0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Какво облекло предпочитате???
« Отговор #80 -: Юли 12, 2008, 16:13:51 pm »

А какво ще кажете за Енита?
http://www.enitabg.com
Много ги харесвам , но си купувам по изчистените моделчета!
*
Re: Какво облекло предпочитате???
« Отговор #81 -: Юли 13, 2008, 10:44:48 am »
Moже ли да променя малко темата - елегантност (доколкото е възможна) тя при бременност
Re: Какво облекло предпочитате???
« Отговор #82 -: Юли 20, 2008, 19:31:37 pm »
Спортно елегантно. А за браменните - разбира се, че е възможно  да си елегантна и бременна, но изисква повече финанси. Хубавите дрехи за бременни са доста скъпи....

*
Re: Какво облекло предпочитате???
« Отговор #83 -: Август 17, 2008, 00:03:34 am »
зависи на първо място от случая,понякога имам периоди ходя само спортно,а после само строго елегантно. настроението ми и от сезона.о зависи и отна второ,но не и последно мяст
*
Re: Какво облекло предпочитате???
« Отговор #84 -: Август 17, 2008, 11:40:37 am »
Зависи как се чувствам,но любим ми е спортно-елегантен тип.Луда съм по панталони чарлстон,нищо че вече не са първа мода,аз си ги нося!

*
Re: Какво облекло предпочитате???
« Отговор #85 -: Август 17, 2008, 11:54:07 am »
Хм, ми удобно. Слава Бору, когато работех, шефовете ми бяха купили служебни костюми, та се преобличах по-елегантно докато бях на работа и не ми се налгаше да си купувам такива дрехи. сега, през лятото открих един страхотен магазин в София, където има рокли по 10 лева ("Прима СПорт" на ул.Иван Асен 23) - е, вярно, трябва да ровиш в едни кошове за тях, но пък си заслужава. важното е да е широко и да държи хладно. иначе купувам и от секънд хенд, но в София рядко откривам добри неща. виж "Мания"-та в Каварна миналата годинам и обра всички точки, ако имате интерес към подобен тип магазини, този е задължителен!!!
Re: Какво облекло предпочитате???
« Отговор #86 -: Август 18, 2008, 13:36:41 pm »
Дианка,и аз сам фен на "бутиците"-така наричам секанд хенд магазините.
Много ми е забавно и интересно да се заровя в някой такъв магазин,винаги излизам с пълни чанти с парцалки.В интерес на истината се намират страхотни дрешки.Аз си падам по екстравагантните комбинации и винаги си намирам уникални дрешки.Да не говорим че съм си намирала страхотни чанти и колани.
Иначе давам луди пари за обувки и аксесоари,но никога няма да се откажа от любимите бутици :D
Във всяка стъпка виждай края на пътуването!
*
Re: Какво облекло предпочитате???
« Отговор #87 -: Август 20, 2008, 20:35:19 pm »
а межугото работата ми е такава,че ходя с униформа и така свикнах с нея,че всичко друго ми се струва неудобно
Re: Какво облекло предпочитате???
« Отговор #88 -: Август 26, 2008, 18:31:34 pm »
Не мога да не се включа :)
За мен е важно дрехата да ми хареса, после се гледа етикета с производителя, държаеата и цената, ако не е безумно скъпо се купува. Предпочитам по-редки покупки, но на неща, които са съчетание от изработка, качество и цена. Имам любими магазини, в които винаги влизам и излизам с торбичка.
Моите мерки са леко нестандартни и това ме затруднява допълнително, освен претенциите :) Нося размер S на ширина и XL на дължина, височина 175 см и тегло 54 кг. Всички панталони които ми стават на дупето са ми 7/8 на дължина, с блузите е по-лесно, или от детския щанд или най-малката въжможна.
Пазарувам в Северна Америка и цените тук мисля, че са доста по-ниски в сравнение с България, когато става въпрос за маркова конфекция. Намаленията са повече от сериозни, в края на сезона всичко се разпродава на 70-80% или дори всичко по 10$ например.
Обувки купувам само кожени и за това компромис няма!
Фен съм и на кожени облекла, якета, панталони, ризи, чанти ... които са естествено доста скъпи, но затова пък носят неописуем комфорт, в сравнение с изкуствените.
Сега като бременна се оказа, че продължавам да съм с проблемен размер. Дрехите за бременни, които си взех са XS и крачолите на панталоните са леко смешни, но поне ми е добре на корема и нищо не стяга. За блузи се ориентирах към обикновенните магазини, защото дори и най-малките бременните ми седят като палатки (всеки с проблема си)
Стила на обличане бих нарекла "младежки", не защото младите се обличат така, а защото аз от малка все така си ходя :) Обожавам дънки, имам многоооооо и продължавам да трупам, дънкови поли, джинси, лен, размъкнати поли с джобове, шалчета, маскировачни елементи, отровно зелено, пухини якета, кожени якета, ботуши до коленете, задължително обаче високи токове между 10 и 14 см, или другата крайност на туристически обувки тип кубинки, много украшения, цялата дрънча като ходя, сребро, дърво, стъкло и мъниста.
На фона на всичко това винаги съм работила в офис и всички са дигали ръце от мен и "извратения" ми вкус :)Имам 2-3 панталона и ризи, с които ходя в началото докато всички се убедят колко добра колежка съм и какви са ми професионалните умения и после вадя тежката артилерия когато е късно да ме изгонят само заради "лощ" външен вид.  :lol: :lol: :lol: