Ооо, аз много се съмнявам Венета да пише тук с истинското си име. И то да споменава репродукт. център или доктор

.
Оставете жената на мира, бяла-добра, каквато ще да е. Не виждам полза от тези спорове за и против Венета и т.н. Верно, не е лесно да си популярен, защото какво ли не се изписва и говори по твой адрес. Самата тя това прави с работата си.
Къде истина, къде долна лъжа е всичко, което се бълва. По-известните личности се пазят да говорят за тези неща, защото жълтите вестници само това чакат. И не виждам и аз, защо трябва да си слага табелка едва ли не, забременях след АРТ. Това е толкова лично и съкровенно. Друга тема е, че тя като репортер сигурно няма да подмине такава "сензация", но не искам да я съдя, защото не съм Господ.
Имам познат, който срещнах при док, като се видяхме, той само дето не припадна от притеснение, е, и до ден днешен твърди че децата му са по наследство от женска линия, точно с тази презумция за гадните писания после. И според мен има право. Представям си как ще изглежда заглавието: "Х не е никакъв мъж, защото има Y след ин витро", примерно.
Не забравяйте, че у нас все още малко са хората, които знаят, че ин витро не означава донор или трагична потентност.
/Малко отклонение, мен също ме питат дали бащата е донор.

/
Поздрави!