0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    hrisig

  • *
  • 31
  • чакаме те бебо
Re: Тест овулация
« Отговор #300 -: Април 13, 2008, 11:59:59 am »
Момичета ,и аз ссъм доволна от Оview,този месец за първи път ги ползвам,но отчитат наистина с добре  насичтени чертички,за пръв път този месец видях Т линията по-тъмна от К.,Ползавала съм Клиър ову и Блу дрийм,като врторите са абсолютна порнография за мен,понеже са с 25 ml/U чувствителност и немогат да отразят ЛХ.
[/url]
[metric]http://metric.rodim.ru/p7_p6_24_4_2008_3_4p.gif[/metric]
Re: Тест овулация
« Отговор #301 -: Април 14, 2008, 05:16:46 am »
Чакайте и аз да се включа с малко информация "от извора"!  :lol: Аз ползвам тест CLEARBLUE, (в Канада съм в момента). Продават ги в опаковка от 7 теста, и на кутийката пише, че тези тестове са новия вариант на CLEAR PLAN. Ползвала съм 2-3 опаковки, и пише да не се тестваме сутрин, а следобед, когато нивото на хормона е по-високо отколкото е било сутринта. При мен на няколко пъти излизаха две различни по интензивност чертички, тук те са сини. Струва $45, и има само две марки на пазара. Другите вървят с един тест за бременност, т.е. 7+1. Но не съм ги пробвала (засега). Лично аз смятам, че не е много "чувствителен", съдейки по вашите мения и личния си опит.
Както и да е, идеята ми беше че тестовете, колкото и добри или лоши да са, не вършат работата, която ние трябва да свършим, нали?  :dating: :eggsperm: :bed: :biglove: :00001754:  Убеждавам се напоследък, че като не ни е спокойно, като се занимаваме с мерене на температури, наблюдение на тялото си и жизнените си процеси,  :ask:  малко се отдалечаваме от целта си. Напрежението е нещо, което не трябва да подценяваме, а за да "хванем" и задържим бебетата, трябва олимпийско спокойствие, нали?! Пожелавам го на всички вас и на себе си! Радвам се, че ви има! Успешна седмица, момичета!  :balk_64: :bighug:
*

    Iffi.13

  • ****
  • 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
Re: Тест овулация
« Отговор #302 -: Април 14, 2008, 14:05:56 pm »
Вчера пропуснах ову теста - бях на рожден ден на мама  :D и нямаше как. Днес пък мъжкият е много болен. Но се наблюдавам - церв.слуз - много куца - суха като извара, а пък телесната ми температура е необичайно висока - съвсем съм си здрава, а меря под мишницата - ей така за всеки случай и 37.2 по-късно следобед ще направя теста - стискайте палци!  :bighug:
*
Re: Тест овулация
« Отговор #303 -: Април 14, 2008, 14:40:28 pm »
Ифи,това е доста висока температура за телесна...Да не караш инфекция?!
*

    naskomimi

  • ****
  • 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Re: Тест овулация
« Отговор #304 -: Април 15, 2008, 20:31:51 pm »
Ох, момичета, тези клиър овю са наистина много тъпи.:x
За пръв път си правя ову тестове, четох много и видях, че много от вас не са доволни от тях, но това е вече прекалено.
Аз започнах от 12-ти ден.
Може би ми е рано, като се има предвид, че предполагаемата ову ми е около 16-18-ти ден, но съм имала през януари и 28-дневен цикъл и реших да почна така - средно положение.
Още първия тест ме стъписа - то не можех да видя контролната черта, камо ли да си мечтая за друга...
Много, много бледа контролна, имаше и втора( ако не си въобразявам), но тя пък се вижда с много въображение.
12-13 ден ми бяха така.
Вчера - 14-ти ден си направих и вече си ми излязоха хубави две черти.
само че в началото - след около 5-10 минутки тестовата беше маааалко по-бледа от контролната и аз го отчетох като отрицателен, че нали така казвате всички.
После като минаха 15-20 минути вече се чудех коя е тестова, коя контролна - бяха си еднакво наситени. Но нали на опаковката пише да не се отчитат резултати над 10 минути.....
Незнам, съвсем се обърках...
Мислех си, че е отрицателен и да се надявам тази вечер да ми е вече по-наситена тестовата, но тя е май същата или може би даже по-бледа от вчерашния...
А като гледам вчерашния сега  - съвсем еднакви две чертички...
Кажете ми сега според вас дали да мисля, че вчерашния е положителен и вярно ли е, че след 10 минути не е валиден резултата...
Аз имам още един тест и ще видя какво ще стане утре( може би ще си купя и още една кутийка), но ако стане така, че следващите тестове са ми още по-бледи :(
Значи ли това, че трябва да приемам вчерашния като положителен...
Ох, извинявам се за дългия пост, но като за пръв път ми е много объркано...
За другия месец ако трябва ще ди поръчам от другите - oview и ще видя какво ще стане, че тези са отврат....
Благодаря ви предварително!
Гушки и хубава вечер от мен! :bighug: :bighug: :bighug:
 :balk_5: :balk_5:



"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
Re: Тест овулация
« Отговор #305 -: Април 15, 2008, 21:49:14 pm »
naskomimi здравей,ще се опитам да ти помогна.Аз ползвам същите ову тестове и засега съм доволна.По принцип и аз не знаех,какво точно означават обясненията на опаковките,но мацките тук ми обясниха.Трябва да са еднакво наситени и двете чертички,а даже тестовата може да е по-наситена.И задължително тестовете не се отчитат след 10 мин.(специално за тези).И аз така се чудех за първите си тестове и даже бях отбелязала 3 дни с + резултат,но Denis ме поправи.
А за този ден,който ти приемаш за + резултата,еднакво наситени ли бяха чертичките до 10 мин.?
Защото на мен специално ми показват точно.Но щом имаш още-направи си ги,може да е по-късно овулацията.Ако искаш попитай Denis за по-сигурно!!!
Re: Тест овулация
« Отговор #306 -: Април 16, 2008, 10:32:42 am »
naskomimi, моят съвет е да продължаваш с тестовете. За всеки случай, може да наблягате и на секса тези дни :wink: Според графиката ти О. не е минала още. Успех :)
« Последна редакция: Април 16, 2008, 10:34:22 am от Stivarip »
*

    naskomimi

  • ****
  • 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Re: Тест овулация
« Отговор #307 -: Април 16, 2008, 12:08:15 pm »
Bebebe,Stivarip, благодаря ви, милички!
Мишеле правилно ме съветваше да не почвам от сега, че е рано, но нали казват, че ако в последните 6 месеца се взема най-късия цикъл, а на мен през януари ми беше 28 дни.
Явно ще трябва да олекна с още 10 лв. да си взема още една опаковка.
Bebebe, мила не съм отчела положителен резултат, че тестовата е маааалко по-бледа, но все пак по-бледа..
Пък и бт не ми показва да е бил положителен резултата...
А относно кекса, ние се пазим :( заради лечението на щитовидната жлеза :x :x :x, надявах се вече този месец доки да ми позволи, че намалихме дозата на тирозола и вече не е опасно, но той иска в началото на другия месец да проверим хормоните, за да сме сигурни, че всичко е наред.
Дано наистина вече са наред, след 4-5 месеца лечение и пазене :x, че вече ми омръзна и нямам търпение и да можем вече да опитваме!
А иначе така и така се пазим просто меря бт и правя тестове, за да се поуспокоя малко дали имам ову...
Само че май се притеснявам.
Сега ще си купя още една опаковка, но ако се окаже, че днес, утре и т.н. нямам втора черта или е даже по-бледа от тези тестове....
Много ме е страх....
Другия месец ще и поръчам oview, дано наистина са по-добри от тези, че вече ме заболяха очите да се взирам...
Обичам ви много! :bighug: :bighug: :bighug:
Много ми става мило така като се загрижвате за мен и ми помагате...
Прегръщам ви и ви целувам силно и звучно! :bighug: :balk_21: :balk_21: :balk_21:


"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
Re: Тест овулация
« Отговор #308 -: Април 16, 2008, 12:19:07 pm »
наскомими аз също ползвах Клиър ову миналия месец и май съм по-доволна от Овю! моят съвет е да не пропускате кекса около дните на О . ( ние като се хванем по 1 седмица -всеки ден - знаеп ли кога ще стане я?! :wink:)  А дай Боже после да видим 2 наситени чертички но на теста за бременност! Успех мила!
*
Re: Тест овулация
« Отговор #309 -: Април 16, 2008, 12:19:39 pm »
Аз няколко пъти съм писала че овю ,са по- добрите тестове и пак ще го кажа...Наскомими,когато дойде време за бебеправене,бих те посъветвала да отидеш на фоликулометрия,за да видиш дали се пука фоликула и дали имаш доминантен всеки месец...Хубаво е поне два три месеца подред да проследяваш овуто си по този начи,защото той е най-ефективния..Аз поне така ще направя..Ще започна от юни или юли месец...Стискам палци всичко да е наред при теб..
*
Re: Тест овулация
« Отговор #310 -: Април 16, 2008, 12:35:56 pm »
А относно кекса, ние се пазим :( заради лечението на щитовидната жлеза :x :x :x, надявах се вече този месец доки да ми позволи, че намалихме дозата на тирозола и вече не е опасно, но той иска в началото на другия месец да проверим хормоните, за да сме сигурни, че всичко е наред.
Дано наистина вече са наред, след 4-5 месеца лечение и пазене :x, че вече ми омръзна и нямам търпение и да можем вече да опитвам.
Миличка искрено се надявам другия месец всичко вече да е наред и да можете с пълна сила да работите за бебче  :crossfingers: .И естествено,дай Боже,още първия месец да се похвалиш с +++ резултат!!!
 :bighug:
*

    naskomimi

  • ****
  • 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Re: Тест овулация
« Отговор #311 -: Април 16, 2008, 12:57:22 pm »
Момичета, много сте ми милички и само ме просълзявате :balk_145:
Много, много благодаря за подкрепата и милите думи...
Лобе, мила другия месец ще ходя на фм - мисля вече да посетя Даскалов - време ми е вече - стига съм се занимавала с тези уж по каса, че ми загубиха времето и ми скъсаха нервите.
Тоя последния само ще гледам да го поизползвам малко, доколкото ме взема, че направлението ми е от февруари.
Да ми направи микробиология - ще си я платя 12 лв, но все пак 12лв не са толкова много - пък вече с резултата при Даскалов. Мислех да ходя при него още този месец, но се отказах щом ще се пазим - какъв е смисъла, че паричките не са малко при него :(
Мислех другата седмица да си пусна микробиология, но се отказах - искам да почина малко и да се отпусна.
От Великден до 7-ми си отивам при мама в Силистра и не ми се занимава с нищо - само малко спокойствие искам :( Лелката ще ми дойде към 1-2- ри - тъкмо като си отиде ще си пусна микро и за 10-ти ще си запазя час при Даскалов и с пресния резултат  - при него.
Дано само и тази микро вече да е добре, че вече две поредни - ужасни - бактериална вагиноза, една бактерия, на втората пак бакт. вагиноза, гъбички :x и друга бактерия и ми писна вече. :x
Толкова антибиотици и глобули, че вече си натрових организма, опъпчих се цялата :x
Пак се завърта моя кръг с многобройните и гадни микробиологии....
Дано наистина вече е наред и щитовидните вече да сме ги бутнали, че много ми се насъбра...
Гушкам ви, милички, толкова благодаря, че ви има! :youwoman:

p.s. Любче, мила, искам да те попитам защо си пуснала и дхае-с, той пречи ли на забременяване, че на мен ми е двойно над нормата. :( Андростендиона ми е малко над нормата, правих ЯМР на надбъбречната жлеза и всичко е наред. Ендо ми каза, че не пречи на забременяването и не провеждам лечение за него. Тогава защо го правим и го искат от нас 8O Тестостерона си ми е напълно нормален....



"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

    Iffi.13

  • ****
  • 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
Re: Тест овулация
« Отговор #312 -: Април 16, 2008, 16:30:07 pm »
Ифи,това е доста висока температура за телесна...Да не караш инфекция?!
Да оказах се и аз много болна... всички възможни гадости Айде момичета до скоро като се  пооправя ще се включа  :bighug:
*
Re: Тест овулация
« Отговор #313 -: Април 16, 2008, 18:14:13 pm »
Ифи  :bighug: :bighug: :bighug: оздравявай бързо  и другия месец да те видим с  :bfp:
*
Re: Тест овулация
« Отговор #314 -: Април 16, 2008, 18:23:34 pm »
Здравейте момичета,
за тестовете които ви бях писала ги няма в аптеката,поне не и единични,аптекаря ми даде BLUE DREAM (комплект 5теста за О.+1 за бременност) и каза,че друга марка не са имали,а просто сега са заредили комплект,защото излизало по евтино от единичните.Лошото е,че във форума прочетох негативи за тази марка,но така или инъче съм ги взела ще ги използвам,като приключа с тестването ще ви пиша дали съм останала доволна.
*
Re: Тест овулация
« Отговор #315 -: Април 16, 2008, 18:51:05 pm »
Здравейте момичета,
за тестовете които ви бях писала ги няма в аптеката,поне не и единични,аптекаря ми даде BLUE DREAM (комплект 5теста за О.+1 за бременност) и каза,че друга марка не са имали,а просто сега са заредили комплект,защото излизало по евтино от единичните.Лошото е,че във форума прочетох негативи за тази марка,но така или инъче съм ги взела ще ги използвам,като приключа с тестването ще ви пиша дали съм останала доволна.
На мен пък ми харесаха, няколко пъти вземах от тях, не че видях втора черта и на тях, но поне контролната е много ярка (то аз май на никоя марка не видях втора еднакво наситена, ама вие знаете това  :lol:).
 
*

    naskomimi

  • ****
  • 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Re: Тест овулация
« Отговор #316 -: Април 16, 2008, 20:12:40 pm »
Момичета, незнам какво става с тези тестове...
Нещо май не е наред...
Започнах ги от 12-ти ден. май беше рано, но нали през януари имах 28 дневен цикъл... Първите два на 12-ти и 13-ти ден бяха абсолютно отрицателни - едва забележима втора черта..
Вчера и онзи ден - 14-ти и 15-ти ден веднага ми излязоха двете черти, но мисля, че тестовата беше мааалко по-бледичка, след повече от 15тина минути вече бяха еднакви,  но аз не знаех как да го отчета този резултат и го отчетох като отрицателен, че на опаковката на теста пише да не се отчитат след 10 минути.
Надявах се днес да е с по-ярка втора черта, че да съм спокойна, че двата предишни са отрицателни и да не се притеснявам.
Да, но днешния резултат е ужасен  втората едва се вижда...  :(
Това какво означава..
Нали тестовете отчитат нивото на лх и за да е положителен - отчитат пика на лх.
Възможно ли е такъв случай - вчера и онзи ден лх да е по-висок от днес и пак да е нямало пик - не трябва ли ако не са били положителни лх да продължи да се повишава, за да се отчете пика....
Ох, май много объркано става...
Все ми се иска вчера и онзи ден да са положителни, че нали ви казвам - още в началото излязоха двете черти, тестовата съвсем, съвсем мъничко по-бледа(вече си мисля дали не се заблуждавам, че е била по-бледа, че незнайно защо предварително реших, че на 16-ти ден ще ми са хубавите две черти - защото тогава питах и съпруга ми веднага и той каза, че са еднакви.като го попитах дали тестовата не е по-бледа той започна да се колебая и каза, че съвсем едва забележимо), а след 15-тина минути вече бяха еднакви.
Да, но пък бт не показва да са били положителни.... :(
Много се притесних сега...
Незнам да си купувам ли друга опаковка или няма смисъл като ми пада лх щом е по-бледа от предишните дни....
Така се надявах сега и като правя тестове паралелно с бт да внеса яснота и да се успокоя, че имам ову, а то се притесних още повече...  :( :( :(
Нямам търпение да ми отговорите, че ще се пръсна от притеснение.
Прегръщам ве и  чакам с нетърпение.......


"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
Re: Тест овулация
« Отговор #317 -: Април 16, 2008, 20:25:38 pm »
Наскомими,може да ти е била по-разредена урината?! по Бт ,до сега не е минала ову ,според мен...Дано се включи Денис или някой друг дето повече разбира..Недей да се притесняваш толкова..
*

    naskomimi

  • ****
  • 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Re: Тест овулация
« Отговор #318 -: Април 16, 2008, 20:48:39 pm »
Мерси, мила, ама то аз съм си такава шаш и паника по принцип, направо не мога да се понасям.
Не би трябвало да е разредена - не съм пишкала 3 часа преди да си направя теста и пия вода само до обед( че иначе много вода пия, но сега се съобразявам), а следобед въобще.
Ох, незнам...
Ама пак се чудя, дори и да е нямало ову, възможно ли е лх да се покачва и пада така и да си купувам ли друга опаковка да продължа да си правя тестове...
И....в момента пия куп лекарства, глобули имам гъбички - дали това оказва влияние на урината и съответно на лх, че днес си гледах в урината като трохички и малки парцалчета от гадните гъби :oops:
Благодаря ти, че се отзова!
Прегръщам те силно! :hug2: :hug2: :hug2:


"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
Re: Тест овулация
« Отговор #319 -: Април 16, 2008, 21:58:56 pm »
Аз бих си взела още една опаковка..А когато Бт ти скочи по- добре ще се ориентираш ...