 103 лева.
Лично аз за такива покупки, след аспиратора за нос бих си купила нещо на Terraillon  и по-точно:
http://www.laredoute.fr/vente-thermometre-multithermo.aspx?productid=324157182&documentid=429209&categoryid=53649404&pos=7_n_n&numberpage=1
Отказа ме това, че в бг-мамата в Ларедутската тема, бяха споделили, че не мери точно, а щях да го поръчвам по нет-а.
А Ланаформ-а в Премама пожелах да бъде изпробван и  съпоставен с друг термометър и чак тогава го купих. Между другото и стайната температура мери точно - имаме и друг термометър в стаята и го съпоставям при почти всяко включване, преди да измеря температурата на детето /заради батерията ако евентуално е изтощена/.
Само трябва да знаеш, че в различните области на челото /ако мериш така/ се получава разлика от 2 до 4 десети и трябва да мериш по към слепоочията. Точно заради тази разлика при висока температура съпоставям с обикновен термометър.

В тази връзка едно лирично отклонение - може да им са скъпи нещата в Премама, но  знаят как да си продават стоките и за това харесвам магазина /а в Мадъркеър в Мол-а и Бейби планет  примерно на подобна прищявка за съпоставяне, ме гледат кат извънземно/.
*
Re: Топла, ваканционна седмица 13-19.7.2009
« Отговор #25 -: Юли 14, 2009, 02:02:02 am »
Мише, взех на Валери гумени ботуши от Комсед преди доста време и по-голям номер, но имах и конкретна цел. Специално след като ги купихме и заваля и малко по-истински го изведох на "нарочна" разходка за цапане в локвите с тях. И му обясних, че може да джапа само ако е с ботушите. И досега ако е с нормални обувки заобикаля локвите, но не знам колко време ще е това чудо 8) Иначе има и във всички магазини на Колев и Колев.

С тия термометри ми писна тотално - включително инфрачервен на Чико, за който мога да кажа, че многократно ме изважда от равновесие с фалшиви температури. Е, ако мериш в ухото вместо на челото както пише, понякога докарва и съпоставена с точно мерещ дигитален термометър. Не го препоръчвам! Аз меря с нормален дигитален на Чико и под мишницта вече.

Залъгалката я махнахме на 2г. и 2 месеца с горчив гел - изплю я, обясних, че му горчи, защото е стара, мрънка мъничко или по-точно не знаеше какво да прави вместо да я смуче около 24 часа и повече не я е търсил.

Тази вечер Валери ни събра очите в точка.  Седна да вечеря заедно с нас (случва се за кажи - речи първи път). Сам си поиска ориз (от това, което му предложих за вечеря),взе си ии една филия хляб и започна да се храни като наистина гладен 8O Всъщност направо се натъпка 8O Доволна майка му, ама дали въглехидратите му дойдоха в повече на знам, после 2 часа търча като кон и скача без да се спре за секунда 8O
От известно време ни преследва като си играе с определена игра,да сме задължително и двамата с татко му - намира ни занимание и обявява "вие заедно дръжте кулата" (например). Липсва ли някой от нас - въпросната игра не се поглежда :) Но най - ми харесва като вземе да си гледа бебето. Купих му една кукла, на която се сменят памперси, има шише и гърне. Прави всичко както знае, кръсти го "любимото ми бебе"  и аз само му помагам да му обува чорапите :lol:


*

    z22

  • *
  • 3293
  • мама на слънцa
Re: Топла, ваканционна седмица 13-19.7.2009
« Отговор #26 -: Юли 14, 2009, 02:30:00 am »
здравейте и от нас!
Слънчева седмица и много хубави моменти!
Ние утре сутрин летим за БГ. :D

Колело имаме и Жорко е луд по него,много си го харесва.Не знам ,каква марка ,но е много хубаво и стабилно.Не е от тези пласмаси,а и гумите му не са пласмаса,което много ми харесва.Като се приберем,ще погледна дали пише марката и ще дам снимка.

За зъбките - и на Ж0ржи кучешките ни правиха малко проблеми,но не бих казала,че кой знае какво .Като цяло не се оплаквам.Той има и 4-те кучешки вече и 4 кътници -  останаха само последните кътници,но май е рано за тях още.

Термометрите - имам електронен - дават ги в Белгия от болницата при изписването.Ми много ме дразни - мери по 5 мин. и ме хваща нерват,пък за детето да не говорим.

За бибите - и Жорко не я искаше - ние слагаме,той плюе и така гледахме ТВ,детето до нас и му държа бибката.Ако си махнех раката,хем я плюеше - хем се сърдеше пак за нея.Не помня кога свикна с нея ,но винаги сме я ползвали само за спане.
« Последна редакция: Юли 14, 2009, 02:33:04 am от z22 »
<br />
*
Re: Топла, ваканционна седмица 13-19.7.2009
« Отговор #27 -: Юли 14, 2009, 11:59:35 am »
Мерси, Лейди, ще го потърся термометъра, само да видя има ли Премама във Варна, ама май имаше.
Аз мислех да подаря инфрачервния на Чико, ама гледам в нета споделени повече отрицателни отзиви. В краен случай ще взема електронния на Браун за ухо, аз него ползвам и съм доволна, но ми се искаше да е за челото и затова исках да си кажете и вие тежката дума :wink:

За Премама не знам, не съм им клиент - не съм купувала досега нищо, но магазините на Мадъркеър у нас не спират да ме изумяват с цените си :x Никога не бих си купила нещо от тях, първо заради безумните надценки, второ заради неуважителното и неадекватно отношение към клиента. Рокличка, която съм купила на Симона за 10 паунда, тук я продават за 97лв. Още повече, че тук асортиментът им е много по-беден и никога нищо не могат да ти поръчат. Някой път трябва да се организираме за обща поръчка от Англия.
*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Топла, ваканционна седмица 13-19.7.2009
« Отговор #28 -: Юли 14, 2009, 12:04:32 pm »
Премама Варна има  :)
аз пък не съм съгласна, че знаят как да продават, в нашия магазин Премама е франчайз и да ви кажа момичетата са от 3 години, но чак пък да продават
исках един бъги борд със седалка, така и не ми го поръчаха, последно като питах- ами не бил подходящ за моята количка, според тях
май трябва аз като клиент да го реша
поръчвам вече от английски сайтове дрешки, доволна съм много от качество, а за цените да не говорим
нямам против да се комбинираме и да пускам
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
Re: Топла, ваканционна седмица 13-19.7.2009
« Отговор #29 -: Юли 14, 2009, 12:13:57 pm »
Здравейте и от нас!
Цветенце, Премама е на центъра, но не точно на главната, а около Адвокатската градинка. Ако искаш някой ден се обади да се видим и ще го открием заедно  :)
Да се похваля, вчера за пръв път излязох сама с двете триколки и се справих блестящо. Досега не смеех, само с количката си излизахме, а с триколките с таткото.
За бибите - ами ние си ги рахождаме само за респект, да ни висят. Много рядко влизат в приложение, ако заспят с шишетата и не искат да ги пуснат, правя една бърза смяна и те си ги плюят сами после. Има моменти и със дни не сме ги ползвали, дори забравям къде съм ги оставила. Но като цяло биби почти не са искали, не е ли шише...
*
Re: Топла, ваканционна седмица 13-19.7.2009
« Отговор #30 -: Юли 14, 2009, 12:23:11 pm »
Премама във Варна е зад Винса - Княз Николаевич 2а
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=9af1158f0b4af03ebaa478c694b38c33&tip=1&initsearch=1

Мини, от кои английски сайтове поръчваш дрешки? Заинтригува ме.
*
Re: Топла, ваканционна седмица 13-19.7.2009
« Отговор #31 -: Юли 14, 2009, 12:30:39 pm »

нямам против да се комбинираме и да пускам


а за комбиниране мен винаги ме имай предвид, казваш и се включвам, ще помогна и с каквото е нужно :wink:

вие всъщност такъв борд купихте ли от друго място? чудя се дали ще ми свърши работа - дали няма да сме големи вече. иначе ги гледах в сайта на мадъркеър, имаше няколко вида, уж универсални ги дават, ама гледам на картинките, че все са закрепени за количка тип лятна и май, ако купувам, бих искала да го пробвам преди това :?
а, сега виждам, че пишеш за тип седалка - аз гледах тези стандартните за стъпване.

Мерси за информацията момичета :) Ние ходим понякога в морската в детския парк, ако искате някой уикенд да се организираме?
*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Топла, ваканционна седмица 13-19.7.2009
« Отговор #32 -: Юли 14, 2009, 12:39:48 pm »
ами поръчвам от тези, които приемат наши карти, адрес давам на превозвач
вчера пристигна поръчка от Адамс, направена на 26.06, комбинирахме се с Елора кат и СтефиЗ, доставката ни излезе 7,05 лв  :lol:
освен тях www.mandmdirect.com приемат плащане с наши карти, другите са за козметика и парфюми
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
Re: Топла, ваканционна седмица 13-19.7.2009
« Отговор #33 -: Юли 14, 2009, 13:17:19 pm »
Цветенце, аз всеки ден се разхождам там  :)
*

    adi

  • *****
  • 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: Топла, ваканционна седмица 13-19.7.2009
« Отговор #34 -: Юли 14, 2009, 15:25:20 pm »
Привет и от нас,
на всички мами и дечица драве,и
бързо и безпроблемно да ви никнат зъбчета.
Ние бяхме няколко дена с хрема,малко темп,кихане,кашлица,
но днес вече сме по-добре,минахме само с панадол,разтривки.

за триколка,вече се ошашавих.....тези на кетлер и аз ги гледах,но аз държа да имат предпазите,по-точно нещо като тези с животинските глави,за да непадне детето,че Алекс е много швъкливо и секунда неседи спокойно  :lol: :lol: :lol:

на нас ни предстои навършване на годинка,голяма еуфория,колко неусетно мина това време...... :D :D :D

*
Re: Топла, ваканционна седмица 13-19.7.2009
« Отговор #35 -: Юли 14, 2009, 16:35:22 pm »
Ади, Алекс е малка за Кетлер. Те са за 2 годишни деца или 90 см. поне да имат. Отделно, в България не продават предпазни колани, а трябва да си ги поръчаш онлайн за 8 евро. Също така, дръжката за родителски контрол не управлява предното колело. Тоест, ако детето тръгне да завива, за да го спреш трябва да го вдигнеш на задни гуми. Пробвахме го наживо в Технополис (където, между другото, е най-добра цената). Иначе като качество е безапелационно.

Премама в София са с много добро обслужване. На моя приятелка й смениха количката след като не можаха да я оправят, а тя дори не пазеше гаранционната карта.

За поръчки онлайн и мен вече ме сърбят ръцете. Сега с намаления направо без пари е всичко. Тук едни смотани дънки ги продават за 30 лв най-малко, пък там 5 евро. :x


*
Re: Топла, ваканционна седмица 13-19.7.2009
« Отговор #36 -: Юли 14, 2009, 17:47:16 pm »
Момичета,препоръчайте слънцезащитен крем за бебчо, защото съм в голяма чуденка за марка и фактор :)

Re: Топла, ваканционна седмица 13-19.7.2009
« Отговор #37 -: Юли 14, 2009, 17:51:43 pm »
parsi, ползвала съм 2 вида, 30 фактор на Bubhen и на Chicco. Нямам никакви оплаквания и от двата и като качество, и като цена.
<br />[link=http:
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Топла, ваканционна седмица 13-19.7.2009
« Отговор #38 -: Юли 14, 2009, 18:14:20 pm »
за малко бебе вземи фактор 50.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Re: Топла, ваканционна седмица 13-19.7.2009
« Отговор #39 -: Юли 14, 2009, 19:13:20 pm »
Доскоро ползвах 50+ на Адерма, сега смених с Биодерма и нямам оплаквания.


"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери