0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета здравейте! Искам да ви попитам само на пациентки на клиниката ли се правят биопсиите? Разбрах че може да се проследи ову в друг град... Ние сме с няколко инсета и два инвитро опита, всички неуспешни, търсим причината, но в нашата клиника биопсии не се правят за съжаление  :(

бамбо, ние следящите овулация по местоживеене  сме пациентки на клиниката.
Правим го за улеснение, да не ходим до клиниката  за една фоликулометрия, и така да си загубим поне половин ден.
Разбирам те, но биопсиите се назначават по преценка от нашите лекари, които редят следващата крачка към успеха.
Бамбо, фоликуметрията до колкото знам може да се направи в АГ кабинет по местоживеене, но биопсията се прави в клиниката, която я е назначила.
Мисля, че това питаш. Ако клиниката, на която си пациент не прави подобни манипулации не би могла да я направиш другаде.
Здравейте момичета,
Бихте ли ми казали на какъв номер се звъни на секретарките за да смъкнат резултатите от биопсията на лекуващият ни лекар за коментар. Благодаря Ви много  :oops:
*
Още веднъж благодаря  :)
*
Ние сме с 4 инсета и 2 неуспешни опита ин витро но не в Малинов. Имунологията пуснах в Малинов, резултата повишени НК клетки 20% (<12%), лечение Агапурин за 45 дни. Просто искам да си направя и биопсия за да се види има ли НК и в ендометриума, защото след 2 трансфер непрекъснато имах контракции. Балтаджиева ми каза че биопсии се правят само на пациентки на д-р Стаменов, а часовете за него както змаем са чак след година. Исках да разбера мога ли да направя само биопсия в Малинов, като изследване.
*
Балтаджиева ми каза че биопсии се правят само на пациентки на д-р Стаменов, а часовете за него както змаем са чак след година. Исках да разбера мога ли да направя само биопсия в Малинов, като изследване.

Не, не можеш, това изследване освен специализирано е и вид терапия прилагана от лекарите
*
Момичета имам проблем,трябваше утре 2 дни след ову да слагам лекарство,но ми е невъзможно,може ли вместо на втори да го направя на четвърти ден? :(
*
pepssi, обади се и попитай, фоликолометриите не са без пари....миналата седмица в Селена - 40лв. бройката :?


аз  днес късен следобяд съм на биопсия

п.п. сега ми се обади Таня акушерката, след като ми определиха късен час, че не можело по-рано, после са ми преместили часа за 12:20 и някой е забравил да ме предупреди :?  и сега ме питат къде се губя  :o
« Последна редакция: Март 17, 2011, 13:24:01 pm от Тара »
*
Ееееееееее оправиха се нещата,утре съм на лекарство,тогава когато трябва. А контролната биопсия след лекарството кога се правеше? Тара,успех на биопсията и дано да ти е за последно! :wink:
Здравейте момичета,
Вчера звъннах на секретарките и помолих да ми смъкнат резултатите от биопсията на д-р Персенска за коментар, но все още нямам обаждане. Според Вас трябва ли пак да звъня на секретарките или да изчакам още малко?
*
Здравейте момичета,
Вчера звъннах на секретарките и помолих да ми смъкнат резултатите от биопсията на д-р Персенска за коментар, но все още нямам обаждане. Според Вас трябва ли пак да звъня на секретарките или да изчакам още малко?
Не е необходимо да правиш друго. Изчакай някой от докторите ще ти звънне,аз например последния път чаках цели 12 дни докато ми се обадят да ми кажат резултата,така че не се притеснявай. Търпение мила.
Никакво чакане, при двете биопсии си чаках и обаждане не получих.
Пусни СМС на доктора, които ти е правил биопсията - с името и датата на биопсията и ще ти се обадят /със сигурност :)/

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
*
Здравейте,момичета! И аз да се запиша за проведена биопсийка вчера при Д-р Шевкетова.
Тази жена наистина е магьосница-изпитах съвсем лека болка,като че ли ми идва цикъла и то за една секунда.Пийнах едно аулинче един час преди процедурата,тъй като ми е първа и ме беше малко шубе/ да си призная /макар ,че изчетох цялата тема.
Цената за който го интересаре е 200 лв-включени са и двата хормона-прогестерон и естрадиол.
И благодаря на всички за споделеното тук.Много ми помогнахте!
Успех колежки!
*
Момичета ,понеже вече чакам няколко дни след като се обадих на секретарките за резултат и все още нямам отговор да ви помоля за телефон на д-р Шевкетова на лични за да и пратя СМС.
Благодаря предварително. :)
*
Здравейте!И аз да се наредя на опашката с молбата за мобилния телефон на Д-р Шевкетова на лични,за да изпратя съобщение за коментар на биопсия.
Благодаря ви предварително и успех на всички!
*
Милички,на някоя от вас случвало ли се е да напълнее покрай тези промивки,лекарства,биопсийки? Аз качих доста килограмчета за много кратко време и то точно по време на тези процедури,чудя се това може ли да е причина? :(
*

    mira_mimi

  • *****
  • 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
При мен нямаше такъв страничен ефект. Даже не съм чувала досега. Аз по принцип качвам килограми, когато се чувствам нещастна дори и да не ям повече.
*
Благодаря ти mira_mimi! Абе незнам,но че си имам апетит имам си ,ама за кратко време качих кг. и си мисля да не е от тези лекарства,които ми слагат. Щом не е от това трябва май по-малкичко да се храня. :wink:
*
Милички,на някоя от вас случвало ли се е да напълнее покрай тези промивки,лекарства,биопсийки? Аз качих доста килограмчета за много кратко време и то точно по време на тези процедури,чудя се това може ли да е причина? :(
При мен се получи същото  :( Качих цели 7 кг и все още се боря с тях  :(