0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    big_eyes

  • ***
  • 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
Re: Два депутатски гласа ни отнеха фонда
« Отговор #120 -: Декември 17, 2008, 08:33:13 am »
ИДИОТИ!!!
УЖАС!
А МОЖАХА ДА СИ ГЛАСУВАТ КОЛЕДНИ ПРЕМИЙКИ!
НЯМАМ ДУМИ!!!
КАКВО ЩЕ ПРАВИМ?
АНИ, БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ!
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
Re: Два депутатски гласа ни отнеха фонда
« Отговор #121 -: Декември 17, 2008, 08:41:33 am »
аз имам 10ки въпроси.първо ако ни водят болни зашо трябва да си плащаме иследванията/второ по никакъв на4ин не трябва да допуснем да минаваме през здравната каса.трето как прециниха 4е само 2 хиляди жени ще полу4ат 3 безплатни опита,като можеби половината могат да забреминеят от 1 или 2 опит.какво става с останалите опити.4етвърто какъв ще е критерия за избраните като ние сме 270 ооо хиляди/съгласна съм 4е от 15те клиники има няколко които само ни взимат парите и надеждите.това трябва да се спре.а този щерев толкова ли време откакто е политик не можа да направи нещо.а е един от първите,но той е пълен измекяр.
който пее зло не мисли
*
Re: Два депутатски гласа ни отнеха фонда
« Отговор #122 -: Декември 17, 2008, 09:02:04 am »
http://news.ibox.bg/news/id_420620484

"Алтернативна Репродукция"..е кво да говорим... :?
Re: Два депутатски гласа ни отнеха фонда
« Отговор #123 -: Декември 17, 2008, 09:05:54 am »
Момичета тази сутрин гледах в предаването на Бареков. Защо Ани бе оставена сама. Та тези лъвове щяха да я разкъсат на парчета. Особено д-р Щерев и Гайдарски. Нямам думи за безочието на д-р Щерев. Видите ли той имал друг законопроект и предлага да се дискутират в публичното пространство с Антония Първанова. Как няма да има друг закон-нали трябва да работи за него , а не за всички нас. И моля Ви не се изправяйте една срещу друга. Не забравяйте, че да живееш в София е предимство. Ние от провинцията нямаме възможност веднага да реагираме на такъв протест. Аз лично разбрах за него вечерта от телевизията.
Re: Два депутатски гласа ни отнеха фонда
« Отговор #124 -: Декември 17, 2008, 09:10:29 am »
Ани ти беше желязна,въпреки че си болна се отзова в студиото!
14
Обичаме те!
*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит