0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    adi

  • *****
  • 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Днес разгледах различни марки плажни мазила.......олио почти винаги е фактор 2,на Cabana има дори без фактор,за по-бързо почерняване.но се чудя ако е без фактор,дали вобще ще предпазва.
По принцип по рождение съм много бяла,но в момента имам вече някакъв тен  благодарение на солариум. :DЧудя се дали има някакво олио 6 фактор??защото 2 ми се вижда много малко?????!!! 8O 8O
*
Каротена, който ползвам е с фактор 4.

*

    kassi

  • *
  • 5258
  • Мама на трима
Скъпа Ади, това което се сещам е следното:
 - фактора си зависи от марката мляко
 - не взимай по-малко от 8 фактор
 - първите три дни поне, се мажи с мляко, после с олиото, то не предпазва както маслото, но от него се чернее по-бързо  :lol: /личен опит/
 - внимавай със слънцето, защото много место се получава алергия, сърбеж, слънцето е много лошо /личен опит  :(
:x/


София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
с олиото наистина се почернява много бързо,но понякога имам чувството,че започвам да се пържа :lol: :lol:
Цитат
но в момента имам вече някакъв тен  благодарение на солариум
adi това може само да те заблуди.Кожата ти не е била под въздействие на слънчеви лъчи в солариума и е също толкова уязвима.За първите няколко плажа си вземи по-висок фактор(поне 8) за да не си развалиш почивката с изгаряния.Слънцето е много силно. 
/img][/url]
Ей момичета, взимайте си високи фактори /марката не е толкова съществена/, защото слънцето е ужас!
Тия днин четох някъде, че 10 дни активен плаж се равнява на 3 годишно състаряване на кожата ...
*
Adi, препоръчвам ти какаово масло (butyrum cacao). продава се по аптеките, но не навсякъде. с консистенцията на сапун е, ако се съхранява в хладилник, но като го задържиш м/у ръцете си за кратко се втечнява. полезно е за кожата, предпазва от "вредното слънце" и помага за по- бърз загар. най - важното е, че е натурално и няма Е-та. никакви консерванти, които да "помогнат" на кожата да остарее по- бързо.
*

    adi

  • *****
  • 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Благодаря ви за съветите!Страхотни сте. :bighug: :balk_21:Още не съм си взела плажно мляко ,но пак си взех  жълт бански :oops: :D :D :D 


*

    kris_7777

  • *
  • 1
  • мммммм дааааааааа
аз съм много доволна от Eucerin Sun Spray 30/Junior/,,,и от плажното олио на Nivea :bighug:
*
Ай, аз май съм единствената, която използва фактор 40, детския спрей на нивея / син/ Бяла, съм, нямам загар, не изглеждам страстно, но кожата ми е здрава.
За щастие жевея в страна, където вси4ки са бели /англия/ и тен-ът не ена мода, ина4е докато си бях в бг вси4ки ме гледаха мног странно, и ме караха да ходя на солариум, но
Аз взех 4е си купих лореал за фалшив тен, и по4ернях изкуствено  :D
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*

    skrita

  • ***
  • 226
  • Обичам послушни бебета
аз имам на AVON детското с 30 фактор - за лицето
първите дни се мажа с Нивеа 20 фактор, след това с AVON 10 фактор и съм много доволна
*
Айде и аз да се запиша:
Кожата ми е бяла и е от този тип, който не хваща бързо тен. Винаги съм ревала на морето от изгарянията, въпреки маслата които съм ползвала (вече не знам какви фактори са били). От 2-3 години ползвам фактор 20 на ЕLEA - мажа се и почернявам след 3-4 дни плаж, без да почервенявам, директно с тен. И се радвам че попаднах на тази марка. около 8-10 лева е тубата, но ще те изкара 2 сезона на морето. Единственото лошо е че докато се мажеш имаш лек отенък-следа от него, защото е по-гъст, но като се изкъпеш - "ОООооо изненада, почерняла съм" :) :lol:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
Твьрдо за сьм за ELEA , имам бяла,доста чуствителна кожа.Ползвам от години сльнцезащи.крем за лице 20 фактор и нямам проблем с изгарянето.Не го заменям за нищо друго.  :balk_69:
Ползвам най-високите фактори на Орифлейм,но миналата година ползвах Eucerin 20. И той не ме опази с моята супер бяла и суперчуствителна кожа-изрива се на 2 ден,каквото и да правя.Тази година взех новите най-високи фактори на Аvon,но не смятам без бяла блуза с дълъг ръкав да се появявам на плажа.
There's no way to happiness,
Happiness is the way!

Аз също ползвам Елеа от 2 години и съм много доволна. Бяла съм и лесно изгарям по принцип, но с това мляко до сега не съм имала проблем.
*
Аз тези година се убедих в ползата от плажните масла. По принцип съм бяла и много бързо почервенявам. Сега бях в планината мазах се с плажно масло на Ейвън - 25 фактор и няма и следа от изгаряне.
*

    Tamara

  • *****
  • 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
Аз много мразя слънцето и понеже лесно изгарям, обелвам се и пак съм си бяла... затова от няколко години реших да не си съсипеам отпуската пържейки се на слънце. Ползвам най-високите фактори, които намирам и предпочитам детските на Нивеа (над 25). Така след 2 седмици на море дори не личи че съм била на слънце. За изгаряне и дума не може да става.
Мъжът ми си взе масло на Нивеа с фактор 4 и е доста черен и втората седмица се плескаше с него. Но той не изгаря, а почернява. Сега само дупето му е бяло  :P
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
Re: Какво плажно мляко използвате и от кое сте доволни?
« Отговор #37 -: Август 04, 2007, 15:35:50 pm »
Аз също ползвам високи фактори, много съм бяла и предпочитам пред хубав и кафяв тен да си запазя кожата здрава още дълги години. Слънцето в момента е толкова вредно, че не съм сигурна, че и 25 фактор предпазва какво трябва.
Аз лично ползвам Нивеа или Eucerin. Но тази година може да пробвам и друга медицинска козметика освен Eucerin-а. Малкия го мажа с Мустела 50 фактор.
 
*
Re: Какво плажно мляко използвате и от кое сте доволни?
« Отговор #38 -: Август 05, 2007, 23:02:28 pm »
Харти виж Биодерма  или Авен - страхотни са.,но малко скъпички
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
Re: Какво плажно мляко използвате и от кое сте доволни?
« Отговор #39 -: Август 07, 2007, 14:28:28 pm »
Ния, със сигурност ще ги погледна, защото и мъжът ми развива една тежка слънчева алергия и за него купувам само медицинска козметика. Общо взето вече цялото семейство трябва да подхождаме много внимателно към директното излагане на слънце.