0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Красива всеки ден
« Отговор #160 -: Май 14, 2009, 12:06:38 pm »
Момичета Ло Реал си е Ло реал какво повече да кажа макар че в последно време боите за домашна употреба не правят предишното покриване и нямат нищо общо с това което се предлага по салоните за профи употреба.
Еее, това е ясно! Само че, най-близкия салон , който работи с такива материали  е на 40км и понякога се налага да се спасявам сама  :wink:
 
Re: Красива всеки ден
« Отговор #161 -: Май 16, 2009, 17:42:05 pm »
Реали Пат, миналата година използвах автобронзанта на Гарниер. Трябваше ми за една сватба.  :P И аз като теб  - черна готина пола а пък бели крачета, нещо не върви! Доволна останах. Може да пробваш и ти. Успех ти желая.  :crossfingers:
*
Re: Красива всеки ден
« Отговор #162 -: Декември 22, 2013, 20:48:57 pm »
Момичета много ще съм ви благодарна за малко съвети.
Преди няколко дни си купих секси бельо и го меря в къщи и с мъжът ми изведнъж забелязахме, че имам целулит по дупето и се е по нацепило. Казвам изведнъж, защото съм много слаба и не съм се и замисляла, че може да ми се случи това.

Винаги съм се тъпчела с каквото си искам само и само да мога да кача някой килограм, защото съм много слаба. Нямам някакво заболяване, просто съм си слаба от малка. Не съм раждала. Борим се със стерилитет до сега и никога не съм успявала да забременея.

Откриха ми хормонален проблем. Висок пролактин и тестостерон. След като ги вкарахме в норма доктора каза, че ще имам косопад и че женските хормони карали жените да трупат около дупето. Предполагам затова получих целулит и нацепвания. Видимо не съм качила на дупето като маса, съвсем малко. Косата ми пада както доктора каза затова мисля, че от хормоните се получи и целулита.

На всякъде се говори за упражнения, аз не искам да правя такива, защото не искам да отслабвам и не съм дебела. Не ми стигат силите да ходя из пътя камоли да ходя на фитнес.

Кажете ми какво друго мога да направя по въпроса? Някакви кремове или лосиони които да си купя?
Желанието поражда вяра,
вярата поражда надежда,
надеждата дава сили да погледнем реалноста
в очите и да се борим за своето щастие.
*
Re: Красива всеки ден
« Отговор #163 -: Декември 22, 2013, 20:52:03 pm »
забравих да кажа, че съм с добре оформено тяло без фитнес. Имам преса на корема, крака и ръце добре оформени като мускули. Явно всичко е било от високия тестостерон.
Желанието поражда вяра,
вярата поражда надежда,
надеждата дава сили да погледнем реалноста
в очите и да се борим за своето щастие.