0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Клостилбегит
« Отговор #200 -: Юли 28, 2017, 18:29:40 pm »
Здравейте момичета
Искам да попитам на кой ден е нормално да ти дойде цикъла при прием на лекарството този месец?  Днес ми е 31 ден и цикъл няма . Не искам пак да търся симптоми ... вчера и днес ми стана зле сутринта . Повдига ми се леко и ми се вие свят , зърната са ми ти чуствителни ту са ОК . Изнервена сам на макс , удря ме на рев и НЗ ще ми дойде ли или е рано още . Принципно съм с дълаг цикъл , но предния път като приемах клодстилбегит ми идваше на 28/29/30 ден ( тогава по моя грешка го пих само 1 месец ) .
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Клостилбегит
« Отговор #201 -: Юли 29, 2017, 11:39:04 am »
Chocholinka, изчакай още няколко дни преди да правиш тест. Когато аз бях на Клостил, си ми идваше нормално - 31-33 дни. Нали те следи лекар и прави фоликулометрии, докато го пиеш?
Re: Клостилбегит
« Отговор #202 -: Юли 29, 2017, 11:47:21 am »
Добро утро pesheck токущо ми дойде 😔😭. Не ме следи доктор просто защото не живея в Бг и няма как . Въпреки това На 100% му се доверявам . Аз имах висок пролактин ,нямам ПКЯ ,а по скоро синдром на ПКЯ . Сега всички хормони са в норма , но явно начина ми наживот е много напрегнат и стреса ми оказва влияние на цикъла и О. За това го пия клостилбегита . Направени са ми всички проверки и в момента сам добре . Трябва да го пия още 2 месеца дано стане бебо . Явно няма да е от партия медец . Поне ми дойде на 32 ден не на 38 като последния път .... благодаря ти че писа ❤️😘
Re: Клостилбегит
« Отговор #203 -: Август 09, 2017, 11:08:25 am »
Момичета случайно да са ви избивали пъпки след приема на клостибегит ? Аз го пих миналия месец и сега като ми дойде ц. така се съвпадна ,че същия ден летяхме на почивка . И не помня много добре на 2 или 3 ден от почивката ми избиха пъпчици около устата ,брадичката и челото . Още не бях помнала новата опаковка . Мислех ,че е от сланцето ,но за първи път ми се случва такова нещо а и знам ,че от хормоните излизат на тези места подобни пъпки ... ?
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Клостилбегит
« Отговор #204 -: Август 09, 2017, 13:18:22 pm »
Не мисля, че тези пъпчици имат нещо общо с Клостилбегита.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Re: Клостилбегит
« Отговор #205 -: Август 09, 2017, 13:27:43 pm »
Дано са били от сланцето ,сега се прибрахме и като чели изчезват ... благодаря ,че писа ❤️
Re: Клостилбегит
« Отговор #206 -: Август 13, 2017, 21:41:28 pm »
Здравейте момичета пак съм аз . Днес ми е 16 ден от цикъла (като като цяло ми е 31) и имам една тапа ама много силно тапа болка в десния яйчник ,която минава и леко от зад . Особенно при сядане я усещам . Дали е от О. и даради клостилбегита да я усещам повече или си мисля да не са бъбреци , въпреки че с тях до сега не съм имала проблем?.
Много е неприятно направо не мога да си намеря място от одеве и корема ми е подут доста :/
Re: Клостилбегит
« Отговор #207 -: Август 15, 2017, 11:08:43 am »
Здравейте момичета пак съм аз . Днес ми е 16 ден от цикъла (като като цяло ми е 31ден) и имам една тъпа ама много силно тъпа болка в десния яйчник ,която минава и леко отзад . Особен при сядане я усещам . Дали е от О. и поради приема на   да я усещам повече или си мисля да не са бъбреци , въпреки че с тях до сега не съм имала проблем?.
Много е неприятно направо не мога да си намеря място  и корема ми е подут доста :/
Re: Клостилбегит
« Отговор #208 -: Август 24, 2017, 22:40:30 pm »
От няколо месеца... 5-6месеца.. моята овулация е така... усещам я по-същия начин.. горе долу за около 2-3часа. Може да е овулацията.
Re: Клостилбегит
« Отговор #209 -: Август 24, 2017, 22:49:11 pm »
Ходих си проверят бъбреците всичко е на ред . И ми казаха ,че е О. .... е добре де как в такова състояния да правиш някакви работи .... то направо не можех да мръдна от дивана  😔😔😔
Re: Клостилбегит
« Отговор #210 -: Август 30, 2017, 16:54:39 pm »
Момичета все пак ми дойде и този месец 😔,но исках да попитам тъй като в неделя на 27 леко ми зацапа розово това трябва ли да го броя за 1 ден . На другата сутрин като станах си ми дойде както трябва , но съм объркана сега кога ми се пада 5 ден от цикъла за да почна пак Клостилбегита . От неделя ли да го броя или от понеделник . Извинявам се за глупавия въпрос .:( . Другото което е аз съм с 6 дни цикъл , а този месец вече на 3 ден почти не ми тече да не говорим , че е с доста тъмен цвят това дали е от приема на клостилбегита последните два месеца ? На някой случвало ли му се е ?
*
Re: Клостилбегит
« Отговор #211 -: Август 31, 2017, 08:55:18 am »
Chocholinka, принципно се брои от деня с нормален цикъл, не зацапването. За по-оскъдната менструация не мога да направя предположение. Според мен най-добре би било, ако можеше да отидеш на ехографски преглед, но ти не си в България и не знам дали ти е възможно. Принципно приемът на клостилбегит, както и всяка друга стимулация, е редно да се прави при ехографски контрол.
« Последна редакция: Август 31, 2017, 08:58:16 am от marsi »

Re: Клостилбегит
« Отговор #212 -: Август 31, 2017, 11:01:32 am »
Добро утро Марси
Благодаря ,че писа ще го почна от утре тогава . За съжаление нямам възможност за преглед с ехограф . Последно бях на преглед Юни медец в Бг и тогава доктора ми преписа отново Кл. и каза че всичко ми е наред . Ходя при д-р Иво Тодоров в клиника "Братя Тодорови " и му се доверявам на пълно ,но да лошото е че няма как да се следи защото не сам там . Тук е много сложни с тези процедури . ❤️❤️
Re: Клостилбегит
« Отговор #213 -: Октомври 13, 2017, 14:11:26 pm »
Здравейте мили момичета,
от много време разглеждам този форум и реших да ви споделя и моята история.
Преди 2 години се омъжихме с моя съпруг и от както сме заедно не ползваме предпазни средства,така след 6 месеца забременях но за съжаление бременността беше неуспешна.
Бебчо нямаше сърдечна дейност и последва кюртаж,болка,отчаяние и стрес от преживяното.
 След 6 месеца пазене търсене на  добър специалист смяна на много лекари,куп изследвания се установи че съм предразположена към тромбофилия и инсулинова резистентност.
Забременях отново бях много щастлива всичко вървеше по план ходех на консултация в клиниката на Щерев и бях доволна докато не вдигнах кръвно 170/100 в 12-та г.с на 09.02.17г отидохме в 18:30 и трябваше да чакам всички мами който чакат за консултация,вдигнах скандал
как може бременна с 170/100 кръвно до чака ред имах чуството,че малкото човече в мен се бори за живот и с всяка изминала минута става по-трудно.Прегледа ме др Угрийнски установи,че бебчо е добре и няма нужда да ме хоспитализира.На сутринта мили момичета прокървях, отидох пак в клиниката отново чаках ред кървяща и безсилна.При прегледа се установи,че бебчето ми е мъртво и няма сърдечна дейност отново съсипана,безсилна и  ужасена от така наречените  „специалисти  “.Отидохме в Майчин дом понеже беше събота и трябваше да чакам до понелник за изследвания с мъртъв плод в себе си.Там последва отново кюртаж ,отново същата болка,стреса от изгубеното и най вече страха от трето забременяване.Минаха се 9 месеца изпълнени с много болка и ето ме тук дами  изпълнена с много сила,премахнала всякакъв страх и стрес благодарение на един прекрасен човек др.Семерджиева тя ми даде кураж да започна отново и така миналия месец решихме да ми се подпомогне малко. Почнахме със стимулация с Клостилбегит обичайното пиене по схема следене на овулация 2-ва прекрасни фоликула и чакане за пол.тест.Днес 13.10.17 ме навести лелката за съжаление не се е получило нищо,но няма да се откажа продължавам по дългия път дано и на мен някой ден
 да ми се усмихне късмета!
 Мили дами не се отказвайте нито за ден бъдете силни и уверени аз вярвам,че някой ден ще разказваме на децата си колко дълго сме ги чакали и през какво сме преминали за да сме с тях! :youwoman:
Re: Клостилбегит
« Отговор #214 -: Януари 23, 2018, 09:53:14 am »
Здравейте,
Интересувам се дали някоя от Вас, дами, разполага с останала неизползвана опаковка Клостилбегит, тъй като е изтеглен от търговската мрежа. Беше ми изписан през ноември, за прием по схема от февруари, но за съжаление, сега когато моментът за приема му наближава, не мога да го намеря в никоя аптека. Ще се радвам да се свържете с мен, в случай че някоя от Вас разполага с този препарат. Благодаря предварително за отделеното време.