0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Re: Мила ми Венето /Райкова/,
« Отговор #20 -: Септември 09, 2008, 17:42:27 pm »
Цитат
Никога не съм харесвала Венетка, ама това вашето е прекалено! Приятно ли ви е някой да ви одумва имате ли, нямате ли деца и защо ги нямате или как сте се сдобили с тях?! Дали е инвитро или не, си е лично нейна работа и не е длъжна никому да дава отчет за това.

Виж сега - как е забременяла ама хич не ме интересува, но това, което прави от ефира с позицията си не в едно или две изказвания си е жива подигравка към семействата с репродуктивни проблеми. За това беше предназначен с лично обръщение към Венета първия и единствен мой до сега пост по темата.

Цитат
Не съм видяла и чула много от пишещите тук да говорят из медиите за репродуктивните си проблеми.

Има и такива. Пример - Касси, за което лично аз я адмирирам. А има и момичета, които не са медийни звезди, но излизат от сянката на анонимността за да помогнат и на себе си, и на други да осъзнаят колко сериозен е проблема.

Но пък и аз не съм видяла и чула пишещо тук момиче да се подиграва с болезнената тема "Проблемно забременяване".
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #21 -: Септември 09, 2008, 17:50:08 pm »
И аз мисля че е редно да се уважи правото на лична свобода и избор.
Нека коментарите ни да са около публичните и изяви, а не да се ровим в личния и живот.

Аз също желая късмет на Венета!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #22 -: Септември 09, 2008, 17:59:29 pm »
мисля, че темата ще създаде излишно напрежение, кажете си и вашето мнение, ако кажете местим вън
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

lady_11

• 3217
« Отговор #23 -: Септември 10, 2008, 07:48:22 am »
мисля, че темата ще създаде излишно напрежение, кажете си и вашето мнение, ако кажете местим вън
Бе то верно, кво написах, тя ква стана...Както решите.
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #24 -: Септември 10, 2008, 09:26:23 am »
Защо е преместено това тук? Аз винаги съм следяла с интерес епистоларната любов между Лейди и Венета. Казват се важни неща! Публичните личности са се съгласили по презумпция, че животът им е на показ. Ако ние не изискваме да се отнасят с нас като с нормални хора, няма и да го получим. Заглавие от рода на Инвитро? Пълни глупости! вреди много повече на нас, отколкото тази тема би направили впечатление на някого.
Звездите трябва да се научат да споделят с гордост, че са решили репродуктивните си проблеми, а не да се срамуват, а ние трябва да се научим да изискваме да ни уважават.

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
« Отговор #25 -: Септември 10, 2008, 13:11:53 pm »
И аз съм съгласна с ултра. Като кажеш публично глупост трябва да очакваш, че може и да има несъгласни с нея. Как е заченала Венета не ме интересува - за мен разлика няма кой как е заченал :) А ин витрото не са пълни глупости според мен. Ако не беше то много от нас никога нямаше да имат шанс да бъдат майки.
Към пожеланията си по-горе добавям и да бъде прекрасна майка. :)
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14926
« Отговор #26 -: Септември 10, 2008, 13:43:17 pm »
каква е тая епистоларна любов, бе? я дайте линкове... Венета да не би да е писала тук?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #27 -: Септември 10, 2008, 13:54:20 pm »
Г-жа Венета Райкова (по мъж Тишова), както казват тинейджърите Не мЕ кЕфари....
Как е заченала, изобщо не ме интересува, но с изказвания си вреди, Ани е права.
Ние съществуваме и ако тя е част от нас, не и прави чест да омаловажава СЪДБАТА НИ!
А стерилитета се преодолява, слава богу и ние сме доказателство за това!

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #28 -: Септември 10, 2008, 14:00:29 pm »
Трябва да се научим да уважаваме и личния избор. Аз също не харесвам Венета Райкова, нито като водеща, нито като човек, но в случая смятам, че си е нейно право да сподели или съответно да скрие как е заченала, както и дали ще използва известността си за да се ангажира за все едно коя кауза. От какво е продиктувано това нейно решение е без значение.

Освен това е напълно възможно да е заченала спонтанно, въпреки посещенията в клиника "Надежда". Не всички видове репродуктивни проблеми предполагат инсеминация, инвитро или икси.
« Отговор #29 -: Септември 10, 2008, 16:28:42 pm »
Подкрепям Lady 11 във всяка нейна дума.
Как е заченала Венета си е нейна работа, ако иска да крие, ако иска да говори. Ама няма да лъже!!! Да е посещавала 2 години клиника "Надежда", да има толкова хора, който са я виждали  и да твърди, че веднага след като са поискали, веднага е станало... :lol:
*
« Отговор #30 -: Септември 10, 2008, 17:20:43 pm »
Да бе, то за всеки по-наблюдателен е ясно, че не е станало веднага, поне за нас, които малко или много по неволя вече разпознаваме кой има сходни проблеми. Поне за мен начинът, по който разговаряше с гостите си в "Горещо" по темите брак, бременост, деца, винаги ме навеждаше на мисълта, че има някакви проблеми и тя. Освен това имаше една сценка във Вип Брадър, където една от другите простакеси (ако не се лъжа Маги Желязкова, извинявам се за определението в отговор на претенциите на "каймака" на обществото ни) нещо я засегна много на тема, че няма деца, не помня подробности, но беше доста грубо.

Добре де, длъжна ли е тя да споделя колко време и е било необходимо да забременее и не е ли нейно право, когато я притискат с толкова лични въпроси да отговори невярно?
*
« Отговор #31 -: Септември 10, 2008, 17:38:21 pm »
 Венета Райкова се е простила с правото си на личен живот в деня, в който е решила да става известна личност. И тя много добре го знае. Тя е направила личния си избор.
 Няма нужда да се държат като ощипани, когато се интересуваме от пикантни подробности от личния им живот.
 Тя самата го прави в собственото си предаване.

Не виждам причина темата да се крие, при условие, че присъства във всички клюкарски списания.
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #32 -: Септември 10, 2008, 17:39:50 pm »
Добре де, длъжна ли е тя да споделя колко време и е било необходимо да забременее и не е ли нейно право, когато я притискат с толкова лични въпроси да отговори невярно?
Разбира се, че не е длъжна, но когато демонстрираш загриженост по някой въпрос от такова значение за обществото, какво пък лошо има да кажеш: "Ето и аз имах проблем, но успях да се справя с помощта на този и този", както направиха Юлияна Кънчева и Крум Савов(спортните новини по Нова-с близнаците).Те признаха открито, че са имали проблеми и това не накара хората да ги харесват по-малко например, или пък да ги сочат с пръст.
Точно това са хората според мен, които могат да насочат вниманието на другите към този така ширещ се проблем, липсата на култура у младите и неразбирането и осъзнаването на тежестта на такъв проблем в едно семейство. А хората като Венета, които уж искат да обърнат внимание на проблем, и които след това бягат като попарени - не им прави чест.  Макар че тя доста се изложи и в Биг Брадър и в предаванията с Алена и изобщо. Така че въобще не се учудвам, че е в състояние да прави такива изказвания.
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #33 -: Септември 10, 2008, 17:53:45 pm »
Ами като си намерил кусур на половината свят, нормално е да очакваш шамари отвсякъде. Не само е нейно право, а даже и задължение да излъже. Иначе ще се намерят "добожелатели", които да й обяснят, че и тя не е идеална.
Гадно е да си на показ. Ама тя не ми изглеждаше толкоз елементарна, че да не може да се справи с такава ситуация. Кой я знае какво цели.
Може да го прави заради детето.

Макар че тя доста се изложи и в Биг Брадър и в предаванията с Алена и изобщо. Така че въобще не се учудвам, че е в състояние да прави такива изказвания.
А? Как така успя в едно предаване да се изложи? Ти гледала ли си другите?
Просто обожавам такива изказвания. Звучат много професионално.
Аз определено се дистанцирам от това.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #34 -: Септември 10, 2008, 17:57:18 pm »
Оффф момичета какъв е смисала да се занимавате изобщо?! Майната им и това е! Нека гледаме себе си и нашите най-съкровенни мечти! 
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #35 -: Септември 10, 2008, 18:59:34 pm »
Точно ние ли сме хората които ще съдят кой крие проблема си и кой не?!
Това са толкова интимни и болезнени моменти.

Че като са публични личности - дай да ги линчуваме, а?

Съдете я за всичко друго, но не и защо не е сложила табела на корема си "Забременях Ин витро".

Дебата наистина става грозен!

п.п Аз също не съм и фенка, но упорито смятам че е нейно право да запази в тайна начина/метода си на забременяване.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #36 -: Септември 11, 2008, 01:03:50 am »
Аз пък ще кажа - опази Господи "Зачатие"  от такова "рекламно лице" като нея...
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
« Отговор #37 -: Септември 11, 2008, 09:17:36 am »
Никой не я кара да си слага табела на корема, но нищо не пречи да коментира проблема като такъв, а не да кани Алени - Малени да говорят глупости...
« Отговор #38 -: Септември 11, 2008, 12:02:32 pm »
Напъно съм съгласна ...
Точно ние ли сме хората които ще съдят кой крие проблема си и кой не?!
Това са толкова интимни и болезнени моменти.
Че като са публични личности - дай да ги линчуваме, а?
Съдете я за всичко друго, но не и защо не е сложила табела на корема си "Забременях Ин витро".
п.п Аз също не съм и фенка, но упорито смятам че е нейно право да запази в тайна начина/метода си на забременяване.

Мисля, че няма никакво значение как и от кого е забременяла :) с кого и къде живее ... а и медиите имат една такава способност да преувеличават и дори понякога да си съчиняат живота на известните хора ... всеки преценява как да живее живота си

*

lady_11

• 3217
« Отговор #39 -: Септември 11, 2008, 18:14:54 pm »
каква е тая епистоларна любов, бе? я дайте линкове... Венета да не би да е писала тук?

О... имам си аз една либоффф с Венетка /принципно даже й бях фен в ББ/.
Че е писала тук, май е писала /вярно като гост, но според мен не е просто съвпадение, защото действително Райкова е пациентка на д-р Персенска/. Из темата за консултациите в арт-подфорума:
Цитат
Специални благодарности на д-р Персенска! Човек, който ми вдъхна вяра и надежда, който ме дари с усмивка и два пъти с положителни тестове за бременност. Благодаря за човечното отношение, за това, че никога не остави лекарска дистанция между мен и нея, за това, че търпението и професионализма бяха част от общуването ни. Може да звучи смешно от устата на пациент, но я ОБИЧАМ ИСКРЕНО!
   с безкрайно уважение и най-добри пожелания: Венета Райкова