0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Re: Мила ми Венето /Райкова/,
« Отговор #40 -: Септември 11, 2008, 18:47:27 pm »
Ооо, аз много се съмнявам Венета да пише тук с истинското си име. И то да споменава репродукт. център или доктор  :?.

Оставете жената на мира, бяла-добра, каквато ще да е. Не виждам полза от тези спорове за и против Венета и т.н. Верно, не е лесно да си популярен, защото какво ли не се изписва и говори по твой адрес. Самата тя това прави с работата си.
Къде истина, къде долна лъжа е всичко, което се бълва. По-известните личности се пазят да говорят за тези неща, защото жълтите вестници само това чакат. И не виждам и аз, защо трябва да си слага табелка едва ли не, забременях след АРТ. Това е толкова лично и съкровенно. Друга тема е, че тя като репортер сигурно няма да подмине такава "сензация", но не искам да я съдя, защото не съм Господ.

Имам познат, който срещнах при док, като се видяхме, той само дето не припадна от притеснение, е, и до ден днешен твърди че децата му са по наследство от женска линия, точно с тази презумция за гадните писания после. И според мен има право. Представям си как ще изглежда заглавието: "Х не е никакъв мъж, защото има Y след ин витро", примерно.

Не забравяйте, че у нас все още малко са хората, които знаят, че ин витро не означава донор или трагична потентност.

/Малко отклонение, мен също ме питат дали бащата е донор. :x/

Поздрави!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #41 -: Септември 11, 2008, 19:46:12 pm »
Не забравяйте, че у нас все още малко са хората, които знаят, че ин витро не означава донор или трагична потентност.

/Малко отклонение, мен също ме питат дали бащата е донор. :x/

Поздрави!

между другото подобни коментари е имало и в чуждестранни форуми по повод аналогично изказване на "любимката на Америка" (която и на мен ми е любимка) mmery  :wink:
Kassi, такова е схващането на много неграмотни хора, наистина и точно защото са много, никога не крия, че близнаците ми са заченати ин витро. Ако не се говори за ин витрото и лечението на репродуктивните проблеми като за нещо нормално като цезаровото сечение и поставянето на пломба, няма да се промени мисленето на хората в тази посока. А не да заявяваме "Пълни глупости!". Това е нещото, което подразни момичетата, а не факта, че крие начина за зачеване, независимо какъв е. Това е нейно право. Но има десетки начини да се отговори на подобен въпрос подобаващо.

А на тебе шапка ти свалям, че независимо, че си публична личност, си загърбила суетата и си с нас :)  :bighug:
« Последна редакция: Септември 11, 2008, 19:50:36 pm от cygnus »
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #42 -: Септември 11, 2008, 21:32:48 pm »
Ооо, аз много се съмнявам Венета да пише тук с истинското си име. И то да споменава репродукт. център или доктор  :?
То и аз се съмнявам, но публична тайна е, че Венета Райкова е пациентка на клиника "Надежда".
Не оспорвам съкровенното й право на тайна на интимния живот.
Яд ме е на заеманите от нея позиции по въпросите на проблемното забременяване именно защото като жена, копнееща за рожба, тя не се отличава от нито едно момиче тук. Кво значение има тук блясъкът на публичната личност?
Абе лека и безпроблемна да й е бремеността! Пожелавам й също да успее да си продаде на НоваТВ раждането за добра сума /ако е вярно, тва за мен е търгашество с най-съкровенния момент в живота на една майка, но светската личност  си прави личния избор/. 
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #43 -: Септември 11, 2008, 21:48:33 pm »
Дони, лейди, и двете сте прави. Аз не се срамувам, че съм забременяла по този начин, даже като ми кажат: ама ти ин витро ли си, аз отговарям: не ИКСИ, и, те: ааа, не го знам какво е това...хехе.

Според мен, от цялата тази сага с Венета, ни подразни въпросното предаване, ако не беше поканила Алена, където тя изплющя куп глупости, нямаше да я удумваме, а?

Ау, пък това с продаването на правата за снимки и т.н. в нашата малка държавица, е такъв смях, малиии. Поне да дадат парите за някаква кауза. Какви звезди са тези, като ги знам, що за стока са нямам думи.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #44 -: Септември 11, 2008, 22:16:59 pm »
мои познати са ми виждали изявите по Тв
сега като разбраха, че отново чакаме бебе ме питат- ама това нали не е пак Инвитро  8O
трябва ли да си се подложил на такава процедура, за да си част от всичко това питам аз
никога не съм се срамувала да призная, че сме се борили с проблема, че сме обикаляли по лекари, че сме си правили много изследвания
дори напротив, винаги при подходящ разговор не пропускам да уточня
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #45 -: Септември 11, 2008, 22:29:26 pm »
каква е тая епистоларна любов, бе? я дайте линкове... Венета да не би да е писала тук?

О... имам си аз една либоффф с Венетка /принципно даже й бях фен в ББ/.
Че е писала тук, май е писала /вярно като гост, но според мен не е просто съвпадение, защото действително Райкова е пациентка на д-р Персенска/. Из темата за консултациите в арт-подфорума:
Цитат
Специални благодарности на д-р Персенска! Човек, който ми вдъхна вяра и надежда, който ме дари с усмивка и два пъти с положителни тестове за бременност. Благодаря за човечното отношение, за това, че никога не остави лекарска дистанция между мен и нея, за това, че търпението и професионализма бяха част от общуването ни. Може да звучи смешно от устата на пациент, но я ОБИЧАМ ИСКРЕНО!
   с безкрайно уважение и най-добри пожелания: Венета Райкова

100% съм сигурна, че това е съвпадение на имената. Познавам жената, написала това в АРТ форума. И същата Венета вече има чудесно момченце.
« Последна редакция: Септември 11, 2008, 22:47:41 pm от *vera »
*
« Отговор #46 -: Септември 21, 2008, 18:43:00 pm »
в един жълт вестник прочетох следния изумителен коментар:

"според лекари-специалисти, бебето на Венета Райкова не е заченато инвитро, защото при инвитрото обикновено първия път жените не прихващали и трябвало да се правят поне 3-4 процедури, за да се успее"

Така ли :ask:аман от лекари-специалисти
« Отговор #47 -: Септември 23, 2008, 14:24:10 pm »
И за полуидиотите беше ясно, пък и за пълните идиоти - също, че Венетка страдаше безумно от "старомоминството" си навремето. Във всяко предаване обясняваше, че е свободна - белким някой се сети, та я покани на среща.
После се почна същото с бременностите - 2+2 = ясна работата, явно този проблем беше на мода.
Всички знаем за спонтанни забременявания между неуспешен и планиран опит инвитро, инсеминацията от друга страна, също не е инвитро... Но си мисля, че по-скоро навика на Венета да ръси простотии, без много-много да му мисли, й играе лоша шега. Тя като цяло няма цедка на устата, иначе и горните проблеми нямаше да са обществено достояние. Но като не се е научила да се владее, това е положението - това е и причината да не я харесваме толкова много хора.
Самото изказване, че инвитрото е "пълни глупости" съдържа вид оценка (дори и Венета да не е искала да прозвучи така, най-малкото изглежда, че тя НИКОГА не би се подложила на такава пълна глупост). Ами - да, и мен ме дразни. Можеше да си премери думите.

За бебето - да е живо и здраво, да ги радва много.
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*

sunnynevi

• 273
  • Слънца и усмивки за всички!!!
« Отговор #48 -: Септември 29, 2008, 17:08:25 pm »
 :balk_80: За пореден път се убеждавам, че устата и е като обществена WC!!! :balk_77:
Ужасявам се от факта, че не осъзнава, точно сега, колко по-хубаво би било да е по-благоразположена към всички и всичко !!!
Пожелавам и лека бременност, хубаво и здраво детенце  :swing: :flower: :a_cat_01:

« Отговор #49 -: Септември 30, 2008, 17:17:07 pm »
Хора, да сме живи и здрави всички, и тя и вие и аз :) Живей и остави хората да живеят. Да, венета е публична личност и никак не е лесно да се вземе решение как и какво да се говори по този тази тема. Не я защитавам, но съм си общувала доста с журналя и знам като са неграмотни как могат да изкривяват думи и да правят свободни съчениения, наместо преразкази с елементи на разсъждения.  Друг е въпроса, че ако аз бях популярна като венета, щях да си счупа устата да говоря на тая тема, но всеки прави своите избори лично.

Абе гледахте ли ни с ултра вчера в часът на мама аааа?
*
« Отговор #50 -: Септември 30, 2008, 17:24:21 pm »

Гледахме ви :) Представихте информацията толкова стегнато, изчерпателно и съдържателно, браво.
Куки, беше страхотна и не го казвам, за да сипя празни суперлативи - толкова освободена и позитивна по темата, с удоволствие те гледах!
« Отговор #51 -: Септември 30, 2008, 18:25:21 pm »
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #52 -: Септември 30, 2008, 22:15:34 pm »

Кукита :flower: , и темичка Ви пуснах, даже!

:balk_104:А как ревах от умиление по  :babyflips:Антония, никой не видЕ!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #53 -: Септември 30, 2008, 22:33:52 pm »

А , ти как мислиш , ааааааааа? :D :hug2:...другото си го знаеш! :biglove:
*
« Отговор #54 -: Октомври 01, 2008, 22:52:31 pm »
кой ви гледал вчера, кой на запис - ама гледахме - не е за пропускане  :D
хем сте ни красиви, хем умни - браавос! се така!
*
« Отговор #55 -: Октомври 01, 2008, 23:34:41 pm »
Малеее, нито гледам предаванията на Венета, нито чета жълти вестници. Това е вид протест. Такива изказавния ми свирят по тънката струна.
Мнооого плитък трябва да си за да се афишираш така.