0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Мила ми Венето /Райкова/,
« -: Септември 08, 2008, 21:21:29 pm »
Вече може и да не четеш темите в Зачатие,а да си се прехвърлила във форума на БГ-мама... Все пак разчитам, на това, че ще продължаваш да "хвърлящ по едно око" и тук.
Та днес с изненада от един жълт вестник разбрах, че  си бременна. Честито! Лека и безпроблемна!

Все пак една молба - моля те да не забравяш за тези 270 000 борещи се за рожба български семейства. Човешко е да не оповестиш на целия свят, че си заченала чрез арт-технология. Но моля те, "не изтрещявай" в разни телевизионни участия по толкова социално значим и болезнен въпрос като безплодието в България!
Успех и леко раждане /дано не се продадеш за х сума за да го снимат/!
*
Re: Мила ми Венето /Райкова/,
« Отговор #1 -: Септември 08, 2008, 21:33:42 pm »
Защо, какво е казала?
Иначе много се радвам за нея, дано всичко е наред и да си имат здраво хубаво бебче :)
Аз още миналата седмица прочетох в дир.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14926
« Отговор #2 -: Септември 08, 2008, 21:36:56 pm »
в един жълт вестник прочетох следния изумителен коментар:

"според лекари-специалисти, бебето на Венета Райкова не е заченато инвитро, защото при инвитрото обикновено първия път жените не прихващали и трябвало да се правят поне 3-4 процедури, за да се успее"

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #3 -: Септември 08, 2008, 21:38:42 pm »
http://news24.bg/novini-10565-veneta_raykova_potvardi_che_e_bremenna_populyarnata_televizionna_vodeshta_veneta_raykova_oficialno_potv.html

"Тишо и аз сме невероятно щастливи. Всичко стана толкова бързо. Случи се веднага, след като решихме", споделя водещата на "Горещо".

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #4 -: Септември 08, 2008, 21:40:58 pm »
Ееее, да са живи и здрави тези, дето са помогнали това да стане толкова бързо :lol:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #5 -: Септември 08, 2008, 21:44:20 pm »
"Случи се веднага, след като решихме", споделя водещата на "Горещо".

Да бе, да!
*
« Отговор #6 -: Септември 08, 2008, 21:47:45 pm »
 Ми като се замисля, жената може и да е казала истината. Явно е станало от първата АРТ-процедура.  :lol: :lol: :lol:
*

eganeva

• 4584
« Отговор #7 -: Септември 08, 2008, 22:02:53 pm »
Аз четох, че станало на 4-ят път, но не вярвам на клюкарските вестници.
Може да е станало на 2-ят, примерно. :wink:
« Последна редакция: Септември 08, 2008, 22:07:19 pm от eganeva »
« Отговор #8 -: Септември 08, 2008, 22:12:39 pm »
В същия този вестник ембрионите са наречени "присадката". Направо ми идеше да повърна.
*
« Отговор #9 -: Септември 08, 2008, 22:32:05 pm »
В същия този вестник ембрионите са наречени "присадката". Направо ми идеше да повърна.
8O
*
« Отговор #10 -: Септември 08, 2008, 22:41:20 pm »
О тя от колко време само да има предаване с някоя бременна жена само се търкаше по коремите им за късмет,че и тя да станела като тях,а сега така станало от раз. :wink: ние трева пасем!Какво лошо има в това да си признае!Тя вместо да застане зад една кауза за арт,че е имала щастието при нея да се получи..и много добре знае какво е да се надяваш,ама тя си знае.Да им се роди живо и здраво детето и да са много щастливи!

А това за присадките-няма какво да се коментира.Тези вестници ги пишат безмозъчни същества,така,че въобще не заслужават да им се ядосваме :balk_132:

« Отговор #11 -: Септември 08, 2008, 23:56:53 pm »
Интервю в "24 часа" от 30 август:
Като подзаглавие:"Инвитро? Пълни глупости! Просто ни дойде моментът..." и след това в текста:"Всички приказки, че съм забременяла ин витро са пълни глупости. Досега просто изчаквахме, а и миналата година съвсем не ми беше до бебе."
Добре де, може да не е правила ин витро, ама защо така яростно се оправдава? Ние дето правим ин витро или "просто НЕизчакваме" да не сме прокажени :lol:?
*
« Отговор #12 -: Септември 09, 2008, 09:09:59 am »
В едно предаване по Нова като я представяха за новата водеща на "Малката сестра" споменаха,че ще води бременна.Тогава също отбелязаха,че е забременяла по нормален начин.
Ето още малко клюки :

Венета и Тишо разделени
05 септември 2008

Венета Райкова преживява тежък момент от живота си. Оказва се,  че дори бременността не успя да опази отношенията с голямата й любов Тихомир. Разбра се от съседи на блондинката, че в момента тя живее сама в апартамента си в квартал "Слатина", като благоверният й дори избягва да я посещава.

Как всъщност се стигна до този драматичен развой на събития:

Останала без Тишо, Райкова почти не излизал от уютното си жилище, разположено на втория етаж в чисто нова кооперация. Съседи на „горещата" водеща разкриват, че тя се нанесла там миналата година, като дори закупила имота с отстъпка чрез връзки.
Първоначалната идея била да дели един покрив с Тихомир, но плановете й се осуетили. Двамата често се карали, а бившият ресторантьор на два пъти си изнасял багажа. След последния сблъсък никой не го е виждал в района.
"Един ден си хвана сакчето и кашоните с вещите и изчезна. Венета си живее сама, бременна е, но още не й е проличал коремът. Компенсира липсата на съпруга си със скъпи придобивки. Наскоро си взе BMW 1", твърдят кварталните клюкари.
Драмата "Венета - Тихомир" се заформи миналото лято, когато медиите гръмнаха с новината, че семейството се развежда. 
В опит да скрепят брака си двамата заминаха на романтична екскурзия до Венеция с цел „да си направят бебе".
„Много искаме дете и вече се чувстваме готови за това", още тогава сподели водещата. И допълни, че продължава да мечтае за красива сватба и булчинска рокля, каквато нямаше шанса да облече на собственото си бракосъчетание. Дали Тишо ще се отрече завинаги от жена си или ще се върне да живее с нея след като роди, ще покаже времето...
*
« Отговор #13 -: Септември 09, 2008, 10:06:52 am »
Тъй като не съм в час някой да ме светне защо пък да не е забременяла нормално от първия път?В смисъл откъде знаете, че е АРТ?Не съм в час наистина, ма нещо чувствам, че хващам историята от половината... :?
« Отговор #14 -: Септември 09, 2008, 10:09:34 am »
Кое от журналистическите напъни на Венета ви навежда на мисълта, че тя има желание да мисли за нещо различно от собствения си з....к?  :?

защо пък да не е забременяла нормално от първия път?В смисъл откъде знаете, че е АРТ?
:D защото от около две години посещава "Надежда" - това трудно се крие от форумите. Второто вече е достояние на по-малко хора, а и не е толкова съществено.
« Последна редакция: Септември 09, 2008, 10:21:53 am от mmery »
*

eganeva

• 4584
« Отговор #15 -: Септември 09, 2008, 10:26:13 am »
Във вчерашен вестник ("Папарак" или нещо от тоя род) прочетох,
че бебето не е от Тишо, а от футболист на "Левски".
Колко е вярно не се знае!
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #16 -: Септември 09, 2008, 10:43:26 am »
А твърде е възможно Алена да й е направила умопомрачително ефтин хороскоп, в който е предвещала забременяването. Или да е заченала чрез свето зачатие. То нея ако я слушаш само в такива неща вярва. Специалистите репи да хрупат  :wink:
Според мен, ако е заченала по изкуствен път - няма нищо лошо, дори е триста пъти по-добре, ако иска да обърне внимание на проблема с бездетните двойки да го разпространи това, за да даде кураж. Ама защо ли да вдига шум около това, след като в него няма нищо сензационно.
Иначе за бебето честито, дано да се роди здраво и да и носи само радости.
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #17 -: Септември 09, 2008, 13:58:54 pm »
Ама и вие сте едни. Не е длъжна да застава зад каквато и да е кауза. Така я одумахте жената! Аз нали си нямам фантазия и яко циничен хумор, та така като ви чета... единственото разумно обяснение ми се вижда:
Правили Венетка и Тишо инвитро, правили, ама нищо не станало. Тя веднъж легнала с футболиста и то от първият път взело, че станало. И после Тищо не ще избяга, ами и оттатък ще мине...

Да й е живо и здраво, а другото са подробности от пейзажа.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #18 -: Септември 09, 2008, 17:27:30 pm »
Все пак една молба - моля те да не забравяш за тези 270 000 борещи се за рожба български семейства. Човешко е да не оповестиш на целия свят, че си заченала чрез арт-технология. Но моля те, "не изтрещявай" в разни телевизионни участия по толкова социално значим и болезнен въпрос като безплодието в България!
Успех и леко раждане /дано не се продадеш за х сума за да го снимат/!
Напълно подкрепям казаното от Лейди!
И лека бременост и здраво бебе!
*

shoshkata

• **
  • 50
  • Пусть всегда будет солнце!
« Отговор #19 -: Септември 09, 2008, 17:34:36 pm »
Никога не съм харесвала Венетка, ама това вашето е прекалено! Приятно ли ви е някой да ви одумва имате ли, нямате ли деца и защо ги нямате или как сте се сдобили с тях?! Дали е инвитро или не, си е лично нейна работа и не е длъжна никому да дава отчет за това. Това че е публична личност, не означава, че трябва да се ровим в неща, толкова лични и интимни, особено пък във форум като този. Ужасно е. Не съм видяла и чула много от пишещите тук да говорят из медиите за репродуктивните си проблеми.

Успех на Венета, лека бременност и здраво бебе. Иначе пак няма да я харесвам.