0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #300 -: Април 29, 2016, 21:35:33 pm »
То много ясно, че в тази тема всички ще са ЗА д-р Даскалов, включително и аз.  И то как да не е -първи опит инвитро при него( и първи като цяло) - чакаме близнаци :) Много Човечни и двамата с д-р Даскалова. Прекрасни!
Но нека всеки слуша сърцето си. Покрай процедурите се запознах с няколко момичета при които пък не се получи, някои смятат да сменят лекаря. Така че нека всеки го направи там, където ще се чувства спокоен и ще има доверие на лекаря си.
<br />
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #301 -: Май 22, 2016, 10:51:07 am »
От няколко месеца съм пациент на д-р Даскалов. В лутане на лекари и прегледи относно проблемно забременяване, д- р Даскалов единствен видя полипи в матката и през април направихме хистероскопия за премахването им. Преди броени дни направихме и цветната снимка за проходимост на тръбите. Никакви оплаквания след двете процедури, чувствах се отлично.
Д-р Даскалов е изключителен професионалист, всеотдаен и отзивчив към пациентите си.
При д-р Даскалова правихме спермограмата. Много мила, внимателна, професионалист и Човек!!!   
Толкова отдадени на грижата за пациента  си лекари, не съм срещала и  не бих ги заменила.
Безкрайни благодарности за човешкото отношение! 
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #302 -: Октомври 31, 2016, 13:54:01 pm »
Здравейте.
Този месец завършихме изследвания при д-р. Даскалова и д-р. Даскалов. Малко се провлачиха във времето, но просто нямаше как поради различни причини. За сега всичко е наред при нас, но за нещастие не ни се е усмихнало щастието още. Д-р. Даскалова и д-р. Даскалов бяха много любезни и внимателни към нас. След нова година с женами сме решили да опитаме с инсеминация и отново сме твърдо решени да я направим при тях. Дано най-сетне и на нас да ни се усмихне късметът.
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #303 -: Януари 20, 2017, 17:41:30 pm »
Здравейте,сравнително нова съм във форума :D.Решила съм да ходя при д-р Даскалов,но има нещо,което не ми дава мира,в неговата клиника ли да отида или в новата New life?Запитването ми е не само от финансово естество,ами като цяло ,къде би било по удачно.Извинявам се ако някъде има коментирано по тази тема,но не намерих  инфо.




*
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #304 -: Януари 23, 2017, 08:14:48 am »
....в неговата клиника ли да отида или в новата New life?....
Здравей :)
След като си се насочила към д-р Даскалов, записваш час тук: http://www.invitro-plovdiv.com/ От там нататък следваш препоръките на доктора!
Успех!
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #305 -: Февруари 04, 2017, 21:50:23 pm »
Благодаря за отговора,вече го направих :D
*
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #306 -: Февруари 06, 2017, 08:15:27 am »
Чудесно :)
Успех!
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #307 -: Февруари 06, 2017, 13:07:19 pm »
Много благодаря.Днес ми е часът при д-р Даскалов.Ще напиша какви ми са впечатленията от него.Надявам се,че е добър специалист и профосионалист и няма да ми зададе досадния и глупав въпрос,който ми задават повечето доктори-Какво  чакахте до сега?(аз съм на 37г.,мъжът ми е на 41г.)
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #308 -: Февруари 06, 2017, 23:08:28 pm »
Прегледа мина много добре,обстановката е хубава,отношението е прекрасно,(не ми зададоха глупавия въпрос),само дето още с първото посещение олекнах с 200лв.,и получих списък с още много иследвания,които трябва да направя,грубо го изчислих още 300 лв.Не,че не са необходими и няма да ги дам,обаче е доста непосилно според стандарта на живот в нашата страна.
*
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #309 -: Февруари 06, 2017, 23:11:50 pm »
Рози, пътят на стерилитета не е лек нито финансово, нито психически. Но пък победата си заслужава. Важното е, че си намерила своя лекар. Бъди сигурна, че няма да те кара да правиш излишни изследвания! И скоро да се похвалиш! :-)

*
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #310 -: Февруари 07, 2017, 08:06:00 am »
Рози79, важното е че си направила първата крачка! От тук нататък следвай напътствията и дано в скоро време да ни се похвалиш :)
Блу, ти го е казала много точно!
Успех :)
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #311 -: Февруари 07, 2017, 08:46:15 am »
Рози, бях пациентка на д-р Даскалов. Казвам, че бях, защото вече успях. От много време го познавам доктора и си позволявах да помрънквам и да не искам да направя някакво изследване, защото ми идва скъпо. Той обаче успяваше да ме убеди и ... все се случваше, да е било крайно нужно. Наистина той си знае какво и защо изписва и каква информация му носят изследванията. А и ако си бях спестила едни 200 - 300 лв за една проверка на тръби, нямаше да хванем един проблем, който би обрекъл опита ми инвитро на провал. Сама смятай, тогава колко пари щях да пръсна напразно.
Просто се подгответе психически, че решаването на тези проблеми е скъпо. Ама пък гледането на дете е още по-скъпо.
Успех ти желая!
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #312 -: Февруари 07, 2017, 09:28:53 am »
Благодаря на всички за отговорите.Знам,че всичко свързано с този път е скъпо,но не всеки,който има нужда от тази помощ може да си го позволи.
Аз се надявам,че все още нямам сериозни проблеми със зачеването,пробваме от половин година.Все пак наясно съм,че преди жената да забременее е хубаво да изключи някои опасни болести ,за да е спокойна и всичко да е наред.И все пак както се казва,всичко е божа работа.
*
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #313 -: Февруари 07, 2017, 09:54:58 am »
Рози, пробвате от половин година и си над 35 години доколкото прочетох, то тогава тези изследвания са наложителни.И не само тези, според мен дори малко ти е пуснал доктора.И той го е направил, за да не те стряска.От тук нататък ти предстоят полови хормони, проверка на тръби и спермограма.Това са базови изследвания, който се правят при всяка двойка.Да Всичко си го плащаме от нашия джоб, за съжаление, но виж дали към общината няма програма за подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми.Аз мога да споделя, че ние с моя съпруг не знаехме какво е почивка, ходене на море или вила, защото всеки лев го давахме за изследване.Сега имам една прекрасна дъщеря и съм благодарна, че не си спестих и лев, че дадох нужното, за да мога сутрин да видя едни очички как се събуждат, поглеждат ме, усмихват се и казват Мамо!

Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #314 -: Февруари 07, 2017, 10:26:21 am »
Доктора ми даде цял лист с иследвания,но първото,което трябва да направим е спермограма.След като излезнат резултатите от хламидий,уреоплама,микоплазма и Гонорея,ще предприемем следващата стъпка.Разбира се,че всичко нужно ще направя,за да е щастлив финала и всичко да е наред.
*
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #315 -: Февруари 07, 2017, 10:37:39 am »
Спермограмата е повече от задължителна.При нас част от проблемите се оказаха там.Давайте напред смело, а ако имаш въпроси ние сме винаги насреща!

Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #316 -: Февруари 07, 2017, 18:27:42 pm »
Благодаря,че сте толкова отзивчиви,сигурно ще има още въпроси и пак ще се допитам до вас :)
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #317 -: Април 24, 2017, 20:22:30 pm »
Да е жив и здрав д-р Даскалов, д-р Даскалова и целият им екип. Много добри и отдадени хора.  :)
Дано все така да могат да помагат на хората. Дано имат много професионални и лични успехи.
« Последна редакция: Април 24, 2017, 20:32:55 pm от HristoNN »
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #318 -: Април 24, 2017, 20:54:24 pm »
Открихте ли проблема? Има ли бременност?
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #319 -: Май 22, 2017, 12:50:35 pm »
Искам да изкажа огромното си разочарование от прехваления доктор Даскалов.
С мъжа ми се опитваме да имаме бебенце.Отидохме при него и се започна със стандартните изследвания(хламидия,гонококи,микоплазми,вагинален секрет и цитонамазка).
След една седмица ми звънят по телефона и ми казват че резултатите ми са готови ,но цитонатамазка не е Ок трябва да се прави Биопсия......от което аз изпадам с шок и мисля че има защо!По най-бързия начин си запазих час за преглед за да видя за какво става въпрос.Два дена докато ми дойде времето бях нито жива нито умряла от притеснения.Отивам на прегледа и ми казват:" Ооо станала е грешка...не си за биопсия.Объркали сме се!"
Как може да се обадиш на някой и да му кажеш че едва ли не има рак на маточната шийка а после да му кажеш че е станала грешка...Не разбирам!
Но това не е всичко докато съм там решавам да направя фоликулометрия и от там ДОКТОРА заключи че имам поликистозни яйчници....и познайте викаше ме през ден за да видел дали фоликула ще се развие...Аз не съм от Пловдив и всяко едно ходене е свързано с пътуване ,отпуски ,средства и най- накрая какво се оказва че всичко е лъжа и измама.Вчера отидох до Стара Загора на друг лекар и се учудиха от поставените диагнози от доктор Даскалов.Просто лекарката остана потресена от глупостите който е констатирал при прегледите преди 2 месеца.Вчера имах перфектен фоликул който трябваше да се пукне .....маточната ми шийка по нищо не показва че имам някакъв проблем.Ферманът с изследванията които ми беше изписан се оказа напълно не нужен.
Разочарована съм безкрайно много от така наречения"доктор"Даскалов.За мен това е човек който се опитва да изкопчи колкото се може повече пари и те шантажира.За мен това не е никакъв лекар.