Инке, много съжалявам! И то най-вече за постъпката на катаджията.
Просто е ужасно унизително.
За гледането на децата - всеки си знае сам най-добре. Но трябва да си призная, че отпуската ми от 4 седмици сама с детето ми стопи лагерите (може би и температурата има заслуга. Явно, че вече съм отвикнала от жегите). Ами, така е, като имаме тръни в д-то. Не можем да седим.
Нашата варненско-софийска екскурзия приключи успешно. Да ви кажа, че си имам много внимателен мъж. Закарал ми колата, за да мога да се прибера по-бързо с нея вместо с дете и куфари да се влача по рейсове. Подредил ми жабката. Прати ми смс да ми каже точно къде се намира. Напълнил ми резервоара. Само забравил да ми затвори предното стъкло. И то валяло вътре. В някакъв момент хората от паркинга са забелязали, та ми бяха залепили един найлон.
После усетих, че гумите ми имат нужда от помпане. Май за първи или втори път ми се случи това удоволствие. Бая се поизпотих и изцапах.
Та така. Детето си разпозна стаята. Не е забравило и мои приятели, които от време на време се грижат за него. Изумена съм, че имат памет на тази възраст.
Откакто съм родила, единствено понякога ми се иска да можем да ходим на концерт с мъжа ми заедно. Иначе не ми липсва нищо. Свикнах да се организирам според детето.
мише, била съм в подобна ситуация. Много ме обиди изключително близка приятелка. Страшно ми беше мъчно. Десет дена не бях на себе си, но отношенията ни приключиха. Не знам за какво става въпрос и не давам съвети. Просто наистина беше най-трудната връзка, която съм късала.
ДжБрул, трябва да е много загубен човек да си зареже такива големи деца. Те могат да пазаруват, помагат и т.н.
Да не вземете да ми скочите сега! От личен опит го казвам.
Ако някоя от вас иска да се подпише против строежа на църква в единствената градинка в "Младост" 3 в София, моля да се свърже с мен!
Хубава неделя утре! Аз се надявам малко да се качат температурите тук, че от 34 на 11 голям шок ми дойде.